Τα ζώδια μετά το Πάσχα! Προβλέψεις εβδομάδας.

Η Μοίρα, το Πεπρωμένο μας συναντά, χαρά και ενθουσιασμός θα επικρατήσει. Η ερωτική χημεία ξεκινά από το μυαλό. Τα ζώδια μετά το Πάσχα! Προβλέψεις εβδομάδας. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μετά το Άγιο Πάσχα 2022, Η Μοίρα, το Πεπρωμένο μας Συναντά, χαρά και ενθουσιασμός θα επικρατήσει επιστρέφουμε σε επιθυμίες του παρελθόντος γινόμαστε πάλι παιδιά.

Ζήσε Το, στο Παρόν. Μη χαλάς την ατμόσφαιρα. Αρκεί να μην φοβάσαι το αύριο.

Υστερόγραφο 

στις 27/4/22,  η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα , στο ζώδιο του Ιχθύ, το Θαύμα είσαι Εσύ, Συγχώρεση, αποδοχή είναι το αφροδισιακό, καθώς και συναντήσεις που δονούνται στο πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπης, αναμένονται να γλυκάνουν τον εσωτερικό σου κόσμο.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένα στο γ΄δεκαήμερο. γύρω από την 24η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

στις 30/4/22, Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει την Έκπληξη της Χρονιάς, και κοιτάς κατάματα το όνειρο σου. Τώρα πρέπει να υποστηρίξεις τα θέλω σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να γκρεμίσεις τον ασφαλή σου κόσμο.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι Σκορπιοί , Λέοντες Υδροχόοι τέλος του α΄δεκαημέρου, αρχές β΄δεκαημέρου. γύρω από την 10η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

στις  30/4/22, ο Ερμής θα περάσει σε ζώδιο της κυριαρχίας του, τους Διδύμους, και η ερωτική χημεία ξεκινά από το μυαλό. Επικοινωνείς με τα λόγια, αγαπάς να μιλάς για τα συναισθήματα σου. Παίζεις με τους γύρω σου. Φλερτ, επανασυνδέσεις και πέφτουν οι τόνοι. Λογοπαίγνια αναμένονται.

Επηρεάζεται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, α’ δεκαημέρου, από την Οη έως 4η μοίρα. Η αναδρομή του Ερμή ξεκινάει στις 10/5.

Δες εδώ το κανάλι. Κάνε εγγραφή! https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο κοινωνικοί, και σταδιακά θα ξεφύγετε από σκέψεις που χαλάνε το κλίμα και την ψυχολογία σας. Ενεργά συμμετέχετε στο διαδίκτυο και αγαπάτε να προβάλετε τη δουλειά σας ή τον εαυτό σας. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανατροπές και δυναμικές εξελίξεις. Ένα νέο περιβάλλον, μια νέα γνωριμία και ο κόσμος σας αλλάζει. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαήμερου). Κριός β’ δεκαημέρου, μια νέα κατάσταση ξεκινά και θα επηρεάσει την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Έχετε την διάθεση να προσπαθήσετε κάτι καινούργιο και να δοκιμαστείτε. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανατροπές και δυναμικές εξελίξεις. Ένα νέο περιβάλλον, μια νέα γνωριμία και ο κόσμος σας αλλάζει. Κριός γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει και μια σχέση φαίνεται να εξελίσσεται σύμφωνα με τα θέλω σας. Επιθυμίες κρυφές, βγαίνουν στην επιφάνεια. Ηθική ικανοποίηση. Επιστροφές αγαπημένων ανθρώπων. Μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο σας χαροποιούν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον εαυτό σας, συμμετέχοντας στον νέο κόσμο που έχετε δημιουργήσει. Η πρακτική πλευρά της ζωής σας, απορροφά τις σκέψεις σας. Ψάχνετε μια νέα πηγή εσόδων. Έρχεστε σε επαφή με νέους συνεργάτες. Νέες σχέσεις αναμένονται με την Νέα Σελήνη, Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας.  (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Ταύρος β’ δεκαημέρου, οδηγείστε σε επιλογές που ικανοποιούν περισσότερο τις επιθυμίες σας, παρά τα θέλω σας. Διαπροσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται. Νέες σχέσεις αναμένονται με την Νέα Σελήνη, Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ευτυχισμένες στιγμές αναμένονται αυτές τις μέρες να περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα, και θα πάρετε τα πάνω σας. Επαναπροσδιορισμός μιας φιλικής σχέσης σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνειδητοποιείτε τα συναισθήματα σας. Επιτυχία μέσα στον φιλικό, κοινωνικό κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχοντας αφιερώσει χρόνο στον εαυτό σας,  θα βγείτε σιγά σιγά προς τα έξω και θα αναζητάτε την επαφή με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, συνεχίζετε να αναδιοργανώνετε τις σκέψεις σας. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, γεννά μια νέα φιλία, νιώθετε πως έχετε συμπαράσταση. Πιθανόν άγχος.(όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά επιφυλακτικοί αυτό το διάστημα με το περιβάλλον σας, και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις που θα επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις σας. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, γεννά μια νέα φιλία, νιώθετε πως έχετε συμπαράσταση. Πιθανόν άγχος. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτές τις μέρες, και ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Φιλόδοξα σχέδια υλοποιούνται. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας σας στηρίζουν. Γάμος ή κοινωνική αναγνώριση. Τύχη. Υπερβολική αισιοδοξία. Ερωτική θολούρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρά με το περιβάλλον σας και κάποιοι εμπλέκεστε σε μια σχέση κρυφή. Έρχεστε κοντά με το ιδεατό σας ταίρι. Νιώθετε πως σας αγαπούν. Μεταφυσική αφύπνιση. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, επαφές με άτομα που σας στηρίζουν και την γέννηση μιας νέας σχέσης . Φιλία ή έρωτας ή και τα δύο μαζί. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τον κόσμο σας και δραστικά κινείστε να βγείτε από μια τοξική πραγματικότητα. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, επαφές με άτομα που σας στηρίζουν και την γέννηση μιας νέας σχέσης. Φιλία ή έρωτας ή και τα δύο μαζί. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  αλλάζει θεαματικά το κλίμα μέσα στην εβδομάδα, και πιθανόν η μετακίνηση σας σε ένα διαφορετικό περιβάλλον θα αλλάξει την ψυχολογία σας. Απελευθέρωση, απαγκίστρωση από τοξικό περιβάλλον, επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας απογειώνουν. Δυνατές γνωριμίες. επαναπροσδιορισμός ζωής. Τύχη σε άλλη πόλη. Πλατωνική σχέση. Ερωτική επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μετά από κόντρες και διαπληκτισμούς με πρόσωπα εξουσίας, ετοιμάζεστε να κινηθείτε προς μια νέα κατεύθυνση, δημιουργώντας έναν νέο κύκλο επαφών. Επενδύετε στο δημόσιο προφίλ σας, και είναι στο χέρι σας πλέον να βγείτε από την μετριότητα. Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τέλος θα τολμήσετε τα δικά σας βήματα, χωρίς ξένα δεκανίκια. Σχέση με πρόσωπο εξουσίας σας μαγεύει. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Λέοντα β΄ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά μέσα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά πλέον γνωρίζετε πως να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να βγαίνετε νικητές. Πιθανόν αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, επαναπροσδιορισμός μιας σχέσης ζωής και και εντάσεις, πάθη θα ζήσετε που τελικά θα σας μεταμορφώνουν. Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τέλος θα τολμήσετε τα δικά σας βήματα, χωρίς να ξένα δεκανίκια.  Σχέση με πρόσωπο εξουσίας σας μαγεύει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το διάστημα, και πολλά προβλήματα θα επιλυθούν από το πουθενά. Ερωτικά χτυποκάρδια θα σας απογειώσουν. Οικονομικά βοηθήματα θα σας στηρίξουν. Σεξουαλική, ψυχική υπερδιέγερση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε τις αναζητήσεις και έρχεστε όλο και πιο κοντά στα θέλω σας, και σε ότι σας εκφράζει αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά ξεκινήματα αναμένονται και η σχέση σας με άτομα εξουσίας αλλάζει το κοινωνικό σας προφίλ.Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε έναν νέο περιβάλλον, ταξιδεύετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σχέση από απόσταση. Νέες σπουδές (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Παρθένε β΄ δεκαημέρου, είστε σαφώς έτοιμοι να κινηθείτε προς μια νέα κατεύθυνση και ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά. Δέχεστε προτάσεις για επαγγελματικά ξεκινήματα και αναθεωρείτε το παρελθόν. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε έναν νέο περιβάλλον, ταξιδεύετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σχέση από απόσταση. Νέες σπουδές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ζείτε ένα όνειρο αυτές τις μέρες, ερωτική ευτυχία αλλά και επαγγελματική ικανοποίηση. Το Σύμπαν σας χαρίζει ένα Θαύμα. Εσωτερική ολοκλήρωση. Μαγεία. Καλές συνεργασίες. Ουτοπία.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να ασχολείστε με τα οικονομικά σας θέματα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Επίσης μια ερωτική σχέση πιθανόν να σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Οι περισσότεροι απ’ εσάς αγαπάτε από απόσταση. Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας,ιδιοσυγκρασίας αναμένεται. Με την Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Ταύρο θέλετε να απομακρυνθείτε από μια σχέση ζωής και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την τσέπη σας. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε να πνίγεστε σε ένα τοξικό περιβάλλον και κάπως δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα προβλήματα σας. Με την Μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Ταύρο θέλετε να απομακρυνθείτε από μια σχέση ζωής και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την τσέπη σας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ζείτε ένα θαύμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και νιώθετε όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σας. Πιθανή αύξηση, αλλαγή θέσης. Το Σύμπαν στηρίζει τις επαγγελματικές σας επιλογές. Αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε ενεργοποιηθεί αρκετά, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά έχετε ακόμα δρόμο μπροστά σας. Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο είστε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε τοξικές σχέσεις. Μια επανασύνδεση πιθανόν να σας προβληματίσει. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς προβληματισμένοι γύρω από την πιο σημαντική σχέση της ζωής σας και αυτό αυτόματα φέρνει μια κυκλοθυμία και ίσως σας επηρεάζει αρνητικά. Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο είστε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε τοξικές σχέσεις. Μια επανασύνδεση πιθανόν να σας προβληματίσει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να προωθήσετε με μεγάλη επιτυχία ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Εύνοια μέσα από τυχερά παίγνια. Η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί. Σχέση με άτομο νεότερο αναμένεται να σας ανανεώσει. Ηθική ικανοποίηση. Πιθανόν τεκνοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εργάζεστε όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να βλέπετε θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν θα είστε τελείως ευχαριστημένοι. Σιγά σιγά στρέφετε την προσοχή σας σε μια προσωπική σχέση. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη , Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για μια αλλαγή εργασίας που επηρεάζει την καθημερινότητα σας. Μεταμορφώνεστε μέσα από μια συναδελφική σχέση.  (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου). Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση νέων επιλογών, σχετικά με την εργασιακή σας ζωή, αλλά και γενικότερα με τον τρόπο, τόπο διαβίωσης σας. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη , Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για μια αλλαγή εργασίας που επηρεάζει την καθημερινότητα σας. Μεταμορφώνεστε μέσα από μια συναδελφική σχέση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα σπιτιού και η εκμετάλλευση ενός ακινήτου θα καλύψει αρκετά από τα έξοδα σας. Νέος τρόπος συμβίωσης ή μετακίνηση σε ένα νέο σπίτι ανεβάζει την ψυχολογία. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι βελτιώνεται. Συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας. Μεταφυσικές εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αφοσιώνεστε περισσότερο σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και επιθυμείτε να ανεβάσετε τα στάνταρ σας. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αρκετά. Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού από το ταίρι σας. Σχέση με νεότερο άτομο. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας. Ξαφνική τύχη.(όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’,δεκαημέρου. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε όλο και πιο κοντά στο ταίρι σας και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Θα γίνετε όλο και πιο παραγωγικοί. Με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού από το ταίρι σας. Σχέση με νεότερο άτομο. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας. Ξαφνική τύχη. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, διανύετε φάση κοινωνικής προβολής και έρχεστε όλο και πιο κοντά στα όνειρα σας. Πραγματοποιούνται στόχοι μέσα από την δραστηριοποίηση σας στο διαδίκτυο. Τύχη μέσα από νέες γνωριμίες. Δημοσιότητα. Ερωτική εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν οικογενειακά θέματα και ίσως η προστριβή σας με κάποιο κοντινό σας άτομο να σας χαλάσει τη διάθεση. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Η επαφή σας με άτομα νεότερα θα σας ανανεώσει αρκετά. Ωστόσο, με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, δεν υπάρχουν στηρίγματα, και εσείς κινείτε τα νήματα.. (μόνο για εσάς που είστε γεννημένοι τέλος του α’ δεκαημέρου) Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, διανύετε φάση σημαντικών εξελίξεων, καθώς θα αντιληφθείτε την πραγματική φύση των σχέσεων σας και θα πάρετε αποφάσεις. Έρχεστε όλο και πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε. Ωστόσο, με την Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο, δεν υπάρχουν στηρίγματα, και εσείς κινείτε τα νήματα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ακολουθούν μέρες αγάπης και συμφιλίωσης το επόμενο διάστημα, και η ψυχολογία σας θα ανέβει στα ουράνια. Περνάτε υπέροχα και δηλώνετε ερωτευμένοι. Πιθανόν ένα όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα. Υπερβολές αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θέλετε να “στρώσετε” σχέσεις και να βάλετε τα όρια σας. Ερωτικά μηνύματα σας ενθουσιάζουν. Έρχεστε όλο και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. (όσοι είστε γεννημένοι τέλος του α’, δεκαημέρου) Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε σαφώς αρκετά αφοσιωμένοι στην πραγμάτωση των σχεδίων σας και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε μια νέα καθημερινότητα και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γνωριμία που σας εξιτάρει. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, διανύετε από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής σας και ότι θέλετε , ναι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πείτε ξεκάθαρα τι εύχεστε το Σύμπαν σας ακούει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ