The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επιστρέφει στην Αθήνα για να δώσει ξεχωριστό αέρα στις Γιορτές! To Mommyjammi.gr και φέτος στους χορηγούς επικοινωνίας! The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Για ακόμη μια χρονιά, ο Άη Βασίλης, η Κυρά – Βασίλαινα και τα πονηρά Ξωτικά τους ετοιμάζουν την ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη βόλτα στη πόλη, γεμάτη με παιχνίδια, λιχουδιές, παιδότοπους, δραστηριότητες αλλά και μια αγορά ιδανική για τα δώρα των Χριστουγέννων και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Φέτος, όμως, τα Ξωτικά εφοδιασμένα με νέα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, πεντανόστιμα γλυκά και ζαχαρωτά, στολίζουν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη, το σπίτι της Κυρα-Βασίλαινας καθώς και τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα εργοστάσια και γεμίζουν τα τέσσερα θεματικά κτίρια με νέες μοναδικές δράσεις και φωτεινά καταστήματα! Με τις οδηγίες του Άγιου Βασίλη δημιουργούν δώδεκα διαφορετικά διαδραστικά εργαστήρια, ενώ η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά με τριάντα διαφορετικά καταστήματα και το πιο πλούσιο food market της πόλης με 15 διαφορετικές “γωνιές γεύσης” μας περιμένουν με ζεστό κρασί, λιχουδιές και απρόσμενες γεύσεις! Τα παιχνίδια λούνα παρκ, ο δωρεάν παιδότοπος και το imagination playground με παιχνίδια της Play Can Do για τους μικρούς επισκέπτες,  το ολοκαίνουριο laser arena, τα live cooking workshops αλλά και το Εργοστάσιο Παιχνιδιών όπου θα βρείτε όλα τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς, ανοίγουν τις πόρτες τους για τους μικρούς φίλους του Άγιου Βασίλη. Μαζί με όλα αυτά περισσότερες από 250 εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρα σκιών, show με μάγους και ξυλοπόδαρους, μουσικά σχήματα και πολλά, πολλά άλλα, υπόσχονται να κάνουν τις φετινές γιορτές μαγικές και την επίσκεψή σας στο Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών αξέχαστη! .

Τα 4 διαδραστικά χριστουγεννιάτικα εργοστάσια

Santa’s House
Το πολυαγαπημένο εργαστήριο της κυρα-Βασίλαινας επιστρέφει με νέες δράσεις-έκπληξη και μας περιμένει όλους να φτιάξουμε το προσωπικό μας Christmas αναμνηστικό. Αμέσως μετά, τα ξωτικά μας υποδέχονται στο ταχυδρομείο του Άη Βασίλη. Οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας, ποιος δεν θέλει δώρο άλλωστε – μπορούν να γράψουν το γράμμα τους και είτε να το ρίξουν σε ένα από τα κόκκινα κουτιά του ταχυδρομείου είτε να το παραδώσουν στον ίδιο τον Άη Βασίλη που θα τους περιμένει όλους στην μεγάλη του αίθουσα για αναμνηστικές φωτογραφίες. Και φέτος ειδικά πριν φύγουμε από το αρχηγείο του Άη Βασίλη, μας προσκαλεί να ζήσουμε μια στιγμή νοσταλγίας καθώς σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, θα υπάρχει στημένο display με ένα τυπικό 80’s γιορτινό σπίτι για να πάρουμε μαζί μας μια αναμνηστική ρετρό φωτογραφία!

Toy’s Factory
Το Toy’s Factory υπόσχεται παιχνίδι δίχως όρια. Στην Σχολή Ταχυδακτυλουργίας τα παιδιά θα μπορούν να μαθαίνουν μαγικά κόλπα από τον περίφημο ταχυδακτυλουργό του Christmas Factory ενώ στα Εργαστήρια Παιχνιδιών, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να εξερευνήσουν πέντε χώρους, με αμέτρητα παιχνίδια Playmobil, LEGO, Hot Wheels, Barbie, Slime  χωρισμένα ηλικιακά για παιδιά από 3-6, 6-9 και 9-12 ετών. Στο υπόγειο μας περιμένει το πιο χριστουγεννιάτικο cinema. Το Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών συνεργάζεται για πρώτη φορά με την καταπληκτική ομάδα του Ζουζούνια TV και μαζί δημιουργούν το μοναδικό Ζουζούνια cinema που θα φιλοξενεί 15λεπτες προβολές με πρωταγωνιστές τα παιχνιδιάρικα Ζουζούνια! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους μικρούς και τους μεγάλους που αναζητούν μια ήρεμη στιγμή με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών που θα προσφέρουν γέλιο και χαρά! Τα Σαββατοκύριακα εχουμε τις πιο fun ημέρες ρομποτικής. Τα παιδιά, χωρισμένα σε μικρές ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν 3D σχέδια και να προγραμματίσουν μικρά ρομποτάκια που θα ακολουθούν την κάθε τους εντολή! Μη χάσετε τα tech weekends στο Christmas Factory που όπως και όλες οι διαφορετικές fun δράσεις υπόσχονται τα πιο πολύπλευρα, διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά Χριστούγεννα!

Sweet Factory 
Τα Face Painting και Choco Painting εργαστήρια του Sweet Factory, επιστρέφουν για μια ακόμη χρονιά μετα ξωτικά να ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των παιδιών με πεντανόστιμη και βρώσιμη σοκολάτα! Η Μάντυ Περσάκη. καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ειδική σε pilates, στήνει ένα σούπερ Χριστουγεννιάτικο  χώρο για pilates sessions για γονείς και παιδιά ενώ αμέσως μετά σειρά έχει η κουτάλα του ζαχαροπλάστη. Η αγαπημένη των παιδιών Chef Μάγκυ Ταμπακάκη και οι σχολές ΙΕΚ Όμηρος και Grand Foyer θα παρουσιάσουν στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μας χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο συνταγές. Και επειδή αυτό που μας εκφράζει είναι το… Love to Bake σίγουρα δεν θα λείψει το ψήσιμο και το παιχνίδι με υλικά από τους αγαπημένους Μύλους Λούλη. Τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτινές ημέρες μας περιμένουν ακόμη περισσότερα workshops έκπληξη!

Fun Factory
Ο μεγαλύτερος φουσκωτός παιδότοπος που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο χριστουγεννιάτικο χωριό The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών, στήνεται φέτος για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς! Για τους μικρούς και τους πολύ μικρούς μας φίλους, το Imagination playground με blue blocks της PlayCanDo είναι ιδανικό για τις ηλικίες από 2 έως 10 ετών καθώς ενισχύουν την λεπτή κινητικότητα των παιδιών και ακονίζουν την παρατηρητικότητά τους, ενώ για τους λάτρεις της στρατηγικής, το εργαστήριο της KAISSA φέρνει στο Christmas Factory ό,τι επιτραπέζιο μπορείτε να φανταστείτε για ακόμη μια χρονιά!

Φαντασμαγορική γιορτή εγκαινίων
Στις 30 Νοεμβρίου το The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών ανοίγει τις πόρτες του με μια μεγάλη εορταστική, φιλανθρωπική παρέλαση σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος) στην οποία θα συμμετάσχουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι! Η συμμετοχή εξασφαλίζεται με την αγορά του σκούφου σήμα κατατεθέν της παρέλασης από την πώληση του οποίου, το σύνολο των εσόδων διατίθεται στο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Από 30 Νοεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου ο Άγιος Βασίλης η κυρα Βασίλαινα και τα παιχνιδιάρικα Ξωτικά τους σας περιμένουν στην πιο γιορτινή χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, σε ένα ονειρεμένο σκηνικό με αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Να είστε όλοι εκεί!

THE CHRISTMAS FACTORY
και η Επέλαση των Ξωτικών

30 Νοεμβρίου 2019 – 5 Ιανουαρίου 2020
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Οικογενειακό
Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€

Τις καθημερινές θα ισχύει προσφορά για 1+1 εισιτήριο στα 6€ έως 23/12 ημέρα Δευτέρα.

Η προπώληση έχει ανοίξει!
viva.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ