Προβλέψεις για την εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κλείνεις κύκλους, είσαι σε φάση αλλαγών, με συναισθηματικά αδειάσματα. Προβλέψεις για την εβδομάδα για όλα τα ζώδια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Απογοήτευση για ότι αφήνεις πίσω σου (στις 18/1) Πανσέληνος στον Καρκίνο*) αλλά και πείσμα για το μέλλον, δεν χάνεις άλλο χρόνο;

*επηρεάζεται το γ’ δεκαήμερο των παρορμητικών, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Υστερόγραφο, στις 20/1/22 Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σε κάνει ανεξάρτητο και αρκετά φευγάτο, αλλού θα πατάς αλλού θα βρίσκεσαι.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Υστερόγραφο, στις 23/1/22 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο σε παίζει, θέλεις να εγκλωβιστείς ξανά στα ίδια ή φεύγεις ολοταχώς από ότι σε κρατούσε δέσμιο. Κάποιοι κάνετε δοκιμές.

Επηρεάζονται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του α΄ δεκαημέρου γύρω από την 3η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, επιστροφές αναμένονται και επανασυνδέεσαι με τον φιλικό σου κύκλο και με άτομα που είχες παρεξηγηθεί ώρα για ξεκαθαρίσματα. Αναθεώρηση στόχων.     Κριός β’ δεκαημέρου, επανασυνδέεσαι με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου, και με πρόσωπα εξουσίας. Συζητήσεις για νέους στόχους. Ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σου κύκλο. Νέες γνωριμίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι αναζητήσεις και όλο και περισσότερο θέλεις να επεκταθείς σε νέους δρόμους. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματική φόρτιση, πίεση και αρκετές υποχρεώσεις. Οριστικές ρήξεις αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ενδυναμώνονται οι σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας καθώς έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε και να λυθούν παρεξηγήσεις. Αγαπάτε κρυφά. Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι επαφές και επανασυνδέσεις με άτομα διαφορετική ιδιοσυγκρασίας, που όμως σας έχουν συγκινήσει και νιώθετε ικανοποίηση. Πολλές υποχρεώσεις μέσα στον επαγγελματικό σας κύκλο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  οικονομικές εκκρεμότητες σας τραβάνε πίσω και νιώθετε πίεση, καθώς τρέχετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο οδηγεί σε μια νέα συναισθηματική κατάσταση, καθώς αποχαιρετάτε πιθανόν κάτι /κάποιον που σας έχει πληγώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτές τις μέρες για να συναντηθείτε με άτομα αγαπημένα ή να ενδυναμώσετε σχέσεις που είχαν ατονήσει. Επανασυνδέσεις που έχουν μια ιδιαιτερότητα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και να συζητήσετε εκ νέου τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Ερωτικά μπερδέματα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σας αποσυντονίζει. Συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να κυνηγήσετε νέες συνεργασίες και να κάνετε γνωριμίες που θα ανοίξουν κλειστούς δρόμους. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ακουμπάει την πρακτική πλευρά της ζωής σας, γεννά ανασφάλεια αλλά δίνει και το κίνητρο για να ενεργοποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προβληματίζεστε για οικονομικά ζητήματα αυτό το διάστημα, καθώς πρέπει να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες. Το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής παίρνει ζωή. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, επιστροφές αναμένονται αυτές τις μέρες και είτε θα αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας είτε θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Μην σκορπάτε την ενέργεια σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, συναισθηματικά πιέζεστε αυτές τις μέρες και αντιμετωπίζετε έντονη αντιπαλότητα μέσα στο περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας θα σας αποσυντονίσει λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Αποκαλύψεις που πρέπει να αξιολογήσετε χωρίς να βιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και συνδέεστε ξανά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ονειροπολήσεις και τάσεις φυγής. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, μπαίνετε ξανά σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα και θα επικρατήσει εκνευρισμός αλλά και νιώθετε κούραση. Επανασυνδέσεις αναμένονται.  Αναθεωρείτε διατροφικές συνήθειες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στον Καρκίνο αλλά έχετε τη διάθεση και το πείσμα να πολεμήσετε τους φόβους σας. Πιθανόν απομόνωση. Προσοχή σε θέματα υγείας. Η ερωτική σας ζωή θα ευνοηθεί αυτό το διάστημα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας παραμένει πιεστική, το καλό είναι όμως ότι έρχεστε σε επαφή με παλιούς συνεργάτες και αναθερμαίνετε το κλίμα. Η προσωπική σας ζωή ευνοείται. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη και αναμένονται αρκετές επανασυνδέσεις που θα γεννήσουν διλήμματα. Επιπολαιότητα και επιφανειακές συναντήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις, έξοδα και κόντρες με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οικογενειακές προστριβές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο κλείνει έναν φιλικό σας κύκλο, ωστόσο σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε προς νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει απρόβλεπτη αυτό το διάστημα και αναμένεται να συναντήσετε ξανά το άτομο που σας είχε δήθεν απορρίψει. Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αισθηματικές επανασυνδέσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσετε να καλύψετε συναισθηματικά κενά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσοχή σε ερωτικές περιπέτειες που κοστίζουν. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις μέσα στην καθημερινότητα σας, και αυτό σας φέρνει νευρικότητα .Προσοχή στο μεταφορικό σας όχημα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας φέρνει αντιμέτωπους με πρόσωπα εξουσίας και συναισθηματικά θα είστε αρκετά φορτισμένοι. Αρνητικές σκέψεις. Νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις και συναισθηματική φόρτιση αναμένεται αυτές τις μέρες, καθώς προσπαθείτε να εκτιμήσετε τη στάση των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ικανοποιητική. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, μηνύματα, φλερτ και επαφή με το παρελθόν αναμένεται αυτό το διάστημα. Επανασύνδεση με φίλους και συγγενικά άτομα. Αναμένονται εκπλήξεις. Συνεχίζονται οι οικογενειακές πιέσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έξοδα προκύπτουν αυτό το διάστημα και νιώθετε πίεση, και ανασφάλεια μαζί. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει αναθεώρηση στόχων, συναισθηματικό δέσιμο με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και η αισθηματική σας ζωή θα αλλάξει σημαντικά. Μετακόμιση, αλλαγή εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αναμένονται συζητήσεις και αναθεώρηση κινήσεων γύρω από συνεργασίες, συμφωνίες και νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Αλλαγή μεταφορικού οχήματος. Νέες συνεργασίες. Φλερτ. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας δυσκολεύει, αναμένεται όμως οικονομική ενίσχυση. Αναμένονται επιστροφές χρημάτων , και ατόμων που θα σας ικανοποιήσουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τους στόχους σας, να βάλετε όρια και να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με γενναιότητα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματική πίεση, οικονομικό άγχος και ερωτική δυσφορία. Δεν σας ωφελεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ενώ αναζητάτε νέους πόρους κοιτάτε προς το παρελθόν, για να κλείσετε κύκλους που δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι. Νέες συνεργασίες αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αναθεωρείτε σχέσεις και την στάση σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επανασυνδέσεις και επικοινωνίες που περιμένατε καιρό..  Η πρακτική πλευρά της ζωής σας θέλει προσοχή. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, νιώθετε ένταση αυτές τις μέρες, καθώς πρέπει να φροντίσετε τις ανάγκες άλλων ατόμων και παραμελείτε τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας προσωπικής ή επαγγελματικής κατάστασης. Συναισθηματική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας, και μπαίνετε σε φάση επανεκτίμησης και αξιολόγησης της χρονιάς που πέρασε. Σίγουρα τα αντίο σας οδήγησαν σε κάτι καινούργιο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, επιστροφές αναμένονται αυτό το διάστημα, ωστόσο κρατάτε αποστάσεις και δεν είστε ακόμα σίγουροι για τα θέλω σας.  Αναζητάτε μια σταθερή κατάσταση. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, διανύετε φάση έντονης δραστηριότητας, κυρίως εάν ασχολείστε με τα κοινά, ή με ομαδικές κινήσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τερματίζει λίγο άτσαλα μια εργασιακή σχέση, και συναισθηματικά φορτίζεστε. Προσοχή σε θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, αναθεωρείτε αυτές τις μέρες τη στάση σας απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μυστικές συναντήσεις. Φλερτ. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, επιστροφή σε ένα φιλικό κύκλο που σας στηρίζει αναμένεται αυτό το διάστημα και συναισθηματικά θα ικανοποιηθείτε. Αναθεώρηση των ονείρων σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες επιλογές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ευνοεί την ερωτική σας κατάσταση, καθώς έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ