Η Chiquita γιορτάζει την 75η επέτειο της Miss Chiquita

Atmosphere

Από το 1944, η Miss Chiquita αποτελεί το εμβληματικό σύμβολο για τις φανταχτερές κίτρινες μπανάνες Chiquita, φέρνοντας χαμόγελα στους λάτρεις της σε όλον τον κόσμο. Φέτος, η διασημότερη εταιρεία μπανάνας στον κόσμο γιορτάζει την 75η επέτειο της «Πρώτης Κυρίας των Φρούτων» και κάνει μια ανασκόπηση στα επιτεύγματα της στο πέρασμα των ετών.  Η Chiquita γιορτάζει την 75η επέτειο της Miss Chiquita

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η Miss Chiquita συστήθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του ’40, για να συμβάλλει στην εξοικείωση του κοινού με τις μπανάνες, δείχνοντας πως ο καταναλωτής μπορεί να ωριμάσει, να ξεφλουδίσει και εν τέλει να απολαύσει μία μπανάνα, η οποία, την εποχή εκείνη, θεωρούταν εξωτικό φρούτο και λίγοι γνώριζαν. Ο εικονογραφημένος χαρακτήρας της Miss Chiquita έγινε διάσημος λόγω του διαφημιστικού jingle, το οποίο στην ακμή του, έπαιζε 376 φορές την ημέρα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπειτα, η Miss Chiquita πρωταγωνίστησε σε κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ισχυροποιώντας τη θέση της ως εμβληματική φιγούρα της Ποπ κουλτούρας. Χρόνια αργότερα, το 1987, η ισχυρή κυρία της Chiquita άλλαξε εμφάνιση και μεταμορφώθηκε σε μια λαμπερή Λατίνα από τον καλλιτέχνη Oscar Grillo. Παρόλο που η εμφάνιση της Miss Chiquita έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, η αποστολή της να αναδεικνύει την διασκεδαστική πλευρά της υγιεινής διατροφής παρέμεινε η ίδια.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι καθώς γιορτάζουμε τα 75 χρόνια της Miss Chiquita και τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει για την εταιρεία και τους λάτρεις της μπανάνας,» δήλωσε ο Jamie Postell, Διευθυντής Πωλήσεων της Chiquita για τη Βόρεια Αμερική. «Σαν κοινωνία, είδαμε τον χαρακτήρα και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην ανάπτυξη της αγοράς μπανανών όλα αυτά τα χρόνια να εξελίσσονται.»

Atmosphere

Τα τελευταία χρόνια, η Miss Chiquita έχει εμπνεύσει τη σειρά παπουτσιών «Let’sGoBananas» στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου το 2017, ενώ συμπεριλήφθηκε επίσης και στο Madison Avenue Walk of Fame του Advertising Week το 2018, θεσμός που βραβεύει τα διασημότερα icons της διαφήμισης. Έπειτα, το Μάιο του 2019 σε εκδήλωση του Advertising Week στην Λατινική Αμερική, η Miss Chiquita έλαβε το πρώτο Pop Icon International Achievement Award.

Η MissChiquita συνεχίζει να ενσαρκώνει την μπανάνα Chiquita και την θρεπτική διατροφή, ενώ η εταιρεία για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη επέτειο την τίμησε δημιουργώντας τη δική της υγιεινή συνταγή Τιραμισού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και την εξέλιξη της MissChiquita, επισκεφτείτε το https://www.chiquita.com.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ