1664 Blanc:Η διάσημη γαλλική μπύρα υποστηρίζει το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών»

Μουσικά, θεατρικά, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα με γαλλικό άρωμα στο κέντρο της Αθήνας. 1664 Blanc:Η διάσημη γαλλική μπύρα υποστηρίζει το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών»

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

1664 Blanc. Taste the French way of life

Η 1664 Blanc, η διάσημη γαλλική μπύρα με την ξεχωριστή εμφάνιση και εκλεπτυσμένη γεύση, υποστηρίζει φέτος το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, για την υλοποίηση του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2019». Για 7η συνεχή χρονιά, η Αθήνα μετατρέπεται σε γαλλική γειτονιά του πνεύματος, της τέχνης και του πολιτισμού, αναδεικνύοντας τη γαλλική κουλτούρα.

Από τις 22 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου, θέατρα, γκαλερί, πλατείες, μπιστρό, ωδεία,  νεοκλασσικά-ιστορικά κτίρια,  και άλλοι χώροι, φιλοξενούν μουσικά, θεατρικά, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που πλαισιώνουν το Φεστιβάλ, με φετινή θεματολογία «Καμπαρέ του Κόσμου» – «Cabaretsdumonde». Περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, θα χαρίσουν στο ελληνικό κοινό στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας, με την υποστήριξη της 1664 Blanc.

Περισσότερα για το φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2019» μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα της διοργάνωσης εδώ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ