Η Tommy Hilfiger λανσάρει το e-shop TOMMY.COM στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι περιλαμβανομένων influencers και fashion media περιηγήθηκαν στον κόσμο του TOMMY HILFIGER μέσω της πλατφόρμας tommy.com και αγόρασαν τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσω touch οθονών. Η Tommy Hilfiger λανσάρει το e-shop TOMMY.COM στην Ελλάδα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp.,ανακοινώνει το λανσάρισμα του e-shop tommy.com στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019. Το λανσάρισμα της e-commerce πλατφόρμας ακολουθεί τη στρατηγική της Tommy Hilfiger, να οδηγήσει την αγορά σε μια νέα ψηφιακή εποχή και να χτίσει μια online κοινότητα φίλων του brand μεταξύ της νέας γενιάς καταναλωτών.Το e-shop tommy.com λειτουργεί η SARKK ΑΒΕΕ, ο αποκλειστικός διανομέας για το brand TOMMY HILFIGER στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία.

Μέσω της νέας πλατφόρμας tommy.com, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προιόντων των συλλογών TOMMY HILFIGER, που περιλαμβάνει τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή TOMMY HILFIGER, τη συλλογή TOMMY SPORT, τη συλλογή TOMMY JEANS καθώς και τις συλλογές Footwear & Accessories. Επίσης, διαθέσιμες θα είναι και οι capsuleσυλλογές για το Φθινόπωρο 2019: η συλλογή Tommy X Zendaya, σχεδιασμένη από κοινού με την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, η συλλογή Tommy X Lewis, με τον επί 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή FIA FormulaOneTM, Lewis Hamilton καθώς και η συλλογή Tommy X Mercedes.

Ένα eventαφιερωμένο στο λανσάρισμα του tommy.com έλαβε χώρα στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Το πάρτι προσέφερε στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη branded digital εμπειρία μέσα από μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι περιλαμβανομένων influencers και fashion media περιηγήθηκαν στον κόσμο του TOMMY HILFIGER μέσω της πλατφόρμας tommy.com και αγόρασαν τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσω touchοθονών. Ένα digital photo booth έβαζε τους καλεσμένους στον κόσμο της TommyXZendaya συλλογής με φόντο το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, ενώ το 3d projection mapping πρόβαλε την εμβληματική χρωματική παλέτα του κόκκινου, του μπλε και του λευκού, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία της ταυτότητας του brand με σύγχρονο και ευρηματικό τρόπο. Στην είσοδο του χώρου ένα hologram projection του url tommy.com και της σημαίας του brand καλωσόριζε τους επισκέπτες παρακινώντας τους να ταξιδέψουν στις συλλογές TOMMY HILFIGER στο tommy.com μέσω οθονών.

Η Εβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε ένα μπορντώ βελούδινο κοστούμι με λευκό printed t-shirtόλα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

ΓιώργοςΜπετχαβάς (Managing Director Tommy Hilfiger & Calvin Klein), ΣυλβήΓερογιάννη (Marketing & Communications Manager Tommy Hilfiger & Calvin Klein)

Η Ναταλία Γεωργαλά φόρεσε ένα run waytieneck κρουαζέ μεταξωτό φόρεμα με ασύμμετρα κοψίματα από τη συλλογή FW 19.

Η Ελενα Γαλύφα φόρεσε ένα γκρι πουά tailoredσακάκι και παντελόνι με λευκό πουά πουκάμισο όλα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

ΣυλβήΓερογιάννη, ΕιρήνηΚολιδά, ΤζίναΔραγώνα (PartnerYes. PositiveCommunication)

Η Άννα Πρέλεβιτς φόρεσε μεταξωτό πουκάμισο και φούστα από την Tommy Hilfiger Runway συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

Η Ζέτα Τσακούμη φόρεσε ένα γκρι printed μεταξωτό φόρεμα από τη συλλογή TommyXZendayaFW 19.

Συλβή Γερογιάννη, Δάφνη Νεοφύτου, Τζίνα Δραγώνα

Η Ειρήνη Κολιδά φόρεσε ένα λευκό μεταξωτό tieneck πουκάμισο με γκρι ψηλόμεσο παντελόνι με το χαρακτηριστικό THμονόγραμμα από την TommyXZendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

Η Δώρα Κατσικογιάννη φόρεσε ένα runway κρουαζέ μεταξωτό φόρεμα με μπορντώ και μπλε ρίγες από τη συλλογή FW 19.

Άννα Πρέλεβιτς, Έβελιν Καζαντζόγλου

Η Κάτια Δέδε φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι με snake print και ένα μαύρο πουκάμισο με χρυσά κουμπιά από την TommyXZendayaσυλλογή για το Φθινόπωρο 2019.

Ο Χάρης Ντάβλας φόρεσε ένα γκρί καρό σακάκι με γκρί παντελόνι από τη συλλογή Tailored για το Φθινόπωρο 2019.

Έβελιν Καζαντζόγλου, Αννούσα Μελά, Άννα Πρέλεβιτς

Ο Κωνσταντίνος Δανός φόρεσε FW 19 TommyXLewistotallookμε μπλέ σκούρο τζιν, ένα color blockrugby shirt σε μπορντώ και μαύρο χρώμα καθώς και expedition trail μποτάκια σε μπορντώ και λευκό χρώμα.

Συλβή Γερογιάννη, Χρήστος Νέζος

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φόρεσε ένα FW 19 TommyXLewistotallookμε μπλέ σκούρο τζιν, λευκό t-shirt με το χαρακτηριστικό LHflag μονόγραμμα της συλλογής, ένα δίχρωμα μπεζ-μαύρο μπουφάν καθώς και μαύρα varsitychunkymid sneakers.

Ζέτα Τσακούμη, Κάτια Δέδε

 

Photo Credit: Studio Panoulis Photo Agency

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μαίρη Λιόντου, Τζίνα Δραγώνα
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, ΧάρηςΝτάβλας
Συλβή Γερογιάννη, Γιάννης Μπελεσιώτης, Ειρήνη Λίγδα, Τζίνα Δραγώνα
Έλενα Γαλύφα, Ναταλία Γεωργαλά
Περικλής Κονδυλάτος, Ραμόνα Βλαντή
ΣυλβήΓερογιάννη (Marketing&CommunicationsManagerTommyHilfiger&CalvinKlein), ΓιώργοςΜπετχαβάς (ManagingDirectorTommyHilfiger&CalvinKlein), ΚωνσταντίναΕλευθεράκου (E-commerceManagerTommyHilfiger)
Σίλια Ποτιούδη, Νεφέλη Γεωργαλά, Μαρία Παπαγεωργίου, Τζένη Σιέρακ, Ευρυδίκη Κόφα, Ναταλία Γεωργαλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ