Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο έρωτας γίνεται μοιραίος και προκαλεί ρήγματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο έρωτας γίνεται μοιραίος και προκαλεί ρήγματα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Έ

Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω θέλει την μεταμόρφωση, ακόμα και εάν πρέπει να ξεριζώσεις ότι αγαπάς και παθιάζεσαι.

Υστερόγραφο, ο  Ερμής στον Σκορπιό, καχύποπτος , σίγουρος ότι σε διαβάζει.. ελέγχει τη σκέψη σου και φυσικά τα συναισθήματα σου.

Υστερόγραφο , ο Άρης στον ζυγό σε αδυναμία , βγάζει στην επιφάνεια ότι σε κάνει διστακτικό και αναποφάσιστο.

 

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου,  η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και φανερά όμως προβληματισμένοι για το ταίρι σας. Ο Άρης στον ζυγό φέρνει έντονους διαπληκτισμούς και θα πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε.   Κριός β’ δεκαημέρου,  δώστε προτεραιότητα σε επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν μέσα από προσωπικές σχέσεις και μην επηρεάζεστε από την γνώμη τρίτων. Αξιολογείστε την πραγματικότητα.   Κριός γ’ δεκαημέρου, με έντονα πάθη ξεκινάει η εβδομάδα και πιθανόν ζείτε μια περίεργη ερωτική σχέση που εξελίσσεται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαφυλάξτε τη φήμη σας. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά θα φέρει αποκαλύψεις που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,   η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό , απέναντι σας θα επηρεάσει σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας . Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει κούραση , ίσως εργάζεστε πολλές ώρες και θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  δώστε προτεραιότητα σε εργασιακά ζητήματα, τακτοποιήστε , κλείστε εκκρεμότητες και μη θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει ο από μηχανής θεός. Μόνοι σας θα τα καταφέρετε.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  με έντονες συγκινήσεις ξεκινάει η εβδομάδα και πιθανόν να θέλετε να ξεφύγετε από υποχρεώσεις , ωστόσο χαρείτε μια μικρή άνοδο των οικονομικών σας. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά ζητά τακτοποίηση και νομιμότητα.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό επηρεάζει τις εργασιακές σας σχέσεις , πιθανόν και η δική σας στάση να γεννά ένα παρασκήνιο και προσπαθήστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας με νέες προτάσεις και ιδέες.  Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει ευχάριστα μηνύματα, φλερτ και ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτοπεποίθηση και έντονη κοινωνικότητα.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,   δώστε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή, βγείτε από σχέσεις παραπλανητικές και αξιολογείστε σωστά τη στάση του/της αγαπημένους/ης σας . Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, με έντονα ερωτικά διλήμματα ξεκινάει η εβδομάδα και παρασύρεστε σε ξένες …αγκαλιές , δίνοντας αφορμή για σχόλια και πιθανόν να εκτεθείτε. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά ζητά την σεξουαλική σας αναγέννηση.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό , σας πηγαίνει γάντι, μπορείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με την ερωτική σας ζωή και να περάσετε φανταστικά καθώς θα κάνετε νέες γνωριμίες που σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εμπειρίες. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις μέσα στο σπίτι σας, πιθανόν να διαπληκτιστείτε με άτομα της οικογένειας σας. Θέματα ακινήτων προκύπτουν.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε θέματα καθημερινότητας, σπουδών και κλείστε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Βρείτε χρόνο να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, με έντονα πάθη ξεκινάει η εβδομάδα, πιθανόν να ζείτε μια απαγορευμένη σχέση ή να είστε μπερδεμένοι και οριακά κρατάτε τις ισορροπίες. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά επιβάλλει την κατάρρευση τοξικών σχέσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό ευνοεί οικογενειακά θέματα και τυχόν αγοραπωλησίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και πιθανόν να γεμίσει το πορτοφόλι σας. Ο Άρης στον Ζυγό  ευνοεί νέες γνωριμίες και ευχάριστες συναντήσεις. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε σχέδια, συμφωνίες αλλά και θέματα σπουδών που έχετε αφήσει μισοτελειωμένα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι, πιθανόν να είστε ανάμεσα σε δύο άτομα.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, με εντάσεις ξεκινάει η εβδομάδα, συγκρούεστε αρκετά με το περιβάλλον σας και κυρίως με ένα αγαπημένο άτομο και πρέπει να βάλετε όρια. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά ζητά κάθαρση, αποφύγετε οτιδήποτε τοξικό.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας ταιριάζει καθώς μπορεί να γίνουν μυστικές ερωτικές επαφές , και θα αναζωογονηθείτε , δηλαδή θα λάβετε ικανοποίηση και θα νιώσετε ότι αγαπιέστε.. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει επιπρόσθετα έξοδα , είναι όμως στο χέρι σας να ανταπεξέλθετε αναζητώντας μια δεύτερη πηγή εσόδων. Παρθένε β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης σας. Μη χάνεστε σε ερωτικές ψευδαισθήσεις.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με έντονα πάθη ξεκινάει η εβδομάδα, πιθανόν να ζείτε μια σεξουαλική εμπειρία που σας έχει κάνει να χάσετε το μυαλό σας και αφήνεστε στις επιθυμίες σας. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά απαιτεί να απολαύσετε νέες εμπειρίες.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σας αλλά και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γρήγορο πέρασμα του για να ανακαλύψετε νέους ..τρόπους ενίσχυσης των οικονομικών σας. Ο Άρης στο δεκαήμερο σας φέρνει νεύρα, εντάσεις αλλά και έντονη δραστηριοποίηση.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε προσωπικά θέματα, προσπαθήστε να προσεγγίσετε συνεργάτες ή ακόμα και τη σχέση σας με πιο διαλλακτικό τρόπο και μην μένετε απαθείς. Ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  έντονες στιγμές ζείτε με το ταίρι σας ,καθώς πρέπει να λάβετε από κοινού αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σας. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά μεταμορφώνει τα συναισθήματα σας. Αγαπάτε με πάθος.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στο δεκαήμερο σας είναι καλός οιωνός για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα, θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας ανανεώσουν αλλά και θα μπορέσετε να κάνετε σπουδαία επαγγελματικά βήματα. Ο Άρης στον ζυγό φέρνει κάποια εσωτερική ένταση, πιθανόν άγχος και υπερβολική αγωνία για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων. Σκορπιός β δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα στην ψυχική σας ισορροπία , μην βιάζεστε να μπείτε σε μια σχέση που φαντάζει ελκυστική , αλλά είναι και επικίνδυνη, ελέγξτε τα συναισθήματα σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έντονες συγκινήσεις σας περιμένουν ,ξαφνικά και απροσδόκητα ίσως μπείτε σε μια παράνομη σχέση και θα είστε το τρίτο πρόσωπο. Οικονομική εύνοια. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά απαιτεί να καθαρίσει -το μυαλό σας ή να αντιμετωπίσετε τις εμμονές σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας θέλει πιο ουσιαστικούς και έντονα ερωτικούς και πιθανόν να είστε αρκετά ερωτευμένοι ή παθιασμένοι με ένα πρόσωπο που φαντάζει αλλά και είναι ακατάλληλο. Ο Άρης στον Ζυγό σας θέλει κοινωνικούς, έντονα αισιόδοξους και σε επαφή με το φιλικό σας κύκλο. Εβδομάδα αντιφάσεων. Τοξότη β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε δημόσιες σχέσεις, ταξιδέψτε , γνωρίστε κόσμο και γενικά κάντε πράγματα που σας αποφορτίζουν και εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Δία. Μεγάλες όμως ψευδαισθήσεις γύρω από μια ερωτική σχέση . Αγαπάτε κρυφά;;  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  αρκετά κέρδη αυτήν την εβδομάδα, πιθανόν θα ξοδέψετε χρήματα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας αλλά και για να γίνετε πιο ελκυστικοί. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά μεταμορφώνει την οικονομική σας κατάσταση. Δίνει διεξόδους.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας κάνει πιο ελκυστικούς στο φιλικό σας κύκλο , πιθανόν να εξελιχθεί  μια φιλική σχέση σε ερωτική και παρά τα διλήμματα που θα προκύψουν τελικά θα πείτε το μεγάλο ναι. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις και ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά μπορείτε να προχωρήσετε και να δείτε θετικές εξελίξεις. Προσοχή μόνο σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, αγαπήστε περισσότερο τη δουλειά σας και ακολουθήστε τα ταλέντα σας. Ερωτικά διλήμματα.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έντονα πάθη έχει αυτή η εβδομάδα, και ζείτε μια σχέση που οδηγεί σε παιχνίδια χειραγώγησης και προστατευτείτε από τον άνθρωπο που εξιτάρει επικίνδυνα τη φαντασία σας . Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά απαιτεί δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό φέρνει νέες προτάσεις αλλά και ερωτικές γνωριμίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και μπορείτε να ακολουθήσετε νέους ανθρώπους που σας εμπνέουν για να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό. Ο Άρης στον ζυγό ταξιδεύει τη σκέψη σας σε άτομα διαφορετικής κουλτούρας, σας γοητεύει το διαφορετικό.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε ταξίδια, επαγγελματικές συμφωνίες εκτός συνόρων και σπουδές , ανοίξτε δηλαδή τα φτερά σας και μην περιορίζεστε. Μπορείτε να ονειρεύεστε..  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,έντονες συγκινήσεις, κεκλεισμένων των θυρών , ωστόσο προσέξτε μη πέφτετε σε αντιφάσεις και δημιουργείτε εντάσεις. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,η θέση του Ερμή στον μυστικοπαθή Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια σκέψεις , κρυφούς στόχους αλλά και επιθυμίες και πιθανόν να ταξιδέψετε αυτήν την περίοδο, κυνηγώντας κάποιο όνειρο σας. Ο Άρης στον Ζυγό θέλει προσοχή , κυρίως σε ότι έχει να κάνει με δάνεια και οφειλές και συγχρόνως μπερδεύει και την ερωτική σας ζωή.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε οικονομικές υποθέσεις , μην αφήνετε εκκρεμότητες και συζητείστε με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  έντονες συγκινήσεις κρύβει ο φιλικός σας κύκλος και πιθανόν να ζείτε μια κατάσταση που σας απελευθερώνει και συγχρόνως προβληματίζει.. Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά απαιτεί μεταμορφωτικές αλλαγές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ