3+1 προτάσεις για χειροποίητα γούρια και στολίδια

Πλησιάζουν οι γιορτές και αν σκέφτεσαι τι δώρο θέλεις να φτιάξετε για τη γιαγιά και τον παππού ή τη δασκάλα, σου έχω προτάσεις. Οτιδήποτε χειροποίητο έχει μια διαφορετική αξία αφού αποπνέει αγάπη και μεράκι! 3+1 προτάσεις για χειροποίητα γούρια και στολίδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Κάθε χρόνο τα χειροποίητα γούρια, τυχερά γούρια και το advent calendar είναι δύο βασικά DIY που κάνω λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η μικρή μου Κωνσταντίνα περιμένει με αγωνία κάθε χρόνο το Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης και για εμένα επίσης είναι ένα βασικό Project αφού βλέπω κάθε φορά την λαχτάρα και τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της!

Στην ενότητα Εποχιακά – Χριστούγεννα θα βρείτε όλες τις ιδέες τις οποίες σας παρουσιάζω τα τελευταία 3 χρόνια! Ιδέες για διακόσμηση, για κατασκευές, δημιουργική απασχόληση αλλά και πολλές συνταγές! Απλά πατήστε επάνω εδώ στον σύνδεσμο για να τα δείτε όλα!

Ξεκίνησα λοιπόν φέτος παρεούλα με την Κωνσταντίνα μου να στήνουμε τα πρώτα χειροποίητα γούρια και στολίδια. Επιλέξαμε λίγο διαφορετικά υλικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, τα βρήκαμε στην Eldeco και θέλαμε να πειραματιστούμε και με αυτά. Βρήκα πολλά υλικά για γούρια που πραγματικά με εντυπωσίασαν και το πιο σημαντικό βρήκα και πολλές ιδέες για γούρια αφού καλά τα υλικά αλλά για να “πάρει μπρος” η έμπνευση πρέπει να δεις συνδυασμούς και πειραματισμούς από ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν πως θα χρησιμοποιήσουν άριστα χριστουγεννιάτικα είδη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Φέτος οι χειροποίητες μπάλες στολίδια είναι πολύ must και αυτό θα το καταλάβεις αφού τις βλέπεις παντού σε όλα τα καταστήματα. Υπήρχε ως υλικό αλλά φέτος νομίζω έχει τη τιμητική του. Επίσης τα τελαράκια κεντήματος μαζί με τριπλό τούλι με λευκό πουά και διακοσμητικά στοιχεία, μπορούν πραγματικά να μεταμορφωθούν σε  χαριτωμένα γούρια για τον τοίχο.

Καλές δημιουργίες λοιπόν σε όλους σας και μη ξεχνάτε ότι η δημιουργία και η έμπνευση έρχονται μέσα από τη χαρά, τη λαχτάρα για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, κάτι δικό μας!

Ιδανική ενασχόληση για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα χαρίσει πολλά χαμόγελα χαράς στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

 

Διάβασε περισσότερα: Φτιάξε όμορφα γούρια, εύκολα και γρήγορα για καλό σκοπό!

 

 

 

 

 

 

 

Διάβασε περισσότερα: Φτιάξε αρωματικά γούρια με ξυλάκια κανέλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ