Ανακάλυψε την πραγματική σου δύναμη μέσα από το Life Coaching

O καθένας μας έχει όλες τις απαντήσεις μέσα του. Συνεπώς, είμαστε από τη φύση μας ικανοί να πετυχαίνουμε κάθε στόχο μας. Αυτό που τελικά μας εμποδίζει κάποιες φορές είναι η ιστορία που λέμε στον εαυτό μας, η έλλειψη διαύγειας ή ένα υποστηρικτικό πλαίσιο. Ανακάλυψε την πραγματική σου δύναμη μέσα από το Life Coaching

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Στους τρελούς ρυθμούς που τρέχει η σύγχρονη ζωή, είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστούμε από τους στόχους μας, την εσωτερική μας ισορροπία και από το τί είναι σημαντικό για τον καθένα μας.

Προκειμένου όμως να εστιάσουμε σε ό,τι έχει αξία για εμάς, να δουλέψουμε τους στόχους που θέτουμε και να πετύχουμε μια πιο γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή, χρειάζεται επίγνωση και στοχευμένη δράση.

Το life coaching μπορεί να γίνει ο καταλύτης και ο σύμμαχος σε αυτό το ταξίδι αυτοβελτίωσης.

Πώς λειτουργεί το Life coaching στην πράξη

  • Ξεκινώντας το Ταξίδι της Αυτο-Ανακάλυψης: Σκέψου για ένα λεπτό τί θα μπορούσες να επιτύχεις αν ξεπερνούσες τις δυσκολίες και τις ανασφάλειες που σε περιορίζουν;
  • Αναγνωρίζοντας το Θετικό Δυναμικό σου: Στο coaching εστιάζουμε στις δυνάμεις, τα θετικά χαρακτηριστικά και τις εμπειρίες, μετατρέποντάς τα σε ‘όχημα’ που θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων σου.
  • Aντιμετωπίζοντας τα εμπόδια που σε δυσκολεύουν: Τί σε εμποδίζει από το να πετύχεις αυτό που επιθυμείς; Όποιος και αν είναι ο περιοριστικός παράγοντας πχ αρνητικές σκέψεις, πεποιθήσεις, αναβλητικότητα, αυτοσαμποτάζ, φόβος αποτυχίας, κακές συνήθειες ή σκληρή αυτοκριτική, στο coaching μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.
  • Μεταμορφώνοντας το mindset σου, πετυχαίνεις τους στόχους σου: Κάθε επίτευξη στόχου συνεπάγεται θετικές αλλαγές!
  • Επενδύοντας στην Ευεξία σου: Η φροντίδα του εαυτού μας είναι προτεραιότητα και – προαπαιτούμενο για να έχουμε την ενέργεια να πετύχουμε τον κάθε στόχο μας.
  • Δημιουργώντας το κατάλληλο για σένα πλάνο: Δεν υπάρχει δρόμος προς την επιτυχία, χωρίς πλάνο.

Ποιος είναι ο ρόλος του Coach και πώς επιλέγω τον κατάλληλο;

Ο Life Coach θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το ‘γιατί’ πίσω από το στόχο σου, να οραματιστείς αποτελεσματικά το μέλλον που θέλεις για εσένα. Θα σε παρακινεί και θα σε ενθαρρύνει σε κάθε βήμα. Ο Coach θα σε καθοδηγεί να βρίσκεις κάθε απάντηση και λύση μέσα σου, θα σε προκαλεί να αλλάζεις οπτικές γωνίες και να σκέφτεσαι out of the box. Έρευνες λένε ότι το 50% της επιτυχίας του κάθε Coachee στο στόχο του οφείλεται στην σχέση που έχει αναπτύξει με τον Coach του!

Όταν επιλέγεις έναν Coach, είναι σημαντικό να αξιολογείς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προσόντα του. Τα κριτήρια επιλογής είναι να είναι ένας επαγγελματικά διαπιστευμένος Coach, που τηρεί υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης, εμπειρίας και ηθικής και η εξειδίκευσή του να ταιριάζει με το είδος του στόχου που θέλεις να πετύχεις πχ life coaching για προσωπικούς στόχους, business coaching για επαγγελματικούς στόχους, wellness coaching για στόχο ευεξίας κτλ.

Είναι η στιγμή να επενδύσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη.Το life coaching αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την αυτοβελτίωση μας. Μέσα από μια συνεργασία με έναν κατάλληλο life coach, μπορείς να εξερευνήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες, να ξεπεράσεις τις όποιες προκλήσεις και να προετοιμαστείς για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ