Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων – 14/6 έως 20/6/2021

Ο Ερμής ανάδρομος συνεχίζει να σου θυμίζει το παρελθόν και σκέψεις βασανίζουν την ύπαρξη σου. Τι πήγε στραβά και εάν φταις εσύ για αυτό, θα δείξει! Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων – 14/6 έως 20/6/2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ζώδια 31/5 έως 6/6/2021

Στις 15/6 πραγματοποιείται το δεύτερο τετράγωνο, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, αυτή τη φορά, ανάδρομος ο Κρόνος, και αναζητάς ένα καταφύγιο για να κρύψεις φόβους, να καλύψεις κενά. Κρύβεις τα συναισθήματα σου, αγριεύεσαι από το πως νιώθεις; Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Υστερόγραφο, στις 14/6 ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες γεννά συναισθήματα απογοήτευσης, ματαίωσης. Νιώθεις πως σε ξεγέλασε η ζωή;

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, γ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα.

Υστερόγραφο, ο Ερμής ανάδρομος, συνεχίζει να σου θυμίζει το παρελθόν, και σκέψεις βασανίζουν την ύπαρξη σου. Τι πήγε στραβά και εάν φταις εσύ για αυτό.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες από την 18η έως την 16η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μπαίνετε με φόρα σε ερωτικές περιπέτειες, θέλετε να ξεδώσετε και δεν σας ενδιαφέρει η δέσμευση. Κριός β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που θα σας βγάλουν από το παρελθόν, που πιθανόν να θέλετε να ξεχάσετε. Κριός γ’ δεκαημέρου, απογοήτευση σας κυριεύει καθώς το παρασκήνιο, κυρίως στον εργασιακό χώρο, σας πολεμά. Φοβίες και τάσεις απομόνωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εντάσεις και προβληματισμοί προκύπτουν μέσα στην οικογένεια  που σας χαλάνε την ψυχολογία.  Οι προσωπικές σχέσεις κρύβουν πάθος αλλά και κινδύνους. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ψάχνετε να βρείτε καταφύγιο μέσα στον επαγγελματικό χώρο και κυνηγάτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες. Ανικανοποίητα συναισθήματα.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ακυρώνετε κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης με ένα φιλικό πρόσωπο και νιώθετε αρκετά μόνοι. Αναζητάτε μια τρυφερή αγκαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μετακινήσεις, ταξιδάκια αναψυχής αλλά και επαφές μέσα από το διαδίκτυο σας φτιάχνουν την ψυχολογία και τελειώνετε με το “δράμα”. Στο χέρι σας είναι να ορθοποδήσετε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε νέες πνευματικές, φιλοσοφικές αναζητήσεις και ψάχνετε το νόημα της ζωής σας, έξω από εσάς. Νιώθετε μεγάλο μπέρδεμα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, απογοήτευση και θυμός σας καταβάλλει ψυχικά και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε. Πιθανόν ερωτική απογοήτευση. Ακύρωση σχεδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, θα ξοδέψετε χρήμα αλλά και ενέργεια αυτό το διάστημα, θέλοντας να βρείτε ικανοποίηση και να καλύψετε ψυχολογικά κενά. Έκτακτα έξοδα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ψάχνετε το καταφύγιο σας σε μια περίεργη αγκαλιά και σε ένα άτομο που σας παιδεύει ψυχολογικά. Διεκδικήστε τη ζωή σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε εξαπατηθεί από την ίδια τη ζωή και είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα. Προσωρινή ματαίωση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νεύρα, υπερένταση και χάνετε την ισορροπία σας αυτό το διάστημα, γιατί τα θέλετε όλα γρήγορα και τώρα. Νικήστε την ανυπομονησία. Λέοντα β΄δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε μια σχέση και ένα άτομο που εμπιστεύεστε, καθώς θέλετε να αποφύγετε τη μοναξιά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε τι έχει παιχτεί πίσω από την πλάτη σας, και θα βγείτε από τα ρούχα σας. Δεν μπορείτε όμως να αντιδράσετε. Ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με πεσμένη ψυχολογία ξεκινάει η εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίζετε έναν έντονο ανταγωνισμό αλλά και εσείς βράζετε από μέσα σας. Διαπληκτισμοί που οδηγούν σε αδιέξοδο. Παρθένε β΄δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο στον εργασιακό χώρο, θα κάνετε δηλαδή εργασιοθεραπεία και έτσι θα ξεπεράσετε τις ερωτικές σας κράμπες. Δεν ξέρετε τι θέλετε. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σκέψεις αρνητικές σας καταβάλουν, όταν συνειδητοποιείτε ότι έχετε εξαπατηθεί από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ψέμματα, απιστία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια ψυχρότητα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και ίσως σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Ξεπεράστε δεύτερες σκέψεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε νέες ερωτικές αγκαλιές, καθώς θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και νιώθετε καταπίεση. Μπερδέματα εν όψει. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε ξένοι μέσα στο ίδιο σας το “σπίτι” και πέφτει η ψυχολογία σας. Ασυνεννοησία και τάσεις μηδενισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα εξουσίας και γενικά είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στα άκρα. Νεύρα και ξεσπάτε χωρίς λόγο. Ανταγωνισμός. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο μέσα σας και συνειδητοποιείτε ότι μόνο εσείς μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αποφεύγετε τα άτομα που σας κουράζουν. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε εξαπατηθεί από μια ιστορία που είχατε γράψει..μόνοι σας και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Χάνετε την πίστη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ερωτικά ξεκινήματα, φλερτ και κυνηγάτε μετά μανίας το άτομο που σας έχει γοητεύσει. Έντονος ρομαντισμός. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο στο γράψιμο, σε σπουδές, στη δουλειά σας και θέλετε μετά μανίας να καλύψουμε τα υπαρξιακά σας κενά. Προσπαθείτε να ανεβείτε ψυχολογικά. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έχετε πέσει από τα σύννεφα και νιώθετε εξαπατημένοι και απογοητευμένοι. Ακυρώσεις που σας καθορίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουπροχωράτε προς νέα ερωτικά ανοίγματα που θα καθορίσουν αρκετά την προσωπική σας κατάσταση. Οικονομικά τρεχάματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, και ασχολείστε μόνο με τα οικονομικά σας. Ξεχνάτε ότι θυμίζει έρωτα. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αποφεύγετε τον κόσμο και τις άσκοπες συζητήσεις και θα απομονωθείτε , αναζητώντας λύσεις σε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει. Έντονη δυσαρέσκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, έντονος ανταγωνισμός έχει προκύψει στην προσωπική σας κατάσταση και νιώθετε μετέωροι. Νέες γνωριμίες που σας προβληματίζουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε άτομα που εμπιστεύεστε χρόνια και αποφεύγετε τις νέες γνωριμίες. Πιθανή ματαίωση σχεδίων. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δέχεστε έντονες οικονομικές πιέσεις  και νιώθετε πως τελικά κάθε προσπάθεια σας καταλήγει σε αποτυχία. Απογοήτευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με εργασιακά ζητήματα αυτές τις μέρες, αφήνοντας πίσω συναισθηματικές σκέψεις. Προσοχή στη φυσική σας κατάσταση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε εναλλακτικές θεραπείες, στη μεταφυσικά και σε ότι σας εξελίσσει πνευματικά. Αποφεύγετε τον κόσμο. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, απογοήτευση νιώθετε για τη στάση αγαπημένου προσώπου και απομακρύνεστε για να μην πληγωθείτε. Αποκαλύψεις  που σας στεναχωρούν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ