Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24/4/22

Επιστροφές και νέες γνωριμίες που λυτρώνουν. Οι πλανήτες παίζουν αρκετά με την ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε με ανάμεικτα συναισθήματα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24/4/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινάει η Μ. Εβδομάδα και οι πλανήτες παίζουν αρκετά με την ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε με ανάμεικτα συναισθήματα στην Ανάσταση, στο Πάσχα 2022. Επικρατεί καχυποψία, ανισορροπία. Ωστόσο Υπάρχει Σωτηρία!!

Στις 18/4/22, Μ. Δευτέρα,  ο Ερμής από τον Ταύρο και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα συναντήσουν τον Ουρανό στον Ταύρο και θα λατρέψουμε τον έρωτα και τα χουνέρια του. Επιστροφές  και νέες γνωριμίες που λυτρώνουν.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένα στο β΄δεκαήμερο κυρίως, Καρκίνοι, Ταύρους, Ιχθείς, Παρθένοι και Σκορπιοί. β΄δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 13η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 18/4/22, Μ.Δευτέρα, ο Ήλιος από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προσπαθεί να χαλάσει το ωραίο κλίμα της ημέρας. Δεύτερες, τρίτες σκέψεις επικρατούν και θολώνουν την κρίση μας.  Κινήσεις που πρέπει να επαναξιολογηθούν.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γ’ δεκαημέρου , γύρω από την 28η μοίρα.

Από τις 20/4/22, Μ. Τετάρτη, ο Ήλιος στον Ταύρο, κατευθύνει σε πρακτικές επιλογές, γίνονται  βήματα προς τα μπρος-προσπαθείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Σταθεροποίηση είναι το μόττο σου.

Υστερόγραφο, 

στις  24/4/22 , Κυριακή του Πάσχα,  ο Ερμής από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ίσως πειράξει το εορταστικό κλίμα…περιορίζεσαι , νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Πες όχι σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, μην δείξεις την αγανάκτηση σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 23η μοίρα.

Δες εδώ το κανάλι. Κάνε εγγραφή! https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αφοσιώνεστε σε καθημερινές ασχολίες και θα προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των ημερών. Πιθανόν να κάνετε κάποιες σπατάλες προσπαθώντας να ικανοποιήσετε το περιβάλλον σας. Κριός β’ δεκαημέρου,ξαφνικά γυρίσματα έχει ο καιρός για εσάς, και διανύετε φάση ανοδική. Μια νέα πηγή εσόδων ή μια γνωριμία σας οδηγεί στην δουλειά των ονείρων σας. Σημαντικές αλλαγές. Κριός γ’ δεκαημέρου, Αποφύγετε τις κόντρες με πρόσωπα εξουσίας και μην προσπαθείτε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Εσωτερικές μεταπτώσεις αναμένονται. Αδυναμία επικοινωνίας με τον φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, πλησιάζουν τα γενέθλια σας και είστε έτοιμοι να κάνετε την αυτοκριτική σας και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Δίνετε προτεραιότητα στα θέλω σας, τις επιθυμίες σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, δυναμικές εκκινήσεις θα γίνουν αυτήν τις μέρες και θα νιώσετε πως το Σύμπαν επαινεί τις προσπάθειες σας. Ξαφνικές επιτυχίες και ερωτικά πήγαινε-έλα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, οι πιέσεις συνεχίζονται και εγκλωβίζεστε σε αρνητικές σκέψεις ή με τοξικούς ανθρώπους. Αλλάξτε το κλίμα, κάντε διαφορετικές επιλογές. Βγείτε από τον κύκλο των επαναλήψεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον δικό σας άνθρωπο και ίσως νιώσετε κούραση, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε το περιβάλλον σας ή τους φίλους σας. Θέλετε διακαώς να ξεφύγετε από την πολυκοσμία. Δίδυμος β’ δεκαημέρου. ξαφνικές επανασυνδέσεις με φίλους και παλιούς γνωστούς θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επιτυχία μέσα από κοινωνικές ενασχολήσεις. Ξαφνική ερωτική γνωριμία. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε διαπροσωπικές σχέσεις, πιθανόν δέχεστε κριτική ή υπόγεια χτυπήματα από κοντινά άτομα του περιβάλλοντος σας. Διατηρείστε τις αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μέρες έντονης εξωστρέφειας και κοινωνικά πήγαινε έλα θα καθορίσουν την ψυχολογία σας. Μπαίνετε σε φάση ανοδική, έχετε το πάνω χέρι σε διαπροσωπικές σχέσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ζείτε ένα θαύμα αυτές τις μέρες και πιθανόν μια νέα γνωριμία ή προοπτική σας αλλάζει τη ζωή. Ταξίδια ψυχαγωγίας αναμένονται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δέχεστε πιέσεις  από το περιβάλλον σας και αυτό ανατρέπει την θετική ψυχολογία σας. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που πρέπει να διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προσηλώνετε την προσοχή σας σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, και θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε ένα προσωπικό χάσμα. Ταξιδεύετε με αγαπημένο πρόσωπο. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες, επανασυνδέσεις, αλλά και θετικό κλίμα θα επικρατήσει αυτές τις μέρες. Είστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις. Ξαφνικές ερωτικές ανατροπές. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ψυχολογικά επιβαρυμένοι είστε αυτό το διάστημα και δεν μπορείτε να συντονιστείτε στο εορταστικό κλίμα. Προσωρινά κλείνεστε στον εαυτό σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αναζητάτε διέξοδο αυτές τις μέρες και είναι εύκολο να αποδράσετε, κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό. Σχέση με άτομο εξ αποστάσεως αναμένεται. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, περνάτε το μήνα του μέλιτος και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Εκπλήξεις και έντονες ερωτικές στιγμές αναμένονται. Ταξίδια και έρωτας από απόσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας καθημερινότητα αντλεί την ενέργεια σας και νιώθετε πως δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε την φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε πιο ώριμοι από ποτέ και συνεχίζετε να τακτοποιείτε  οικονομικές εκκρεμότητες, όπως δάνεια, οφειλές και κληρονομικά ζητήματα.  Η ερωτική σας κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για να διευκολυνθείτε σε θέματα οικονομικά. Η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Προσοχή μόνο σε διατροφικές ατασθαλίες. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή περιορίζεται και πιθανόν, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, να μην μπορείτε να χαρείτε στιγμές με τον άνθρωπο σας. Βρείτε τρόπο να ξεφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, την προσοχή σας ρίχνετε στις  διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να ξέρετε τι να περιμένετε. Νέες γνωριμίες αλλάζουν την προσωπική σας ζωή. Σημαντικές συζητήσεις αναμένονται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα περάσετε, και η ζωή σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου. Περιμένετε ανατροπές.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πίεση και ίσως αγανάκτηση για τον τρόπο που σας έχει συμπεριφερθεί η ζωή ή κάποιος άνθρωπος. Είστε αρκετά εγκλωβισμένοι σε αρνητικές σκέψεις. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή κάντε σχέδια για το μέλλον και νικήστε ό,τι σας πιέζει εσωτερικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να εργάζεστε μετά μανίας, καθώς επιθυμείτε να βελτιώσετε την εργασιακή σας κατάσταση, και έτσι ξεχνάτε το εορταστικό κλίμα. Δεν συντονίζετε με τις μέρες. Τοξότη β’ δεκαημέρου, λαμβάνετε ξαφνικές προτάσεις και μπορείτε τώρα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Πιθανόν αναλαμβάνετε μια νέα θέση εργασίας. Σημαντικές ευκαιρίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  πιέζεστε αρκετά από άλυτα, προς το παρόν, οικονομικά θέματα ή από συγγενείς που δεν κατανοούν την θέση σας. Ο έρωτας σας μπερδεύει. Δεν εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αυτές τις μέρες και θα πάρετε τα πάνω σας. Εύνοια μέσα σε επιχειρηματικά σχέδια. Η σχέση σας με τα παιδιά σας βελτιώνεται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,νιώθετε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα, και κάθε προσπάθεια σας να βγείτε από την μετριότητα, ανταμείβεται από το σύμπαν. Έχει γυρίσει ο τροχός και ευνοείστε σημαντικά από ξαφνικές γνωριμίες. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  προσέξτε την καταναλωτική σας μανία αυτό το διάστημα, καθώς ενδέχεται να ξεπεράσετε τα όρια. Κρυφή, μυστική σχέση. Εμπλέκεστε σε ειδύλλιο που δεν θέλετε να φανερώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συντονίζεστε με το κλίμα των εορτών και είστε έτοιμοι με την δύναμη της συγχώρεσης, να συνδεθείτε με το περιβάλλον σας και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Κληρονομικά ζητήματα σας απασχολούν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Αναμένονται επανασυνδέσεις και αγωνιάτε να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  τρέχετε και δεν φτάνετε αυτές τις μέρες και το άγχος θα σας κυριεύσει. Περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και μην παρασύρεστε από το περιβάλλον σας. Δυνατότητα ταξιδιών και επανασυνδέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Επιστροφή σε γνώριμες αγκαλιές. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η τύχη συνεχίζει να είναι με το μέρος σας και συντονίζεστε με τα καλά της ζωής . Ερωτικές επιτυχίες, ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις και νιώθετε πως ζείτε το παραμύθι. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  προσοχή σε αρνητικές σκέψεις, κακή ψυχολογία και νευρικότητα που νιώθετε και φαίνεται να χαλάτε το κλίμα των εορτών. Επιλογές που οδηγούν σε προσωρινή απομόνωση.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ