Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020

O Ήλιος στον Υδροχόο οδηγεί σε εξωστρέφεια, ομαδικές προσπάθειες και γίνεσαι “ένα” με τους άλλους! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  εξωστρέφεια, κοινωνική διάθεση αλλά και τάσεις να σπάσετε τα ταμπού, τα όρια και αυτό γεννά κόντρες και εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Αξιοποιείστε σωστά το χρόνο σας, μην χάνετε χρόνο σε ανούσιες ονειροπολήσεις.  Κριός β’ δεκαημέρου, έντονο ερωτικό παρασκήνιο και γενικά ένταση, πάθος και βιώνετε τα συναισθήματά σας με φλογερό τρόπο. Μυστικές σχέσεις, αποκαλύψεις και πιθανόν σκάνδαλα.. Κριός γ’ δεκαημέρου, οικονομική ενίσχυση θα λάβετε από κρυφές πηγές και γενικά είστε ευνοημένοι σε θέματα συμφωνιών και συνεργασιών που γίνονται κάτω όμως από το τραπέζι. Ισχυρή ερωτική έλξη με άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, έντονη ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας καταπιέζουν και θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, και βρίσκεστε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Αναζωοπύρωση φιλικών ή ερωτικών σχέσεων.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, ερωτικό πάθος εξελίσσεται μέσα στον φιλικό σας κύκλο , αποφύγετε όμως να υποδυθείτε το τρίτο πρόσωπο ή να μπλέξετε σε ερωτικά σκάνδαλα για να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα πιθανά σκάνδαλα.Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ηθική και συναισθηματική στήριξη λαμβάνετε από νέες γνωριμίες που θα γίνουν κυρίως μέσα σε χώρους επαγγελματικής δραστηριοποίησης και πείτε ναι σε προτάσεις που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η έξοδος σας από οτιδήποτε δυσλειτουργικό είναι πια γεγονός και οργανώνετε τώρα καλύτερα το χρόνο σας έτσι ώστε να αφοσιωθείτε περισσότερο στην καριέρα και στα όνειρα σας. Απαγορευμένες σχέσεις.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  έρωτας, φλερτ και πολλές κατακτήσεις καταγράφει αυτή η εβδομάδα και ζείτε μια κατάσταση ανέλπιστα ονειρική . Περιμένετε όμως ζήλιες και ερωτικές εξιδανικεύσεις. Προσοχή σε ιώσεις.Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά πιο δυνατοί θα βγείτε αυτήν την εβδομάδα και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να κλείσετε προσοδοφόρες συμφωνίες.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικονομικές ανακατατάξεις ζείτε αυτό το διάστημα, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μέσα από γνωριμίες με άτομα που σας ελκύουν να κάνετε κάτι διαφορετικό και ξεκινάει μια περίοδο ουσιαστικής αναζήτησης. Έρωτας απ΄ απόσταση.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, πάθος, έντονο φλερτ αλλά και μεγάλη επιθυμία να παρανομήσετε και όλα αυτά συνηγορούν στο να ανατρέψετε τα δεδομένα σας, ζώντας μια καθημερινότητα με πολλές εκπλήξεις.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  συναισθηματικά πιο ενδυναμωμένοι είστε αυτές τις μέρες, μια που θα πάρετε ικανοποίηση από άτομο που σας εμπνέει ερωτικά και οδηγείστε σε κοινές αποφάσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ασταθή το τοπίο σε θέματα συναισθηματικής φύσεως, καθώς δυσκολεύεστε ακόμα να συνειδητοποιήσετε τα δικά σας συναισθήματα και να αποδεχτείτε ίσως μια περίεργη γνωριμία που σας εξιτάρει αλλά και ξενίζει αρκετά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έντονες ερωτικές εκπλήξεις κρύβει η εβδομάδα, με αρκετό ερωτισμό, πάθος και πιθανόν να πέσετε σε ερωτική παγίδα..δηλαδή να ερωτευτείτε το λάθος πρόσωπο και να παρανομήσετε. Έντονοι ερωτικοί διάλογοι.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, βελτιώνονται αρκετά οι σχέσεις με συναδέλφους αλλά και εργασιακής φύσεως θέματα προχωράνε θετικά, με αποτέλεσμα να διώξετε το άγχος και την ανασφάλεια. Πιθανόν έρωτας από απόσταση , συναντάτε καρμικούς ανθρώπους που θα σας εξελίξουν.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου. ΄έντονες ανακατατάξεις και ανατροπές οδηγούν σε νέες επανεκκινήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα και αλλάζει αρκετά το σκηνικό σε θέματα εργασιακής φύσεως. Πιθανόν μετακόμιση, αλλαγή κατοικίας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έρωτα μετ’ «εμποδίων» θα βιώσετε αυτό το διάστημα και θα προχωρήσετε σε επαναξιολογήσεις της συναισθηματικής σας κατάστασης, εφόσον όμως ζήσετε το ερωτικό πάθος. Ευτυχισμένες στιγμές μέσα από επισημοποίηση προσωπικών σχέσεων. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικές στιγμές θα απολαύσετε με το ταίρι σας ή θα πειτε τελικά το ναι σε μια νέα συναισθηματική ιστορία και θα χάσετε τα όρια σας ή τον καθωσπρεπισμό σας. Δυναμισμός και έντονος ερωτισμός σας χαρακτηρίζει.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ερωτικές ξαφνικές συναντήσεις θα γίνουν αυτές τις μέρες και θα σας συνεπάρει το ερωτικό κλίμα , με αποτέλεσμα να μην είστε τόσο συνεπείς σε υποχρεώσεις και θέματα εργασιακής φύσεως. Θα σας παρασύρει ο συναισθηματισμός σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, πιθανόν ο έρωτας που ζείτε ανθεί σε εργασιακό χώρο, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε τη στάση σας και κύριως για να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και την κριτική. Προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις ζείτε αυτό το διάστημα σε θέματα οικογενειακής φύσεως και αυτό σας ενδυναμώνει με αποτέλεσμα να βιώνετε και επαγγελματικές επιτυχίες. Συναισθηματική εξέλιξη.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συναισθηματικές αναταραχές βιώνετε και ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερα σας, ωστόσο θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους διεξόδους για να εκτονώσετε την ενέργεια σας. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας , μην ονειροπολείτεΣκορπιός β δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα θα λάβετε αυτές τις μέρες, και μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την ερωτική σας ζωή και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Πάθη και εντάσεις . Περιμένετε να ζήσετε σκηνές ζηλοτυπίας.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να νιώσετε πιο ισχυροί και σε θέματα επαγγελματικής φύσεως καθώς γίνονται γνωριμίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες κατά την υλοποίηση των σχεδίων σας 

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αλλαγές στον τρόπο σκέψης και έκφρασης αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να είστε πιο αποτελεσματικοί στην προώθηση των δημιουργικών σας σχεδίων και αναζητάτε ακόμα περισσότερο νέους τρόπους προβολής. ΟΙκονομική ενίσχυση .  Τοξότη β’ δεκαημέρου, βιώνετε μια έντονα ερωτική περίοδο είτε γιατί είστε σε μια σχέση είτε γιατί φαντασιώνεστε ένα άτομο που όμως σας φαίνεται απλησίαστο. Εντάσεις, πάθη και πιθανές απιστίες. Προσοχή σε θέματα σπιτιού. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να λάβετε οικονομική ενίσχυση και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας καθώς και οι ερωτικές σας κατακτήσεις. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, βιώνετε μια οικονομική ανασφάλεια, ίσως αυτό το διάστημα έχετε κάνει κινήσεις που σας έχουν βγάλει από τον προυπολογισμό σας, ωστόσο μπορείτε να κινητοποιηθείτε θετικά και να καλύψετε πιθανά κενά. Έντονος ερωτισμός.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ερωτική διάθεση έχετε αυτές τις μέρες και πιθανόν να προκύψει μια γνωριμία που θα σας εξιτάρει και έχετε ανάγκη να νιώσετε το συναίσθημα σας. Άγχος λόγω υπερβολικής κούρασης. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να προωθήσετε σχέδια, να κλείσετε συμφωνίες και να μιλήσετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε καθώς και η ερωτική σας ζωή θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, με νέα μυαλά ξεκινάτε την εβδομάδα, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές με αποτέλεσμα να φαίνεστε αλλά και να είστε διαφορετικοί στο περιβάλλον σας. Αντιμετωπίστε με μεγαλύτερη κατανοήση τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αρκετά θετική περίοδος για να αυξήσετε την οικονομική σας δύναμη, να βγείτε από αδιέξοδα που σας είχαν εγκλωβίσει σε μια κατάσταση και γενικά να βιώσετε εξέλιξη σε αρκετούς τομείς. Έντονος ερωτισμός.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, θετικές οι μέρες για να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας, να βασιστείτε σε συμμαχίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε και γενικά νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  έντονη κυκλοθυμία και γενικά ψυχολογικές αναταράξεις έχετε αυτήν την περίοδο και τα διλήμματα παραμένουν μέσα στο μυαλό σας, αρκεί να παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας να πάρετε αποφάσεις. Εκφράστε τον δυναμισμό σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ερωτικά πάθη αλλά και σκάνδαλα αναμένονται αυτήν την εβδομάδα και να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εντάσεις , σκηνές ζηλοτυπίας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  θετικές οι μέρες για να εδραιώσετε τα σχέδια σας, να ξεπεράσετε φοβίες και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ