Μεταμορφώστε κουτιά του καφέ με decoupage!

Άδεια κουτιά από καφέ είναι τέλειο υλικό για να δουλέψετε επάνω και να φτιάξετε υπέροχα κουτιά αποθήκευσης! Μεταμορφώστε κουτιά του καφέ με decoupage!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Την αγάπη μου για τον καφέ την ξέρετε, την αγάπη μου δια το ασπρόμαυρο επίσης την γνωρίζετε… Το καλύτερο από όλα ήταν πως ετοίμασα ένα δώρο για μια αγαπημένη φίλη που επίσης ξέρω αγαπά τα ίδια με εμένα… καφέ και ασπρόμαυρο! Χρησιμοποίησα δύο κουτιά από τον αγαπημένο μου καφέ τον illy σε κάψουλες. Εξαιρετικά κουτιά που σου δίνουν την ευκαιρία να μεγαλουργήσεις επάνω τους! Κινήθηκα σε ασπρόμαυρους τόνους, νότες μουσικής, κορδέλες επίσης ασπρόμαυρες, κόκκους από καφέ και ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία.

Πρώτο βήμα ήταν να βάψω με σπρέι τα κουτιά, το ένα άσπρο και το άλλο μαύρο.

Αφού στέγνωσαν καλά επόμενο βήμα ήταν η διακόσμηση με τα παραπάνω υλικά που σας είπα. Δεν ήθελα να βάλω χρώμα ώστε να μη χαλάσω το ασπρόμαυρο μοτίβο μου. Χρησιμοποίησα το καφέ στα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία ώστε να “δέσουν” με τους κόκκους καφέ. Για το decoupage χρησιμοποίησα την ειδική κόλλα και με υπομονή και με δύο χέρια πέρασμα έστρωσα τα ρυζόχαρτα και το δίχτυ επάνω στα κουτιά.

Το τελευταίο βήμα ήταν να γεμίσω τα κουτιά με καφέ, σοκολάτα ρόφημα, σοκολατάκια και μια μικρή λευκή κούπα! Έγραψα και τις ευχές μου σε ένα κομμάτι ρυζόχαρτο και το δώρο ήταν έτοιμο! Μυρωδάτο, απολαυστικό και άκρως χειροποίητο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κάτι παρόμοιο είχα φτιάξει και πέρσι

Μεταμόρφωσε ένα κουτί σε φανταστική συσκευασία δώρου!

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο χαρούμενη αισθάνομαι που είμαι η τυχερή παραλήπτρια του πανέμορφου αυτού δώρου! Ήδη απολαμβάνω τα κεφεδάκια μου και τα φανταστικά κουτιά διακοσμούν την κουζίνα μου! Υπέροχη δουλειά Μαρία μου! Thanks!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ