Ανοιξιάτικο DIY: Πρωτομαγιάτικο ανοιξιάτικο στεφάνι

Ένα χειροποίητο στεφάνι για την εξώπορτα του σπιτιού μας πάντα είναι μια καλή ιδέα! Η Πρωτομαγιά πλησιάζει και θέλω να δώσω μια ανοιξιάτικη νότα στο σπιτικό μας! Ανοιξιάτικο DIY: Πρωτομαγιάτικο ανοιξιάτικο στεφάνι

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η ελληνική φύση είναι γεμάτη με υπέροχα άγρια λουλούδια που μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου. Αν όμως δεν υπάρχει πλάνο για εξόρμηση στην φύση μπορεί να χρησιμοποιήσεις και ψεύτικα λουλούδια ή κλαδάκια που επίσης μπορείς να βρεις σε τεράστια ποικιλία και για όλα τα γούστα! Αυτή τη φορά επέλεξα ένα λευκό στεφάνι σαν βάση και να κινηθώ σε δύο χρωματικούς τόνους, το πράσινο και το λιλά. Πρωτομαγιάτικο ανοιξιάτικο στεφάνι.

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην προηγούμενη ανάρτησή μου “Ντεκουπάζ: στολίζουμε αυγά για κεράσματα και λαγό”

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρχικά έβγαλα στο τραπέζι τα υλικά που επέλεξα να χρησιμοποιήσω δημιουργώντας τον χρωματικό συνδυασμό που είχα στο μυαλό μου. Ένα σχετικά μίνιμαλ ανοιξιάτικο στεφάνι σε πράσινες, κίτρινες και λιλά αποχρώσεις. Ένα λευκό στεφάνι με πλέξη, ξύλινα, χρωματιστά πουλάκια, κλαδιά λουλούδια από όπου ξεκίνησα να βγάζω κλαδάκι κλαδάκι με τα χέρια μου ώστε να τα προσαρμόσω εγώ όπως θέλω στο στεφάνι, πράσινο ποτ πουρι για να γεμίσω και να δώσω όγκο και δύο κορδέλες λιλά και πρασινοκίτρινη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χρησιμοποίησα τις κορδέλες ώστε να στερεώσω τα κλαδάκια στο στεφάνι αλλά και να το διακοσμήσω. Ταυτόχρονα χρησιμοποίησα και κόλα σιλικόνης ώστε να κολλήσω το ξύλινο διακοσμητικό πουλάκι αλλά και να σταθεροποιήσω και κάποια κλαδάδια που “πετούσαν”. Έτοιμο το ανοιξιάτικο – Πρωτομαγιάτικο χειροποίητο στεφάνι μου και για φέτος που θα διακοσμήσει την εξώπορτα του σπιτιού μας! Η δημιουργία είναι τρόπος έκφρασης, είναι ψυχοθεραπεία και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ