The Night Fairy…Guest post @ toftiaxa.gr!

Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα είμαι διπλά χαρούμενη γιατί εκτός από την λατρεμένη κατασκευή που έχω να σας παρουσιάσω, επίσης σήμερα θα είμαστε και guest post στο toftiaxa.gr!
Ένα site που διαβάζω προσωπικά πολύ καθώς έχει πλούσια θεματολογία και φυσικά diy and crafting προτάσεις!

Ξεκινώντας λοιπόν την ανάρτησή μου σας έχω πει πόσο λατρεύω τις νεράιδες;
Σας έχω πει ότι παλιότερα φορούσα μπλουζάκια μόνο με νεράιδες;! Φορούσα κοσμήματα με κέλτικα σύμβολα και οτιδήποτε παρέπεμπε σε elfe! Για αυτό και έπαιζα με μανία για χρόνια world of warcraft, λατρεύω τα βιβλία και τις ταινίες ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και αγαπημένα μου συγκροτήματα ήταν τύπου Nightwish κλπ.

Η σημερινή μας λοιπόν κατασκευή είναι μία παράσταση με πρωταγωνιστή μία νεράιδα της νύχτας…
Ξεκίνησα παίρνοντας ένα χάρτινο κουτί από παπούτσια το οποίο έβαψα μαύρο με ακρυλικό χρώμα σε σπρέι.

night fairy 2 mommyjammi
night fairy 3 mommyjammi

Αφού το άφησα να στεγνώσει καλά για μία με δύο ώρες στην συνέχεια ξεκίνησα να κόβω προσεκτικά με ψαλίδι τις δύο εικόνες που εκτύπωσα σε σκληρό χαρτί και θα ήταν το βασικό αντικείμενο της παράστασής μου.

night fairy 4 mommyjammi

Κόλλησα το φεγγάρι στο εσωτερικό του κουτιού και με έναν λευκό ανεξίτηλο μαρκαδόρο που γράφει επάνω σε μαύρες επιφάνειες έφτιαξα έναν έναστρο βραδινό ουρανό. Εάν δεν έχετε λευκό μαρκαδόρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλάνκο σε στυλό.

night fairy 5 mommyjammi

Στην συνέχεια έφτιαξα μία κούνια με λευκό σκληρό χαρτί και μία χρυσή κλωστή ανοίγοντας στα πλάγια λίγο με το ψαλίδι και στερεώνοντας από κάτω με λίγο σελοτέιπ.

night fairy 6 mommyjammi

Μετά άνοιξα δύο τρύπες στην κορυφή του κουτιού με ένα κατσαβίδι ώστε να περάσω τα σχοινιά και η κούνια να κρέμεται μέσα στο κουτί μου.

night fairy 7 mommyjammi
night fairy 8 mommyjammi

Μετά αφού έδεσα το σχοινάκι και το στερέωσα στην κορυφή του κουτιού σειρά είχε να τοποθετηθεί και η νεράιδα της νύχτας στην κούνια της…
Για πιο 3d αποτέλεσμα πρόσθεσα και κάποια βουνά με ασημί λεπτομέρειες που έκανα με έναν ασημί ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
Η νεράιδα κοιτάζει το φεγγάρι…

night fairy 9 mommyjammi

Το λάτρεψα…

night fairy 10 mommyjammi

Η νεράιδα της νύχτας κοιτάζει το φεγγάρι και μας στέλνει την μαγική της αστερόσκονη…

Σας γλυκοφιλώ φίλοι μου και κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο site toftiaxa.gr για την σημερινή μας φιλοξενία!

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανέμορφη χειροκατασκευή…νεραϊδούλα μου!
    Πιο παλιά καταπιανόμουν κι εγώμε πολλά και
    διαφορα υλικά με προτεραιότητα στα φυσικά!

    Σε φιλώ πολύ ♥

  2. πως να μη λατρέψει κανείς τέτοια κατασκευή;;;; φανταστική!!!! μου άρεσε πάρα πολύ!!! και σίγουρα θα σε αντιγράψω!!
    συγχαρητήρια και τη φιλοξενία σου στο ftiaxto!

  3. Υπέροχη κατασκευούλα!
    Και άκουσα και το τραγούδι όσο διάβαζα… πολύ ωραίο κι αυτό.
    Ωραίο πράγμα να πιάνουν τα χέρια σου!
    Θα ήθελα κι εγώ με κάτι να αρχίσω αλλά δεν ξέρω ποτέ με τι! Δεν ξέρω καν από πού να αγοράζω υλικά, χαχα!
    Καλό σου μεσημέρι! 🙂

  4. Από τις πιο ονειρεμένες κατασκευές που έχω δει τον τελευταίο καιρό! Εύγε Μαίρη μου και για την ιδέα και για την εκτέλεση!!! Keep going girl :)))

  5. Δεν υπάρχει αντιγραφή στην τέχνη! Ο καθένας ακόμα και το ίδιο πράγμα μπορεί να το φτιάχνει με διαφορετικό τρόπο από διαφορετική οπτική! Θα χαρώ πολύ να δω την δημιουργία σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπημένη μου Ελένη!

  6. Η κόρη μου κουνά την νεραιδούλα κάθε φορά που περνάει από δίπλα της και ευτυχώς που την στήριξα καλά αλλιώς θα πετούσε!!!!χεχεχε! Σε φιλώ αγαπημένη μου!

  7. Αγαπητή μου Μαίρη έτσι ένιωθα και εγώ στην αρχή αλλά είναι να κάνεις την αρχή! Μπορείς να παρακολουθείς blogs όπως και το δικό μου με κατασκευές και να προσπαθείς να τις κάνεις. Ειδικά οι δικές μου κατασκευές θεωρώ είναι για αρχικό επίπεδο και όχι προχωρημένο, μη νομίζεις είναι ο 2ο χρόνος που φτιάχνω κατασκευές.Όσο για τα υλικά εάν θέλεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα και να σου προτείνω καταστήματα με πολλά υλικά όπου κάνεις και online αγορές. Σε φιλώ και σε ευχαριστώ

  8. Καλή μου Χριστίνα μεγάλη μου η τιμή, εσύ με τα αριστουργήματα που φτιάχνεις να μου γράφεις τέτοια λόγια…! Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια αλλά και που πέρασες!

  9. Καλησπέρα! Να προσθέσω και εγώ πόσο παραμυθένια είναι η δημιουργία σου! Υπέροχη και με τα κεράκια μπροστά φαντάζομαι τι φωτοσκίαση θα κάνει και πόσο ρομαντικό θα γίνεται!!
    Συγχαρητήρια. Πιο πολλά μπράβο όμως για τη σύλληψη της ιδέας. Τελικά είσαι μια νεράιδα της κατασκευής!
    Καλό σου βράδυ Μαρία

  10. Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια!!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ! Σκέφτομαι μία άλλη εκδοχή θα ήταν χωρίς κούνια με μία μπετονιά για να μη φαίνεται να αιωρείται η νεράιδα! Ή και περισσότερες νεράιδες και στο βάθος αστερόσκονη…. έχω μία αγάπη στον νεραιδόκοσμο είναι γεγονός…Σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες!!!

  11. Το είχα θαυμάσει αλλά με την κούραση του Συμποσίου δεν προλάβαινα να σχολιάσω!
    Μαγικό θα έλεγα!

    Πολλά γλυκά φιλιά!

  12. Αγπημένη μου Αριστέα ξέρω τρέχεις και ζορίζεσαι και μεγάλη μου τιμή που αφιέρωσες χρόνο και να με διαβάσεις αλλά και να μου στείλεις σχόλιο. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλιά και καλό ΣΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ