Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Απριλίου 2020

Περίεργα αισθανόμαστε όλοι, μια που ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα, και εμείς είμαστε όλοι Μέσα, ωστόσο πρέπει  να τηρούμε τα Μέτρα γιατί μόνο έτσι θα προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους δικούς μας ανθρώπους. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Απριλίου 2020

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Έτσι λοιπόν,

Αστρολογικά πιέζεσαι, καθώς βιώνεις την Μέγάλη εβδομάδα σε τελείως διαφορετικό κλίμα και νιωθεις παγωμένος και σαν φυλακισμένος. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα διαταράσσει την ψυχική σου ισορροπία δίνοντας την αίσθηση ότι δεν είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, νιώθεις πως έχεις χάσεις την αξία σου, τη δύναμη σου.. ξεσπάς στους γύρω σου. 

Υστερόγραφο, προς το τέλος της εβδομάδας, ο  Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, σε βοηθάει να εκφράσεις συλλογικά τις ιδέες σου , να πάρεις πρωτοβουλίες που επιδρούν θετικά στο περιβάλλον και στον τόπο που ζεις ..

Ερωτικά όμως είσαι ανυπόμονος, θέλεις να πεις πως νιώθεις, να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι . . τώρα ξύπνησες; 

Πάμε για τα ζώδια, που είναι σε κατάσταση περιορισμού..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους αυτήν την εβδομάδα και να καλύψετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας. Περισσότερο συμπονετικοί και ανεκτικοί με το περιβάλλον σας και αυτό αργότερα θα σας δικαιώσει.  Κριός β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Άρη στον Υδροχόο βοηθάει σε ομαδικές προσπάθειες και κινήσεις θα γίνουν μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι καθώς μια σχέση φιλική τείνει να αλλάζει μορφή. Κριός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις και διαπληκτισμούς μέσα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς πρέπει να συμβιβαστείτε και να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν φαίνεται να μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις. Η ερωτική σας ζωή όμως εξελίσσεται θετικά.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, έρχεστε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα διώξετε από μέσα σας οτιδήποτε αρνητικό. Επίσης είναι απαραίτητο να απομακρυνθείτε από τοξικά άτομα, καθώς έχετε ανάγκη την αποτοξίνωση-την κάθαρση.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο ευεργετεί κάθε σχέση με άτομα κύρους και θα λάβετε στήριξη. Εξελίξεις που σε κάνουν χαρούμενους. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μην αφήνετε αρνητικά συναισθήματα να μπλοκάρουν την εξέλιξη σας,  δηλαδή την πραγμάτωση των σχεδίων σας και παραμείνετε ψύχραιμοι ακόμα και όταν τα περιθώρια στενεύουν. Βγείτε από δράματα.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  είναι απαραίτητο να τα βρείτε με τον εαυτό σας και κατ΄επέκταση με τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους φίλους σας, καθώς έτσι ενδυναμώνεστε και θα προχωρήσετε σε υλοποιήσεις. Στηριχτείτε στην διαίσθηση σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή με τον Άρη ευεργετεί τα σχέδια σας, πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας που σας βοηθούν όμως και σε πρακτικά θέματα. Η ερωτική σας ζωή έχει γίνει περιπέτεια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, εντάσεις και διαπληκτισμοί γύρω από οικονομικά ζητήματα, και είναι στο χέρι σας να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις διαφορές που έχετε με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, ζήλια, κτητικότητα και τάση προς απιστία.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση ουσιαστικής αναγέννησης, έχετε ευκαιρίες να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν, κάνετε όνειρα, και συνεχίστε να διεκδικείτε αυτό που σας αξίζει  Έχετε δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο προωθεί επαγγελματικές κινήσεις και διευκολύνεστε σε οικονομικά ζητήματα. Μιλάτε για συνεργασίες. Η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, εντάσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε στενά αλλά και πιέσεις δέχεστε από άτομα που συνδέεστε προσωπικά και νιώθετε αρκετά στριμωγμένοι-απογοητευμένοι . Πιθανόν να συμπεριφερθείτε με απερισκεψία.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, βιώνετε δραματικές αλλαγές μέσα σας, ΄πιθανόν αλλάζουν οι κώδικες σας, ο τρόπος που διαχωρίζετε το σωστό από το λάθος και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το νέο σας εαυτό. Μη φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια σας. Συναισθηματικά είστε αναστατωμένοι.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο σας απελευθερώνει από αρνητικές σκέψεις, αλλά και καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, αν και τώρα δεν μπορείτε να τις ζήσετε από κοντά.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, διαφυλάξτε περισσότερο την ψυχική σας υγεία, καθώς απομακρύνεστε από οτιδήποτε τοξικό. Αποβάλλετε συνήθειες που δεν σας εκφράζουν.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε έρθει εδώ και καιρό αντιμέτωποι με κρυφές επιθυμίες και κάνετε τα πάντα να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, ωστόσο είναι περίοδος δοκιμών, επαναλήψεων και θα ζήσετε καταστάσεις μόνο για την εξέλιξη σας. Αναπόφευκτα μερικοί από εσάς βιώνετε την εξέλιξη με «δραματικό» τρόπο.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο βοηθά σε θέματα εργασιακής φύσεως, έτσι θα γίνουν συμφωνίες που θα σας προφυλάξουν από την ασάφεια που επικρατεί και νιώθετε πως θα βρείτε λύσεις σε βασικά προβλήματα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικές προκλήσεις και διλήμματα σας έχουν βάλει σε «απομόνωση» καραντίνα, μένετε μακριά από το αγαπημένο σας πρόσωπο καθώς δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, έτσι γεννάτε θυμό ή ζήλια και θα δυσκολευτείτε να πείσετε για τις αγνές προθέσεις σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, σε φάση κάθαρσης και συναισθηματικής αποτοξίνωσης είστε και αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει ή να σας προβληματίζει. Περνάτε περίοδο επαναξιολόγησης και επανεκτίμησης των προσωπικών σας σχέσεων. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Κριό σας δίνει ώθηση να προχωρήσετε σε νέα σχέση που είναι αρκετά ασύμβατη με τα μέχρι πρότινος πιστέυω σας. Είστε σε φάση αναγέννησης.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σας και επαναξιολογήσετε αρχικά τη στάση σας. Δεν είναι κακό να εκφράζετε συναισθήματα ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση. Θα σας απελευθερώσει.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε βρει πλέον το χρόνο να ασχοληθείτε με τα βαθύτερα θέλω σας, να κάνετε το χόμπι σας αγαπημένη ασχολία και γενικά να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και βγαίνουν στην επιφάνεια νέα ταλέντα και ικανότητες. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο ευεργετεί νέες επαφές,, ανοίγει κλειστές πόρτες αλλά και σας διευκολύνει σε θέματα σπουδών. Η ερωτική σας ζωή αποκτάει πλέον νόημα, περνάτε σε δράση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δημιουργείτε παρά τις προκλήσεις , παράγετε έργο παρά τις αντιθέσεις και συνεχίζετε να εργάζεστε εσωτερικά. Η κάθαρση πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας. Ξεκουράστε το νου σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα, μια πάνω και μια κάτω λοιπόν, ωστόσο μόνο έτσι βλέπετε πιο καθαρά τις ανάγκες σας και προχωράτε σε θεραπεία, που σημαίνει το ζείτε και μετά κάνετε τον απολογισμό σας  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή με τον Άρη στον Υδροχόο βοηθάει σε επαγγελματικά ζητήματα και γίνονται συμφωνίες που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας ενδυνάμωση. Κινείστε έχετε σχέδια.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, περισσότερες προκλήσεις γύρω από την διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, πιθανόν προσπαθείτε να βγείτε από αδιέξοδα αλλά και η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για περιττά έξοδα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και βέβαια να ξέρετε πως αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να βρείτε το καταφύγιο σας, την ηρεμία σας και το πρόσωπο που μπορεί να ανταποκριθεί θετικά στα συναισθήματά σας.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο ευεργετεί την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα γίνουν συζητήσεις που ωφελούν  θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Μπορείτε να κινηθείτε δυναμικά , εάν δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αυτήν την περίοδο κρατήστε σιγή ιχθύος, μην ανοίγετε συζητήσεις και κατευνάστε την επιθετική σας διάθεση. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, πρέπει να συγκεντρωθείτε στα σχέδια σας, να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας και να διαπιστώσετε τυχόν αδυναμίες για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Αναλάβετε την ευθύνη των σκέψεων σας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο στο δεκαήμερο σας ενθαρρύνει για καινούργια ξεκινήματα και είστε σε φάση δραστικών εκκινήσεων. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, επιθυμείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα, μια που ζείτε αρκετές εσωτερικές προκλήσεις και είναι στο χέρι σας να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Απλά μην βιάζεστε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, πρέπει να συγκεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, αναμένονται εξελίξεις και μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Δείτε τις αδυναμίες σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η θετική όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Άρη στον Υδροχόο ευνοεί μυστικές συμφωνίες αλλά και οικονομική ενίσχυση από μυστικές πηγές. Επίσης, προσοχή σε κρυφές σχέσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  μπείτε πιο δυναμικά στο παιχνίδι των εξελίξεων, μπορείτε και μέσα από το σπίτι σας να κινήσετε τα νήματα. Ευνοείστε εάν δείτε ευκαιρίες και αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ