Ιανουάριος 2022. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11/1 θα σου πειράξει την διάθεση, είσαι στα όρια σου και χαλάει προσωρινά ο κόσμος σου. Ατονία και αδιέξοδα. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου. Ιανουάριος 2022. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο πρώτος μήνας του 2022 μιλάει ακόμα για το παρελθόν, μια που Ερμής και Αφροδίτη είναι ανάδρομοι και για να προχωρήσεις στο αύριο, λένε πως πρέπει να καθαρίσεις από το χτες.

Έχεις βέβαια άλλη διάθεση και ξέρεις πως να χειριστείς την κατάσταση σου, ωστόσο αρκετές φορές θα χάνεις την διάθεση σου, θα τα βάφεις μαύρα.

Υστερόγραφο, Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11/1 θα σου πειράξει την διάθεση, είσαι στα όρια σου και χαλάει προσωρινά ο κόσμος σου. Ατονία και αδιέξοδα. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου.

Υστερόγραφο, ο Ερμής ανάδρομος από τις 15/1 από το ζώδιο του Υδροχόου έως τις 26/1 (και συνέχεια στον Αιγόκερω) σε επαναφέρει σε μια προηγούμενη πραγματικότητα, περίμενε μέτρα να περιορίσουν τη διάθεση σου για κίνηση. Μαζεύεσαι αρκετά. 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος δείχνει μια γενική βελτίωση, αρκεί να συνειδητοποιήσετε τα αδύναμα σημεία σας και να εργαστείτε πάνω σε στόχους και φιλόδοξα σχέδια. Πρόσωπα εξουσίας σας υποστηρίζουν και πολλοί απ΄εσάς συζητάτε θετικά την προοπτική μιας προαγωγής και θα γίνουν αλλαγές που σας ταιριάζουν. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 15/1 έως τις 26/1 στον Υδροχόο δημιουργεί εμπόδια και ασυνεννοησία μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν να νιώσετε έντονα κάποιο είδους περιορισμό. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης έως τις 29/1 και είστε σε φάση επαναξιολόγησης μιας κρίσιμης σχέσης της ζωής σας. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να δείξετε περισσότερη συμπόνια και ανοχή στο περιβάλλον σας. Στροφή προς την μεταφυσική.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα ευνοήσει ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας και γενικά φαίνεται να αναλαμβάνετε δυναμική θέση μέσα στην επαγγελματική αρένα. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα επηρεάσει την οικογενειακή σας κατάσταση, κληρονομικά ζητήματα, καθώς η διάθεση σας πιθανόν να μην είναι θετική. Συναισθηματικές κόντρες αναμένονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22   το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα ανατρέπει τα σχέδια σας, και νιώθετε απογοήτευση. Συναισθηματικό ναυάγιο ή θέματα υγείας με άτομο της οικογενείας σας αναμένεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος δείχνει αναβλητικότητα και επανεξέταση καταστάσεων που σας έχουν ζορίσει μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή είναι διαφορετικής κουλτούρας τώρα θα επαναξιολογηθούν με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω, έως τις 29/1. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1 στον Υδροχόο φέρνει καθυστερήσεις, περιορισμούς και έλλειψη επικοινωνίας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν κάποιοι απ΄εσάς θα επιστρέψετε σε ένα παλιό τρόπο εργασίας. Με τον Άρη στον Τοξότη και μέχρι τις 24/1 αγχώνεστε αρκετά γιατί τα οικονομικά σας αλλάζουν και μια πηγή εσόδων μειώνεται ή τερματίζεται οριστικά. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να πιστέψετε περισσότερο στα ταλέντα σας και να τα αξιοποιήσετε αντίστοιχα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα), θα φέρει λύσεις σε ένα νομικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών και κάποιοι απ΄εσάς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) φέρνει εντάσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον, και αλλαγές σε συμφωνητικά, συμβόλαια, αγοραπωλησίες αναμένονται. Τερματίζεται μια μίσθωση. Δραστηριοποιείστε μέσα από το διαδίκτυο.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22   το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα φέρνει δυσκολίες, απώλειες γύρω από κάποιο θέμα που σχετίζεται με δάνεια, οφειλές και θα αντιμετωπίσετε διαφορές με τα άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος έχει τις δυσκολίες του, τις αναποδιές του, μιας που ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, από τις 15/1 έως τις 26/1, και έτσι δεν είναι εύκολο να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας, προκύπτουν συνέχεια εμπόδια. Συμβουλευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ταξίδια, σχέσεις με πρόσωπα απ΄ απόσταση μπαίνουν στο προσκήνιο. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω έως τις 29/1 και είστε σε φάση επαναξιολόγησης των οικονομικών σας ζητημάτων, καθώς και μια σχέσης με έντονο ψυχικό δέσιμο. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και θα απλωθείτε σιγά σιγά μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα. Ευνοείστε από πρόσωπα εξουσίας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα βοηθήσει σε ένα οικονομικό ζήτημα, καθώς έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε συμφωνία με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα τεστάρει τις αντοχές σας, καθώς δοκιμάζεστε μέσα από απρόοπτα και η καθημερινότητα σας γίνεται αρκετά πολύπλοκη. Προβάλλετε με διαφορετικό τρόπο την δουλειά σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα θα φέρει ατονία, δυσκολίες στην επικοινωνία, καθώς και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα σας απογοητεύσουν. Ψέματα, έντονο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος έχει σκαμπανεβάσματα και θα αλλάζετε διάθεση, ανάλογα με το τι αντιμετωπίζετε. Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 24/1 θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και την εργασιακή σας κατάσταση. Αμέσως μετά και με την είσοδο του στον Αιγόκερω θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα περιβάλλον που πιθανόν να σας ανταγωνίζεται. Γενικά κόντρες, εντάσεις και ρήξεις με άτομα που διατηρείτε χρόνιες σχέσεις θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα. Ο Ερμής ανάδρομο, από τις 15/1 έως τις 26/1, στον Υδροχόο, περιορίζει την ερωτική χαρά λόγω απρόοπτων γεγονότων και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά που τώρα επανέρχονται. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, απέναντι σας έως τις 29/1, και συνεχίζονται οι επιστροφές και οι κρίσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και ταξιδεύετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πιθανές επανασυνδέσεις. Σπουδές και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται ιδιαίτερα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα βοηθήσει την επανεκκίνηση μιας σχέσης από το παρελθόν. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο σας στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα φέρει συναισθηματικές εντάσεις, κόντρες με άτομα που επηρεάζουν την κρίση σας και θα συγκρουστείτε έντονα με τους γύρω σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα ανατρέπει προσωρινά τα σχέδια σας, είτε ένα ταξίδι αναβάλλεται είτε μια συνεργασία προς το παρόν μετατίθεται για αργότερα. Νιώθετε πως το σύμπαν παίζει με τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές μια που έχετε τη διάθεση να ξεχάσετε οτιδήποτε σας χαλάει την ψυχολογία και να βρείτε διεξόδους, προς το παρόν όμως μάταια. Είστε σε φάση να επανεξετάσετε την προσωπική σας κατάσταση και πολλές φορές θα επιστρέψετε σε λάθη του παρελθόντος. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 15/1 έως τις 26/1 στον Υδροχόο, απέναντι σας φέρνει ασυνεννοησία και η έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης από το ταίρι σας θα σας κάνει να τα βάφετε μαύρα.  Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 29/1, και θα προσπαθήσετε να τα βρείτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο με συναδέλφους, ωστόσο μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.    Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να προσέξετε αρκετά τη σχέση σας με άτομο που συνδέεστε ψυχικά για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες. Αναμένονται στιγμές απογοήτευσης. Οικονομικά ευτράπελα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να αλλάξει σημαντικά ο τρόπος εργασίας σας.    Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)  φέρνει ψυχολογική κούραση, κακή διάθεση και πιθανόν να ασχοληθείτε με άτομα της οικογενείας σας. Κρύβετε συναισθήματα, αποκαλύψεις που σας απογοητεύουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα θα σας απομακρύνει από το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς συνειδητοποιείται ότι είστε θύμα εκμετάλλευσης και δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος σας βάζει σε κατάσταση επίθεσης και άμυνας, κυρίως μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και θα έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα που εκτιμάται ιδιαίτερα. Συναισθήματα ανασφάλειας σας κατακλύζουν. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1, στον Υδροχόο βάζει εμπόδια στην καθημερινότητα σας, πιθανόν αναβιώνετε παλιές καταστάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και γενικά θα επιστρέψει η κούραση και προσωρινά θα περιοριστείτε. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 29/1 και είστε σε φάση επαναξιολόγησης των ερωτικών σας καταστάσεων και εκεί πρέπει να προσέξετε τις επιστροφές, καθώς δεν έχετε αυτήν την περίοδο σωστή κρίση, είστε αρκετά μπερδεμένοι. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και αρχίζετε σιγά σιγά να δείχνετε μεγαλύτερη συμπόνια και ανοχή στο περιβάλλον σας. Έρχεστε κοντά σε άτομα που νιώθετε οικεία.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα ευνοήσει τα ερωτικά σας, αλλά και επιχειρηματικά σχέδια. Φτιάχνει η ψυχολογία σας μέσα από το άνοιγμα σας σε ένα άτομο που σας χαλαρώνει, και στέκεται πάντα δίπλα σας. Η σχέση σας με τα παιδιά σας αλλάζει μορφή. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα επηρεάσει φιλικές σχέσεις και τον τρόπο που κινείστε μέσα σε ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Νιώθετε πολλές φορές ότι πιέζεστε και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Ωστόσο μπορείτε αυτές τις μέρες να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας φθείρουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα σας απογοητεύει, συνειδητοποιείτε τις λάθος επιλογές σας και πρέπει να αποδεχτείτε τα λάθη σας. Αποφύγετε άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος δείχνει μια γενική κινητοποίηση και καλείστε να αντιμετωπίσετε μια διαφορετική καθημερινότητα και έξοδα που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο. Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Αιγόκερω έως τις 29/1, θα μιλάει για επανασυνδέσεις, καθώς και για την προσπάθεια σας να σώσετε σχέσεις που όμως είναι δύσκολο να παραμείνουν. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1 στον Υδροχόο σας φέρνει κοντά σε άτομα που μπορείτε να μιλήσετε για επιχειρηματικές κινήσεις, αλλά ακόμα δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Επιστροφές σε σχέσεις επιπόλαιες αναμένονται. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να αντιμετωπίσετε το περιβάλλον σας με περισσότερη συμπόνια και ανοχή. Προσοχή σε θέματα υγείας και φροντίστε περισσότερο ηλικιωμένα άτομα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα ανοίξει το δρόμο για νέες επιλογές, πιθανόν να πρέπει να μετακομίσετε λόγω προσωπικής δέσμευσης ή επαγγελματικών κινήσεων. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) δείχνει αλλαγές μέσα στο κοινωνικό σας πλαίσιο, νιώθετε συναισθηματικά κουρασμένοι και πρέπει συγχρόνως να αποδείξετε την ισχύ σας μέσα στον επαγγελματικό στερέωμα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα θα φέρει επιπλέον έξοδα , κούραση και εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Μια καθημερινότητα που σας πηγαίνει στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι μήνας εξόδων και θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να οργανώσετε το χώρο σας ή να κλείσετε τρύπες του παρελθόντος. Από τις 24/1 και μετά ο Άρης στον Αιγόκερω σας βάζει να κυνηγήσετε τα σχέδια σας και να βγείτε περισσότερο προς τα έξω, να γίνετε πιο δημοφιλείς. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1, στον Υδροχόο, γεννά ασυνεννοησία, έλλειψη επικοινωνίας μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και αυτό θα σας κουράσει αρκετά ψυχολογικά. Επίσης αυτό το διάστημα μπορείτε να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έως τις 29/1, και αναμένονται μηνύματα, συναντήσεις και ταξιδάκια που θα σας φέρουν κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και έτσι είναι εύκολο για εσάς να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια και να ξεχωρίσετε. Η ερωτική σας ζωή θα είναι γρίφος.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) ευνοεί νέα ξεκινήματα, κυρίως μια συνεργασία που ξεκινάει τώρα και σιγά σιγά μπορεί να εξελιχθεί. Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα σας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και να βρεθείτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, πιθανόν σχέση από απόσταση αλλά περιμένετε και αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα φέρνει συναισθηματικές και οικονομικές κρίσεις, αποφύγετε να είστε δεκτικοί σε προτάσεις που δεν είναι αξιόπιστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος είναι αρκετά ενεργός μήνας με πολλές αντιπαραθέσεις και κόντρες μέσα στο περιβάλλον σας. Θα συγκρουστείτε με συνεργάτες, κοντινά σας άτομα και γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σας. Από τις 24/1 ο Άρης στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος και πιθανόν να έχετε και αρκετά έξοδα. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1έως τις 26/1, στον Υδροχόο θα σας βάλει σε κατάσταση επανασύνδεσης με άτομα του περιβάλλοντος σας και μια πρόταση συνεργασίας θα εξετασθεί ξανά. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, έως τις 29/1, και είστε σε φάση επαναξιολόγησης της πρακτικής πλευράς της ζωής σας. Πιθανές επανασυνδέσεις αναμένονται. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να δείξετε περισσότερη συμπόνια και ανοχή με τα οικογενειακά σας μέλη. Πιθανόν σκέψεις για αλλαγή οικογενειακής εστίας, μετακόμιση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω,(επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει μια νέα πηγή εσόδων και αυτό  θα βοηθήσει αρκετά την οικονομική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) αφορά τα οικονομικά σας, πιθανόν αντιμετωπίζετε με άγχος εκκρεμότητες του παρελθόντος. Βρείτε διέξοδο. Η ερωτική σας ζωή κρύβει κινδύνους.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα θα σας δυσαρεστήσει , πιθανόν αναβολές σχεδίων, συναισθηματικό ναυάγιο ή ακόμα και σωματική κούραση, αρκετή ατονία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ιανουάριος είναι μήνας που έχει αρκετά διλήμματα, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, αλλά και άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις. Μπαίνετε σε φάση πιο ενεργή από τις 24/1, που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας , προσέξτε όμως τις επιλογές και τα άτομα που εμπιστεύεστε. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1 στον Υδροχόο, φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικές απολαβές και πολλές φορές η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 29/1, με αποτέλεσμα να δέχεστε πίσω άτομα που σας έχουν πληγώσει ή δυσαρεστήσει στο παρελθόν. Δεύτερες, τρίτες ευκαιρίες αναμένονται. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και καλείστε να δείξετε περισσότερη συμπόνια και ανοχή στους ανθρώπους που συναντάτε μέσα στην καθημερινότητα σας. Επανασυνδέσεις με άτομα που συνδέεστε ψυχικά. Νέες γνωριμίες αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα σας φέρει νέες προτάσεις και μιλάτε πλέον για θετικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) απέναντι σας θα κλονίσει συναισθηματικές σχέσεις και πιθανόν να οδηγηθείτε σε τέρμα. Απογοήτευση αναμένεται

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22 το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα δείχνει ένα παρασκήνιο που σας δημιουργεί κακή ψυχολογία. Προσοχή σε ρήξεις με συγγενικά άτομα. Και δώστε σημασία στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Ιανουάριος δείχνει τη διάθεση σας να καταπολεμήσετε τις δυσκολίες και να υπερασπίσετε τις επιθυμίες σας, με μια μοναδική τόλμη. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει αρκετά και νιώθετε πως δεν είστε μόνοι και παρά τα αδιέξοδα. Από τις 24/1 ο Άρης στον Αιγόκερω γεννά ανασφάλεια και φόβους γύρω από την καθημερινότητα σας. Ο Ερμής ανάδρομος,  από τις 15/1 έως τις 26/1, στο ζώδιο σας φέρνει ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και αναμένονται άστοχες κινήσεις. Προσοχή σε επανασυνδέσεις που δεν θα σας ωφελήσουν. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μέχρι τις 24/1 και πρέπει να είστε συγκρατημένοι σε εξομολογήσεις και γενικά καλό θα ήταν να αποφύγετε την δημοσιοποίηση της προσωπικής σας κατάστασης. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και αυτό θα συμβάλλει θετικά στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ωστόσο αποφύγετε άσκοπες αγορές. Μεγάλα έξοδα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα ευνοήσει την ψυχολογία σας, δίνει ευκαιρίες μέσα από μυστικές συμμαχίες να βγείτε από προσωπικά ή οικονομικά αδιέξοδα. Αλλάζει ο τρόπος που “αντιλαμβάνεστε” το Σύμπαν. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο, γύρω από την 27η μοίρα) κλείνει ένα κύκλο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν αλλάζει ο τρόπος εργασίας. Συναισθηματική φόρτιση αναμένεται. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα γεννά αμφιβολίες και διλήμματα σχετικά με μια σχέση ζωής. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συμπεριφέρεται περίεργα. Φιλικές σχέσεις δοκιμάζουν τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιανουάριος θα σας βάλει σε σκέψεις, καθώς αλλάζει αρκετά η ψυχολογία σας και αυτό θα έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Αντιμετωπίζετε αρκετές κόντρες μέσα στην επαγγελματική αρένα και αυτό θα σας αγχώσει αρκετά. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας δοκιμάζονται αρκετά. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, από τις 24/1 θα βοηθήσει στο να βρείτε τα κατάλληλα άτομα και να απαγκιστρωθείτε απ΄ότι σας καταπιέζει. Ο Ερμής ανάδρομος, από τις 15/1 έως τις 26/1 στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει επιστροφές ατόμων, ωστόσο εσείς θα είστε αρκετά προβληματισμένοι, πιθανόν δεν θέλετε να δώσετε άλλη ευκαιρία. Συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μέχρι τις 24/1 και αυτό σας επανασυνδέει με έναν φιλικό κύκλο που είχατε απομακρυνθεί. Επανασυνδέσεις και πλατωνικές σχέσεις αναμένονται. Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σας και μπορείτε να μιλάτε για άπλωμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Βεβιασμένες κινήσεις αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 2/1/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα ευνοήσει την δραστηριοποίηση σας μέσα στον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να αναλάβετε ένα σημαντικό ρόλο. Ακολουθείτε πιστά τα όνειρα σας, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις σας. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) φέρνει συναισθηματικά ευτράπελα, πιθανόν να μπείτε σε άμυνα, Ερωτικές κρίσεις αναμένονται. Δώστε περισσότερη προσοχή σε σχέσεις με νεώτερα άτομα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 11/1/22  το τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα φέρνει δυσαρέσκεια, πιθανή προδοσία μέσα στον επαγγελματικό χώρο και θα νιώσετε ατονία και ψυχολογική κούραση. Επιβάλλεται να ξεκουράζεστε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ