Ιδέες για πασχαλινές κατασκευές παρέα με τα παιδιά

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν με χαρά να έρθουν οι μέρες που θα ξεκινήσουν τις πασχαλινές κατασκευές! Ιδέες για πασχαλινές κατασκευές παρέα με τα παιδιά

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Βάψιμο αυγών με 4 διαφορετικούς τρόπους

Βάφουμε / διακοσμούμε τα πασχαλινά αυγά παρέα με τα παιδιά μας και φέτος το Πάσχα! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη!

 

Πασχαλινά χειροποίητα δώρα από το παιδί για τη νονά και τη δασκάλα!

Ένα χειροποίητο δώρο φτιαγμένο από τα παιδικά χεράκια, παρέα με τη μαμά, έχει αξία ανεκτίμητη, για τη νονά αλλά και τη δασκάλα!

Ντεκουπάζ: στολίζουμε αυγά για κεράσματα και λαγό

Ντεκουπάζ επάνω σε χάρτινα διακοσμητικά/κουτιά! Είναι μαγικό να κρατάς ένα απλό υλικό στα χέρια σου και πολύ εύκολα να το μεταμορφώνεις σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Φτιάχνουμε χαριτωμένες χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα!

Δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση από το να δημιουργείς παρέα με τα παιδιά σου αξιοποιώντας δημιουργικά το χρόνο σου μαζί τους!

7 τρόποι για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αυγά

Μας αρέσει να διακοσμούμε εναλλακτικά κάθε χρόνο τα πασχαλινά μας αυγά για αυτό και κάθε χρόνο χρησιμοποιούμε διαφορετική τεχνική! Παρέα με τα παιδιά σας μπορεί να αποτελέσει την ιδανική δημιουργική απασχόληση!

Φτιάξε πασχαλινές λαμπάδες με ντεκουπάζ

Το ντεκουπάζ είναι μία μοναδική τεχνική με την οποία μπορείς να μεταμορφώνεις σχεδόν τα πάντα! Έλα να σου δείξω πως θα κάνεις ντεκουπάζ επάνω σε κεριά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ