Για όλες τις εταιρείες courier και last mile delivery που ψάχνουν την τεχνική, τεχνολογική και εκπαιδευτική υποστήριξη για να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά, το Deliveo είναι εδώ.

Οι ανάγκες της αγοράς στις εταιρείες ταχυμεταφορών και delivery πληθαίνουν και γίνονται όλο και πιο απαιτητικές τεχνολογικά και υπηρεσιακά. Για όλες τις εταιρείες courier και last mile delivery που ψάχνουν την τεχνική, τεχνολογική και εκπαιδευτική υποστήριξη για να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά, το Deliveo είναι εδώ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για αυτό το λόγο το Deliveo ήρθε στην Ελλάδα για να σας δώσει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες ώστε να καλύψετε όλες τις τεχνολογικές παραμέτρους της εταιρείας courier που διοικείτε ή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να διοικείτε. Μέσα από την εταιρεία Mav-IT με έδρα τη Βουδαπέστη, το Deliveo φτιάχτηκε με κεντρικό στόχο να στηρίξει τις εταιρείες courier με όλα όσα μπορεί να χρειαστούν. Το λογισμικό κομμάτι των courier και των last mile delivery Courier System στο Deliveo, φτάνει μέσα από τον συνδυασμό τριών πακέτων με τη κεντρική διαχείριση, να σας δώσει στα χέρια σας ένα απίστευτο Courier System που ουσιαστικά καλύπτει όλους τους τομείς της εταιρείας σας χωρίς να απαιτεί καμία εγκατάσταση σε τοπικού server ή χρόνο παραλαβής. Όλα γίνονται άμεσα και γρήγορα, με την υποστήριξη της εκπαίδευσης και λειτουργικών χαρακτηριστικών μέσα στο πακέτο. Το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης ταχυμεταφορών Courier System είναι εδώ.
Ξεκινώντας με τις βασικές λειτουργίες, μέσα στη κεντρική διαχείριση του deliveo, μπορείτε να λαμβάνεται και να καταχωρείτε όλες σας τις παραγγελίες, με την δυνατότητα επεξεργασίας τους σε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Έχετε την ικανότητα να εντοπίσετε τις παραγγελίες σας είτε χειροκίνητα μέσω του google maps, είτε αυτόματα έχοντας προγραμματίσει τις παραμέτρους της παρακολούθησης των παραγγελιών, στα μέτρα σας. Σας δίνει την δυνατότητα να αναθέσετε τις παραγγελίες σας αυτόματα ή βάση δικών σας προϋποθέσεων και κανόνων στους διανομείς σας και σε άλλες εταιρείες courier με τις οποίες τυχαίνει να συνεργάζεστε. Τέλος, η κεντρική διαχείρισης σας παρέχει με προγράμματα όπως λογιστικές λειτουργίες, ανάθεση και παράδοση αντικαταβολών, τέλη υπηρεσιών και αποθήκευση εγγράφων σχετικά με την κάθε σας παραγγελία. Όλα αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να παρέχει κάθε πρόγραμμα για διαχείριση ταχυμεταφορών ως ένα ολοκληρωμένο Courier System με το κατάλληλο courier software και delivery software.

Τα έξτρα πακέτα υπηρεσιών μας είναι τρία σε αριθμό και παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες.

Πρώτα έρχονται τα προσωπικά client interfaces (διεπαφές πελατών) τα οποία είναι ουσιαστικά ειδικά διαμορφωμένοι λογαριασμοί για όλους σας τους πελάτες, ώστε να μπορούν να ανεβάζουν παραγγελίες κατευθείαν σε εσάς και να έχουν ολοκληρωμένα ημερολόγια συμβάντων (tracking logs) για κάθε μία από τις παραγγελίες που σας αναθέτουν. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα για online παρακολούθηση και επισύναψη παραγγελιών. Αποθήκευση όλων των προσωπικών τους στοιχείων στο δικό τους λογαριασμό. Λήψεις ετικετών (voucher) σε μορφή PDF για εκτύπωση σε όλες τις παραγγελίες που έχουν κάνει στο courier software σας. Όλα αυτά έρχονται ως πολύ σημαντικές λειτουργίες για την κατάλληλη και βέλτιστη ανταπόκριση στους πελάτες σας, με τη δυνατότητα απογραφής όλων των αλλαγών στο courier system σας.

Στη συνέχεια έχουμε την εφαρμογή courier (Courier App), η οποία δίνει τη δυνατότητα να έχουν οι διανομείς σας στο κινητό τους όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την καθημερινή τους δραστηριότητα. Με αυτόματο barcode reader μέσα από τη κάμερα τους, ο διανομέα μπορεί να σαρώσει μέσω της εφαρμογής όλες τις ετικέτες των παραγγελιών σας και να τις διαχειριστεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Έχοντας άμεση επαφή με το courier system (courier σύστημα) του Deliveo, μπορείτε να βλέπεται τους διανομείς σας σε πραγματικό χρόνο (real time) στο χάρτη της κεντρικής διαχείρισης. Ακόμα, η εφαρμογή προσφέρει την συνεχόμενη ένδειξη τοποθεσίας του courier στο courier software, ειδοποίηση όταν ο διανομέας λάβει μία παραγγελία, την δυνατότητα υπογραφής από τους παραλήπτες σας πάνω στο κινητό των διανομέων σας, όταν τα δέματα φτάνουν στο προορισμό τους, έλεγχος απόστασης παραγγελιών βάση την τοποθεσία του Courier μέσω της δρομολόγησης του courier software και του delivery software.

Τελευταία από τις έξτρα παροχές είναι και η μοναδική υποστήριξη σύνδεσης API έτσι ώστε να μπορούν όλες σας οι διαδικτυακές λειτουργίες να εντάσσονται μέσα στη πλατφόρμα του Deliveo σας και να έχουν απευθείας σύνδεση με το courier system σας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για την άμεση προσβασιμότητα σε συστήματα e-commerce, την ίδια σας την ιστοσελίδα σαν επιχείρηση και φυσικά την δυνατότητα σύνδεσης σε συστήματα ERP. Όλα αυτά μέσω του courier software Deliveo.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περεταίρω βοήθεια για την κατανόηση και τη λειτουργία του Deliveo, η ομάδα μας προσφέρει όλων των ειδών τις υποστηρίξεις στον τομέα της τεχνικής και λειτουργικής εκπαίδευσης. Ακόμα, είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να εντάξετε την επιχείρηση ταχυμεταφορών που διοικείτε στη νέα εποχή, παρέχοντας και υπηρεσίες όπως marketing, website development και όλα όσα είναι σχετικά με την προβολή της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε μια μικρή αναφορά στις υπηρεσίες μας. Το Deliveo είναι η καλύτερη επιλογή για Courier System και σας περιμένουμε με όλη μας την χαρά να το δείτε μαζί μας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ