Ζώδια από 21/6 έως 27/6/2021. H Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Δυναμίτης εβδομάδα για να νιώσεις νέα ερωτικά σκιρτήματα και να βγεις από το ρόλο του θύματος γιατί το θέλεις, το έχεις ανάγκη. Ζώδια από 21/6 έως 27/6/2021. H Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ζώδια από 21/6 έως 27/6/2021

Το Φεγγάρι στις 24/6, στον Αιγόκερω, αποκαλύπτει επιθυμίες που είχες αμελήσει. Τώρα μπαίνεις στο παρόν, με όλες τις αισθήσεις σου. 

Υστερόγραφο, στις 22/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σε ορθή φορά επιστρέφει και πρέπει να τακτοποιήσεις σκέψεις, αλλά και σχέσεις κυνηγάς την αλήθεια. Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 24/6 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και η ερωτική σου κατάσταση καθρεφτίζει το υποσυνείδητο σου. Σε ελκύει ότι σε καταστρέφει; Μεταμόρφωσε τα συναισθήματα σου. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γύρω από την 26η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με οικογενειακά θέματα αυτές τις μέρες και ψάχνετε να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά σε οικογενειακές σχέσεις. Επωφελείστε από ένα ακίνητο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση επαγγελματικών στόχων. Κριός β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους θα ανάψει το πράσινο φως για νέες συμφωνίες, θέματα σπουδών καθώς και κινήσεις μέσα στο διαδίκτυο. Μηνύματα που σας ξαφνιάζουν. Κριός γ’ δεκαημέρου, Νιώθετε πως είστε μοιρασμένοι στα δύο, καθώς η επαγγελματική σας κατάσταση επιβαρύνει την προσωπική σας ζωή. Αναζητάτε την ισορροπία μάταια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, δέχεστε νέες προτάσεις για συνεργασίες και αυτό αυτόματα θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Γνωριμίες που εξελίσσονται θετικά. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω βοηθά στην διαχείριση νομικών ζητημάτων καθώς και σε θέματα σπουδών. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή σε ορθή φορά στους Διδύμους περνάτε σε φάση τακτοποιήσεις οικονομικών ζητημάτων και πιθανόν ανοίγει ο δρόμος για μια νέα πηγή εσόδων. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε μια νέα ερωτική κατάσταση για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ή μια υπάρχουσα σχέση που δεν σας καλύπτει. Ακραίες επιλογές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας απασχολεί ιδιαίτερα και θα μπορέστε να ορθοποδήσετε αυξάνοντας το εισόδημα σας, καθώς σας υποστηρίζουν άτομα κύρους. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω διευκολύνει θέματα δανείων, οφειλών καθώς και εκκρεμότητες γύρω από την κοινή περιουσία σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στο δεκαήμερο σας διευκολύνει την επικοινωνία μέσα στον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό σας κύκλο. Δίνετε τη δεύτερη ευκαιρία. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πρέπει να δώσετε περισσότερα παρά να λάβετε μέσα στην ερωτική σας κατάσταση και αυτό σας κουράζει ψυχολογικά. Προς το παρόν συμβιβάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας με τη εύνοια του Δία και νιώθετε πως έχετε ότι επιθυμείτε. Φιλία, έρωτας, χρήμα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ευνοεί κάθε είδους επισημοποίηση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στο εδώ και τώρα και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προχωράτε προς επιλογές κάπως καταναγκαστικές για να μην νιώθετε μόνοι και για να ξεχάσετε μια πονεμένη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, βρίσκετε ισορροπία σε μια κρυφή αγκαλιά και έτσι ξεπερνάτε την υπαρξιακή κρίση που βιώνετε. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δίνει νέες διεξόδους σε εργασιακά ζητήματα. Λέοντα β΄δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους βοηθά στο να ξεκαθαρίσετε φιλικές σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Εξομολογήσεις που πρέπει να γίνουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, εξομολογησεις που οδηγούν σε ερωτικά αδιέξοδα και τελικά δεν μπορείτε να αποφύγετε τα συναισθήματα σας. Επιλογές γιατί θέλετε να ικανοποίησετε το εγώ σας;

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται  σταδιακά και μιλάτε για επισημοποίηση . Νέες γνωριμίες σας συγκινούν ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και αποχωρείτε από σχέσεις δυσλειτουργικές. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους θα σας διευκολύνει, ώστε να επιλύσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Επανασύνδεση με αγαπημένο πρόσωπο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, τονωτικές ενέσεις θα λάβετε από τον φιλικό σας κύκλο και ίσως ένα φιλικό πρόσωπο σας προσεγγίζει με ερωτικές διαθέσεις. Μπερδέματα αναμένονται, ωστόσο ζείτε το παρόν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας. Νιώθετε σιγουριά για το μέλλον. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω βοηθά σε συναισθηματικά ανοίγματα και νιώθετε πως έχετε βρει τον άνθρωπο σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους βοηθάει στο να ξεπεράσετε προβλήματα με το νόμο σπουδές καθώς και οι επαφές τώρα με το εξωτερικό διευκολύνονται. Το μυαλό σας ταξιδεύει σε άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε κρίσεις στην αισθηματική σας ζωή, καθώς εμπλέκεστε σε σχέση που δεν μπορεί να δει το φως. Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ερωτικά ζητήματα εξελίσσονται θετικά και ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Γνωριμία που σας κάνει να χαμογελάτε. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω βοηθάει στην ολοκλήρωση σχεδίων και στην προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο. Νέα επαγγελματική πρόταση. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του  Ερμή στους Διδύμους θα σας κάνει να ασχοληθείτε με δάνεια, οφειλές και ότι έχει να κάνει με την κοινή περιουσία σας. Ερωτικά νιώθετε πως προσπαθείτε άδικα. για ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ζείτε ένα ειδύλλιο που ίσως δεν έχει προοπτική, ωστόσο σας βγάζει από την ρουτίνα και νιώθετε ψυχολογικά καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση αυτοπροστασίας αυτό το διάστημα, καθώς δεν θέλετε να ξοδεύεστε ψυχολογικά αλλά ούτε και οικονομικά. Ερωτικές συγκινήσεις αναμένονται. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που θα διευκολύνουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους διευκολύνει την προσωπική σας κατάσταση, καθώς μέσα από αποκαλύψεις θα συνειδητοποιήσετε τα θέλω σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τα κρυφά σας συναισθήματα και πιθανόν εμπλέκεστε σε σχέση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ωστόσο, βουτάτε στο άγνωστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτές τις μέρες να αλλάξετε την πραγματικότητα σας και να μεταμορφωθείτε. Συμφωνίες, νέες συνεργασίες καθώς και συναισθηματικά ανοίγματα ευνοούνται. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας βοηθά στην ολοκλήρωση στόχων. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδες εργασιακές συνθήκες και να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αγκαλιάζετε με πάθος μια νέα γνωριμία και ίσως δεν βλέπετε τους κινδύνους που κρύβονται ή εθελοτυφλείτε. Ερωτική μανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευνοείστε σε οικονομικά ζητήματα αυτήν την περίοδο και αυτό θα τονώσει την ψυχολογία σας για να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αποκαλύπτει τα ευάλωτα σημεία σας για να βγείτε από τον κακό τον δρόμο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στους Διδύμους σας κάνει τολμηρούς και χάνετε το μέτρο. Πιθανόν εμπλέκεστε σε παράνομη κατάσταση ή ονειροβατείτε. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αναζητάτε συγκινήσεις σε μυστικές αγκαλιές και σε σχέσεις που δεν μπορούν να βγούνε στο φως. Είστε αρκετά μπερδεμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, είστε αρκετά αισιόδοξοι αυτό το διάστημα και αυτό αυτόματα θα βοηθήσει στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να φύγετε από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο που θα σας στηρίζει συναισθηματικά. Υλοποίηση ονείρων. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στους Διδύμους ξεκαθαρίζει το τοπίο και ίσως οι αποκαλύψεις που θα γίνουν να τραυματίσουν το εγώ σας. Προσοχή στα ερωτικά. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, είστε σε φάση να προχωρήσετε προς μια νέα ερωτική κατάσταση , αφήνοντας πίσω σας ότι σας έχει πειράξει. Μια φιλική σχέση αλλάζει μορφή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ