Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/9 έως 24/9/2023

Ο Ήλιος από τις 26 μοίρες της Παρθένου συναντά -με την όψη της αντίθεσης- τον Ποσειδώνα. Κόπωση, χαμηλή ζωτικότητα, εξασθένηση του ανοσοποιητικού, προσοχή σε ιώσεις και λοιμώξεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/9 έως 24/9/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Και αυτή την εβδομάδα λίγη προσοχή σε διεκπεραιωτικά έγγραφα στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και σε παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες. Προσπαθήστε να ελέγξετε και τη διάθεσή σας για επενδύσεις ή αγορές για επιβεβαίωση. Δώστε στο ευρώ και στον… εαυτό σας αξία! Από το τέλος της εβδομάδας ξεκινάτε να γίνεστε ο καθρέφτης των σχέσεων και των επιλογών σας.

Ταύρος

Αν και οι πλέον συντηρητικοί του ζωδιακού, σας πιάνει και μια επιπολαιότητα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά και στις σχέσεις. Προσοχή σε απογοητεύσεις, διαψεύσεις, ακυρώσεις στο ερωτικό και φιλικό κομμάτι της ζωής σας. Λίγη προσοχή και στην επικοινωνία στο εργασιακό περιβάλλον. Δυσκολίες και καθυστερήσεις…

Δίδυμοι

Προσοχή σε διαψεύσεις και απογοητεύσεις στην οικογένεια και στην καριέρα. Κρατείστε μικρό καλάθι…σε ό,τι ακούτε. Η λογική και η ανάλυση σας βοηθάει να κρατηθείτε γειωμένοι. Ο ερωτισμός σας φωτίζεται περισσότερο, μαζί με τη διάθεσή σας για φλερτ, διασκέδαση και … παιχνιδάκια. Βάλτε και την ευθύνη στην εικόνα!

Καρκίνος

Εβδομάδα όπου βοηθιέστε στο να τρέξετε κάποιες δουλειές που αφήσατε πίσω ή που δεν σας … έβγαιναν, -με τον ανάδρομο!, και είναι και το μυαλό σας εκεί, σε αυτά τα οποία πρέπει να δρομολογήσετε και όχι σε γλυκανάλατους συναισθηματισμούς. Από το τέλος της εβδομάδας ενισχύετε την αυτοπεποίθηση με πιο ισορροπημένη βούληση και δράση.

Λέων

Ομορφιά, λάμψη και πολυτέλεια, συνεχίζει να σας ακολουθεί -μέχρι αρχές Οκτώβρη! Ωστόσο προσέξτε επενδυτικές κινήσεις ή αξιολογήσεις προς εσάς τους ίδιους, προς ή από τους γύρω σας, υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης, ακύρωσης.. Εξαιρετικά σημαντική η επικοινωνία. Προσοχή σε διαμάχες μέσα στο κοντινό περιβάλλον.

Παρθένος

Προσοχή σε διαψεύσεις, απογοητεύσεις και … ψέματα στον εαυτό σας και στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα για να αναλύσετε και να γειωθείτε στο κομμάτι σπουδών, δημιουργικότητας, απασχόλησης, και έρωτα, παιδιών. Έχετε εύνοια στη στρατηγική για την κατάκτηση των επόμενων στόχων!

Ζυγός

Για να μην απογοητευτείτε συνδεθείτε με φιλανθρωπικές και ανιδιοτελείς πράξεις χωρίς κάποιο συσχετισμό με χρήματα. Και αυτή την εβδομάδα χρειάζεστε λίγο περισσότερο τη σύνδεση με τα κρυφά σας μυστικά ή αλήθειες που αξίζει να τις ομολογήσετε μόνο σε εσάς. Ακόμα. Προς το τέλος της εβδομάδας ξεκινούν τα γενέθλια σας και αρχίζετε να ρίχνετε φως όπου επιθυμείτε!

Σκορπιός

Προσοχή σε μυστικά και ψέματα ιδιαίτερα περιεχομένου που μπορεί να αφορά σε φίλους, ομάδες, ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας. Στα πλαίσια της εργασίας συνεχίζετε την υπερανάλυση στόχων και προοπτικών. Η αυτοπεποίθηση σας τονώνει και τη σκέψη και το πως αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Λεφτά υπάρχουν. Keep it up!

Τοξότης

Προσοχή σε μυστικά και ψέματα μες το σπίτι τα οποία έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και στον τρόπο που αποδίδετε στην εργασία σας. Όλα συνδέονται, όλα μπερδεύονται. Μην προσπαθήσετε με ψέματα να χειριστείτε καταστάσεις. Έχετε καταλάβει και αναλάβει το κομμάτι της ευθύνης που σας αναλογεί;

Αιγόκερως

Προσοχή στην επικοινωνία, τι μηνύματα στέλνετε, τι γράφετε, τι υπογράφετε, τι θέλετε να εκφράσετε. Είστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Σε λίγο … “αρχίζει το καλό!” και φωτίζεται ο επαγγελματισμός, η ικανότητα επίτευξης και η δύναμη του στρατηγικού σας σχεδιασμού. Τώρα εργάζεστε πολύ με το μυαλό, τα μανίκια τα σηκώνετε σε λίγο!

Υδροχόος

Είναι πολύ σημαντικό τι θα πιστέψετε για τον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε ούτε να σας “ρίξετε”, ούτε να σας “ρίξουν” οι άλλοι στην αυτοπεποίθηση και στο τι πραγματικά αξίζετε. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν επενδυτικές, οικονομικές κινήσεις. Συνεχίστε στόχους και σχέδια, γνωριμίες, ταξίδια, τα οποία ενισχύουν την πίστη σας ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί θα πάνε!

Ιχθύες

Ώρα να αναλύσετε και να δείτε με αληθινά -και όχι ροζ- γυαλιά σχέσεις και συνεργασίες. Κίνδυνος για απογοήτευση, ακύρωση και ματαίωση, τόσο προς τον εαυτό σας, όσο και από τους άλλους. Κάντε, ό,τι κάνετε και μην το… κλαίτε πολύ. Έχετε μια καταπληκτική αναγεννητική δύναμη, την οποία είναι κρίμα να αφήσετε να πάει χαμένη.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ