Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Συναισθηματική ανησυχία και ένταση. Αυτός ο Σεπτέμβρης αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξή σας. Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Καθότι οι πλέον βιαστικοί και ανυπόμονοι του ζωδιακού, ο μήνας αυτός θα μιλήσει αρκετά μέσα σας. Χρειάζεται να βάλετε ένα φρένο, κάπου ώπα, την αρχή του μήνα και απλά να μην κάνετε τίποτα. Βασικά να μην δεσμευτείτε σε μια ουσιαστική και σημαντική απόφαση, διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναθεωρήσετε. Και μετά από ένα τόσο πολυεπίπεδα δυνατό καλοκαίρι, είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, εξαιρετικά σημαντικό για να φιλτράρετε την πληροφορία, να καθαρίσετε τη σκόνη από πάνω σας, να ανασυνταχθείτε, για να ξεκινήσετε τη νέα… σχολική χρονιά. Προετοιμασία ουσιαστικά, για να δείτε πως θα κινηθείτε. Το νέο φεγγάρι στα μέσα του μήνα σας ενεργοποιεί σε θέματα οργάνωσης της καθημερινότητάς σας και της ρουτίνας, θέματα υγείας, άθλησης, διατροφής, εξάσκησης ικανοτήτων, είτε γιατί “πρέπει”, είτε γιατί έτσι θέλετε. Μια νέα αρχή εκεί λοιπόν, ένα σποράκι να φυτέψετε, καθώς έχετε πολύ ανάγκη τη δράση, και όχι μόνο να την εκτονώνετε με εντάσεις και νεύρα στους δικούς σας ανθρώπους.

Τα πράγματα δεν αλλάζουν μαγικά. Θα δείτε ότι είναι ένας μήνας όπου πρέπει να επιμείνετε παραπάνω, μέσα σας και συνειδητά, όχι φωναχτά και ξεροκέφαλα. Είναι ένας μήνας που θα δοκιμαστεί η αντοχή και η επιμονή σας. Μια προετοιμασία για τον επόμενο ενάμιση χρόνο που έρχεται και θα είστε υπό την επήρεια των εκλείψεων. Ο Άρης απέναντί σας εδώ και καιρό επιθυμεί να εκφράσει τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό σας. Με την είσοδο και του Ήλιου στο Ζυγό θα τονιστεί ακόμα περισσότερο η δικιά σας δράση ιδωμένη μέσα από ένα πλαίσιο συντροφικότητας, συνεργασίας, συμβιβασμού. Εκεί χρειάζεται να διανύσετε το extra mile και να μετατρέψετε σε θετική όλη την προσωπική σας δύναμη και ένταση. Πλησιάζοντας τον Οκτώβρη και την περίοδο των εκλείψεων, φαίνεται σαν να είναι όλοι και όλα εναντίον σας. Δε θα λείψουν οι ανατροπές και οι αψυχολόγητες κινήσεις. Προσοχή, προσοχή, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας και οικονομικής ασφάλειας. Η πανσέληνος πάνω σας εγγυάται μόνο για συναισθηματικά πάνω-κάτω και υποκειμενικότητα. Πιο γειωμένη η κρίση σας στις 30 του μήνα.

Ταύρος

Αν και ο Σεπτέμβρης υπόσχεται για εσάς να είναι πιο ανάλαφρος και δημιουργικός, πιο στα μέτρα σας, τα ταρακουνήματα των τελευταίων χρόνων δεν σας αφήνουν να το απολαύσετε. Ας ξεκινήσουμε με την ψυχολογία σας και την ηρεμία μες την οικογένεια. Χαίρεστε την οικογενειακή θαλπωρή και κατά κάποιον τρόπο ότι έχετε κερδίσει κάποια πλεονεκτήματα, εξωστρέφεια, κάποιες μικρές … “πολυτέλειες” για τον εαυτό σας, συναισθήματα πληρότητας και ασφάλειας. Ίσως σκέφτεστε αν σας χρώσταγε η ζωή ή αν χρωστάγατε εσείς στον εαυτό σας. Τώρα το εκτιμάτε. Διαφυλάξτε αυτό το συναίσθημα όλο τον μήνα. Παράλληλα μια τάση για υπερανάλυση στα αισθηματικά και ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα υγείας τα οποία είχατε αφήσει πίσω. Τακτικοί έλεγχοι και τσεκ-απ τα οποία ήρθε η ώρα να τα κάνετε. Και για εσάς το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα, ξανασκέφτεστε παλιές καταστάσεις και την αντίδρασή σας σε αυτές.

Θυσίες και όρια στις φιλίες, επαγγελματική μετάλλαξη – επέκταση στην καριέρα, απελευθέρωση από κανόνες και νόμους που δεν βοηθούν πλέον. 15 του μήνα και νέο φεγγάρι για να γειωθείτε και να συνδεθείτε περισσότερο με τη δημιουργικότητα και το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, ή με τα παιδιά σας. Έρωτας, διασκέδαση, παιχνίδι, νέα σποράκια να φυτέψετε για τη χρονιά που έρχεται. Τα σκεφτήκατε αρκετά, τα έχετε ανάγκη, μόνο αυτά μιλούν στην ολοκλήρωσή σας. Και φυσικά τίποτα δε θα γίνει αν βγάλετε την προσωπική σας ενέργεια και προσπάθεια από το πλάνο. Προχωρώντας ο μήνας φωτίζει περισσότερο και τα σημεία όπου πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια, να δώσετε βαρύτητα, να εστιάσετε, για να αισθανθείτε καλά ψυχή τε και σώματι. Εξισορρόπηση, αρμονία, ασφάλεια, μέσα από τη φροντίδα σώματος και πνεύματος. Χωρίς να λείπει η υπεραισιοδοξία ενίοτε! Πανσέληνος μέσα σας σε έναν οίκο βαθιά συναισθηματικό, ξύπνημα φόβων και κρυφών επιθυμιών. Και να το φεγγάρι με κάποιο τρόπο σας τα ενεργοποιεί για να κάνετε το κλείσιμο, για να προχωρήσετε σε αλλαγές!

Δίδυμοι

Αρκετά προκλητικός ο Σεπτέμβριος και για εσάς, ωστόσο έχετε σημαντικά ατού σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια! Την προσαρμοστικότητά και την αεικινησία σας. Και την εξυπνάδα σας, η οποία σαν ένστικτο σας βοηθά να προσπεράσετε τις κακοτοπιές. Έτσι ανταπεξέρχεστε πιο γρήγορα στο στίβο μάχης. Επίσης, το ότι ανταπεξέρχεστε δε σημαίνει ότι δε ζορίζεστε και δε δυσκολεύεστε! Ήρθε το τίμημα του χρόνου να βάλετε μόνοι σας τα όρια, να αναλάβετε τις ευθύνες, και θα το δείτε το έργο από αυτό το μήνα να εκτυλίσσεται κανονικά. Κάνετε άλματα σε εμβάθυνση στην ουσία, στο να ξεπεράσετε τη λεπτομέρεια και την υπερανάλυση και να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Εμπόδια σας βάζει μόνο ο εαυτός σας! Αυτός ο άλλος! Και για αυτόν το μήνα σημαντική η επικοινωνία, και την προσεγγίζετε με μια παιδικότητα. Ανάλαφροι και ανέμελοι όντας, -και είστε διάσημοι για αυτό-, τώρα συνειδητά κάνετε μια αναβάθμιση συναισθηματική. Εκτιμάτε τη χαρά και τον ενθουσιασμό και δεν τα βάζετε όλα υπό το πρίσμα της ανατομής και της διαλογής.

Μέχρι τις 15 του μήνα σας απασχολούν τα αξιακά ζητήματα και διερωτάστε μέσα σας για όλα αυτά τα μυστήρια της ζωής και ενισχύετε την ψυχολογία σας. Κρατάτε μια σκεπτικιστική διάθεση για τα πράγματα. Με συναισθηματισμό και αναπόληση, παρατηρείτε για να αγκαλιάσετε το παρελθόν και όχι να το ξορκίσετε σαν κάτι κακό, αλλά σαν υγιή πλέον βάση για να χτίσετε το μέλλον σας. Είναι σημαντικά τα επόμενα δύο χρόνια στο πως θα αντιμετωπίσετε τη ζωή και τι θα κάνετε, πολλώ δε μάλλον αυτή η στιγμή για να την αξιοποιήσετε. Τροχιά σε κίνηση με τη νέα Σελήνη στις 15 και με τον κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα γεμίζετε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα. Με ενθουσιασμό προσεγγίζετε τη ζωή και με νόημα. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Τέλος του μήνα και η πανσέληνος φωτίζει στόχους, αποτελέσματα της δουλειάς σας και όσα έχετε έλθει να βιώσετε σε αυτή τη ζωή. Όχι μόνο λόγια του …αέρα. Γειωμένα! Αυτός ο Σεπτέμβρης αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξή σας…

Καρκίνος

Αγαπημένοι οικονόμοι του ζωδιακού, καλό μήνα! Θα ήταν φρόνιμο και αυτό το μήνα να προχωρήσετε σε οικονομικές κινήσεις τις οποίες σκέφτεστε ή επιθυμείτε να κάνετε, έχοντας όλο το καλοκαίρι αξιολογήσει καλά τις συνθήκες. Προσοχή υπογραφές μετά τις 17, προς το τέλος του μήνα! Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και ότι καλλιεργείτε την αυτοεκτίμησή σας και ενισχύετε τα ταλέντα σας. Στις 15 του μήνα αυτή θα σας δείξει που θα βάλετε θεμέλια για τη νέα χρονιά. Ξανα-συστήνεστε στον κόσμο, επικοινωνία, όρια στην επικοινωνία, όρια σε φίλους και αδέρφια, στο πιο στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Όρια στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε καθημερινά. Φυσικά από αυτή τη μάχη -ουσιαστικά με το μέσα σας- δε θα φύγετε ήρεμοι και χαλαροί, αλλά σας επιφυλάσσει αυτή σας η διαχείριση μεγαλύτερα οφέλη για το επόμενο διάστημα . Εκτονώστε νεύρα και ένταση, είναι το απόλυτα υγιές και ανθρώπινο!

Και περνάμε σε έναν άλλο Καρκίνο μετά τις 17 του μήνα, όπου έρχεται το παρελθόν να αποδείξει ότι συμπεριφορές σας τότε κάτι εξυπηρετούσαν, αλλά τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές. Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι και έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Και διαθέτετε και τα κατάλληλα εργαλεία. Όλη την εσωτερική ένταση, την οποία έχετε μετατρέψει σε δύναμη, και δε χρειάζεται να εκτονώσετε σε απρόβλεπτα και ενίοτε αψυχολόγητα ξεσπάσματα. Εσείς έχετε το μαχαίρι και το καρπούζι. Κλιμακώνεται η ένταση -ή μήπως σας φωτίζει το πού θα ήταν καλό να δράσετε;- και με την πανσέληνο στο τέλος του μήνα. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι η ψυχολογία σας σαν τα φεγγάρια που αδειάζουν και γεμίζουν, εσείς είστε το ζώδιο του φεγγαριού και αυτής της συναισθηματικής κλιμάκωσης. Εκτονώστε, εκτονωθείτε, διαχειριστείτε εσείς το συναίσθημά σας και μην το αφήνετε να σας άγει και να σας φέρει. Ενισχύετε έτσι και το χαρακτήρα σας, διότι οι αλλαγές έρχονται! Έρχονται!

Λέων

Με τα φώτα πάνω σας το καλοκαίρι, τώρα δίνετε ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην εξωτερική σας εικόνα. Τα θέματα αξιολόγησης συνεχίζουν να σας απασχολούν και το πάτε λίγο πιο βαθιά. “Τι αξίζω;” “Πόσο στοιχίζω;” “Αν αγοράσω αυτό το κόσμημα, αυτό το αυτοκίνητο, αυτό το ρούχο θα ανέβει η αξία μου;” Μπορείτε να το φιλοσοφήσετε και να το αναλύετε με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Ωστόσο, με τόση αναδρομή καλό θα είναι και να μην καταλήξετε και να μην καταφύγετε σε κάποια τεράστια αγορά μόνο και μόνο για επιβεβαίωση. Από τις 5 του μήνα ξεκινάτε να μπαίνετε σε ένα ρου καθημερινότητας, σιγά-σιγά, την οποία τονώνετε με αρκετές στιγμές πολυτέλειας και διασκέδασης. Γιατί έτσι είναι ο Λέοντας που εκτιμάει τον εαυτό του και γιατί μπορείτε! Προσοχή στο τι λέτε και στο πως εκφράζεστε στους γύρω σας, όλο το μήνα. Είναι και η έκφραση και η επικοινωνία σας ένας τρόπος να ανεβάσετε την … “αγοραστική αξία”! Νέο φεγγάρι στις 15 και πάλι για αξίες μιλάει, ηθικές και οικονομικές, για έσοδα και πηγές εσόδων, μολύβι και χαρτί για τον ισολογισμό της χρονιάς, τους οικονομικούς στόχους που επιθυμείτε να εκπληρώσετε μέσα στο δικό σας χρονοδιάγραμμα. Φυσικά η εργασία σας συνδέεται άμεσα με τα έσοδα, και βάζετε και εκεί την κριτική, την αναλυτική, τη ρεαλιστική σας ματιά, με σκοπό να ανέβει η αξία σας. Πόσο πχιά;

Στο τέλος του μήνα μικρά θεματάκια μπαίνουν στο στόχαστρό σας, λεπτομέρειες, θέματα με τα αδέρφια, το μεταφορικό σας μέσο, τον τρόπο που εκφράζεστε, τις συναλλαγές σας, μετακινήσεις, ταξιδάκια, εκδρομούλες, θέματα σπουδών, μαθήματα, η μάθηση γενικά. Ε, αυτά τα ολίγα με τα οποία ασχολείστε μέχρι το κλείσιμο του μήνα. Σημαντική στιγμή και η πανσέληνος στις 29, η οποία συνδέεται άμεσα με στόχους και επέκταση σε όλα τα επίπεδα, οπότε και με τα … παραπάνω μικρά που σκεφτόσαστε και διαχειρίζεστε ήδη. Επίσης, η τελευταία μέρα του μήνα είναι εξαιρετική για γείωση και νόηση, νόηση και γείωση, να βάλετε έτσι σαν ορόσημο για να καταλήξετε σε αποφάσεις τις οποίες έχετε ανάγκη να πάρετε.

Παρθένος

Χαρούμενα γενέθλια αγαπημένοι Παρθένοι! Να είστε πάντα έξυπνοι, οργανωμένοι και πρακτικοί, δείχνοντας και στους υπόλοιπους τον παρθενίσιο τρόπο. Η ψυχραιμία και η λογική σας -ακόμα και ο Κρόνος απέναντι!- σας έχει βάλει σε μια σειρά και ξεπερνάτε τα εμπόδια, με μικρά, κουραστικά και ενίοτε επίπονα βήματα. Ωστόσο, στο τέλος βγαίνετε νικητές! Ο Σεπτέμβριος, όντας ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βοηθά πολύ να ανακάμψετε, να συσσωρεύσετε δυνάμεις, να επουλώσετε πληγές και τραύματα ετών. Συνδέεστε μέσω της προσφοράς και την υπηρεσίας σας προς τους άλλους, γνωστούς και άγνωστους, με μια βαθιά ψυχική σας ανάγκη να αναγεννηθείτε ψυχολογικά και το καταφέρνετε. Εξαιρετικός αυτός ο μήνας, ορόσημο και για εσάς, έχοντας ξεκινήσει ακριβώς μετά από μια πανσέληνο στο ζώδιό σας.

Τώρα, στις 15 με τη νέα Σελήνη και τον κυβερνήτη σας να παίρνει θέση ετοιμότητας και ορθόδρομης πορείας φωτίζεται η προσωπικότητα σας, η φροντίδα για τον εαυτό και το σώμα σας, αλλαγές στο στυλ, οι επιλογές σε ανθρώπους, σχέσεις, συνεργασίες. Το εγώ σε όλες του τις διαστάσεις, από τη μία, και ο συσχετισμός και η επικοινωνία, από την άλλη, διακρίνονται και βάζετε νέα θεμέλια. Εσείς δίνετε αξία, ομορφιά και αρμονία στον κόσμο σας, τον μεταλλάσσετε με κάποιον τρόπο. Έχετε εσείς μεταλλαχθεί από τις δυσκολίες που έχετε περάσει και εκτιμάτε και ποιότητες ή αξίες που δεν έχουν απτά ρεαλιστικό πρόσημο. Αλλά παίζουν ουσιαστικά σημαντικό ρόλο στη ζωή. Λίγο πριν κλείσει ο κύκλος των γενεθλίων σας, γύρω στις 20 του μήνα, προσοχή σε θέματα ασάφειας και σύγχυσης που μπορεί να σας μπερδέψουν με τους άλλους. Τάση να το παίξετε σωτήρας ή ανάγκη να θυσιαστείτε για τον άλλο, θα τονίσουν την ευαισθησία σας. Άλλες σημαντικές ημερομηνίες: 25 και 30 του μήνα, αξιοποιείστε τις για να βρείτε νέους τρόπους επίλυσης σε παλιά προβλήματα, άνοιγμα στον ορίζοντα, είτε κυριολεκτικά με ταξίδια, είτε μεταφορικά μέσω της νόησης. Και κλείνει ο μήνας σας με την πανσέληνο στις 29, βγάζετε πάλι χαρτί και μολύβι, έσοδα, έξοδα, επιθυμίες, ανάγκες, χρήματα από άλλους, κληρονομιές, δάνεια, ρυθμίσεις, όλα τακτικά και οργανωμένα. Αν είστε τόσο τυπικοί για όσο φημίζεστε, σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα!

Ζυγός

Οι πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζονται από την πανσέληνο που έγινε στο ζώδιο των Ιχθύων στις 31 Αυγούστου και αφορά για εσάς τη λύση ή την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων σε σχέση με την καθημερινή ρουτίνα κι εργασία, κάποιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής αλλά και κάποιο θεραπευτικό σχήμα που πιθανώς να ξεκινήσατε τον προηγούμενο μήνα. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο δικό σας ζώδιο κι αυτό θα σας δώσει ιδιαίτερη ενέργεια και μαχητικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να ανταπεξέλθετε στις οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύψουν. Από την άλλη, είναι πιθανό να γίνετε λίγο περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι συνήθως κι αυτό να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με τους γύρω σας. Επίσης, χρειάζεται προσοχή σε μικροατυχήματα (καψίματα, κοψίματα, χτυπήματα) λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και όλο το μήνα θα βρίσκεται σε ευνοϊκή γωνία με τον Άρη, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιο πρόσωπο το οποίο μέχρι πρόσφατα βλέπατε φιλικά.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από το δεύτερο μισό του μήνα στον τομέα που αφορά για εσάς έσοδα από τρίτες πηγές (εφορίες, τράπεζες, κληρονομιές, ασφάλειες, αποζημιώσεις, επιδόματα κτλ.), οικονομικά χρέη και τα χρήματα που μοιράζεστε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Με κάποιο τρόπο θα εμφανιστούν ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά κι εσείς με τη σειρά σας θα πρέπει να τολμήσετε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τους τρόπους που ωφελείστε από αυτούς τους τομείς ώστε, μακροπρόθεσμα να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να κινούνται στο ζώδιο πριν από το δικό σας είναι πιθανό να θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας και να ασχοληθείτε με την πνευματική και ψυχολογική διάσταση των πραγμάτων. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο φοβίες, άγχη και ανασφάλειες που θα πρέπει να διαχειριστείτε με εποικοδομητικό τρόπο και όχι με τάσεις φυγής ή αποφυγής. Κοντά στις 6 του μήνα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα που βλέπετε και στις ξαφνικές ιδέες που μπορεί να έχετε όταν είστε μόνοι ή ηρεμείτε με διαλογισμό ή άλλες τεχνικές.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την ανάγκη σας για περισσότερο προσωπικό χρόνο και ενδοσκόπηση. Επιπλέον, ενισχύεται η φαντασία, η πνευματικότητα και η διαίσθηση και είναι καλή περίοδος αν θέλετε να ξεκινήσετε διαλογισμό, εναλλακτικές θεραπείες ή ψυχανάλυση. Τέλος, μπορεί να κάνετε κάποιες μυστικές επαφές ή να ξεκινήσετε κάποια κρυφή σχέση ή άλλη δραστηριότητα που, πιθανώς, να αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Η πανσέληνος που γίνεται στον Κριό θα φωτίσει τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό τοπίο για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιους κύκλους και να ανοίξετε καινούργιους στο μέλλον.

Σκορπιός

Η πανσέληνος του προηγούμενου μήνα στους Ιχθύες είναι ενεργή τις πρώτες μέρες του μήνα και είναι πιθανό να δώσει λύσεις ή να ολοκληρώσει θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, κάποιο επιχειρηματικό σας σχέδιο, μια δημιουργική απασχόληση ή μια ερωτική σχέση. Ο Άρης θα βρίσκεται όλο το μήνα στο ζώδιο πριν από το δικό σας κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο για πράγματα που δε γνωρίζετε ή που δε θέλετε να αποκαλύψετε ακόμα. Είναι πιθανό να θελήσετε να αφοσιωθείτε σε κάποια πνευματική δραστηριότητα, ενώ τα όνειρά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα και ο ύπνος σας λίγο άστατος. Σε γυναικεία ωροσκόπια, ειδικότερα, η θέση αυτή του Άρη μπορεί να δείχνει μια κρυφή ερωτική σχέση. Η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ορθή πορεία από τις αρχές του μήνα κι αυτό θα βοηθήσει θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας αλλά και τις σχέσεις με τους ανωτέρους και τα πρόσωπα εξουσίας να βελτιωθούν αρκετά, έπειτα από τα ξεκαθαρίσματα και τις επαναξιολογήσεις που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα για πολύ καιρό στον τομέα που αφορά για εσάς τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και θα σας φέρει ιδιαίτερα αξιόλογες ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε. Κι εσείς από την πλευρά σας, όμως, θα πρέπει να τολμήσετε να αφήσετε πίσω σας αντιλήψεις και πρότυπα που πλέον δε βοηθούν την εξέλιξή σας και να είστε ανοιχτοί σε επαφές με ανθρώπους έξω από τα συνηθισμένα σας. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει την αναδρομή του στα μέσα του μήνα και θα αρχίσει να ευνοεί τα θέματα που αφορούν για εσάς επαφές με φίλους, ομάδες στις οποίες ανήκετε αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Τις ημέρες κοντά στις 6 του μήνα είναι πιθανό να βιώσετε κάποια σημαντική συνειδητοποίηση σε σχέση με τους σκοπούς και τους στόχους σας ή να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία ή ένα ευχάριστο γεγονός σε σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Η νέα σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου κι, επομένως, είναι πιθανό να θελήσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα που διακρίνεται από αγωνιστικό πνεύμα και βρίσκεται έξω από τα συνηθισμένα σας ή να θέσετε νέους και πρωτοποριακούς μακροπρόθεσμους στόχους. Με την πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού τονίζονται τα θέματα της καθημερινής ρουτίνας, της εργασίας, της υγείας και του τρόπου που φροντίζεται το σώμα σας μέσα από τη διατροφή και την άσκηση. Επομένως, προς το τέλος αυτού του μήνα και στις αρχές του επόμενου, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε κάποια επαγγελματική υποχρέωση, να βρείτε απαντήσεις σε κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες.

Τοξότης

Η πανσέληνος που έγινε στο τέλος του προηγούμενου μήνα τονίζει για εσάς τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα και τις ρίζες. Είναι πιθανό να ολοκληρώσετε θέματα αγοραπωλησίας ή ανακαίνισης σπιτιού ή μια μετακόμιση ή να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις σε σχέση με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και θα στρέψει τη δράση σας στις φιλικές ομάδες στις οποίες ανήκετε. Ίσως αποφασίσετε να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα σε αυτές και να αναλάβετε ηγετικό ρόλο, αν και είναι πιθανό να ενοχλήσετε κάποιους και να εμπλακείτε σε διαφωνίες και κόντρες. Επιπλέον, θα θελήσετε να εστιάστε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να ακολουθήσετε ένα πιο πειθαρχημένο σχέδιο για την υλοποίησή τους. Η Αφροδίτη ξεκινά την ορθή πορεία της στις αρχές του μήνα και σιγά σιγά θα δείτε ότι θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές, ταξίδια και το εξωτερικό γενικότερα, θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να δείτε την πραγματική αξία που έχουν στη ζωή σας.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα για πολύ καιρό στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την καθημερινή ρουτίνα, την εργασία, την υγεία και τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από την άσκηση και τη διατροφή. Είναι πιθανό να σας φέρει κάποιες αναπάντεχες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να εξελίξετε την εργασία σας, αρκεί να είστε δεκτικοί σε αλλαγές και πρόθυμοι να εγκαταλείψετε παρωχημένες αντιλήψεις και πρότυπα που δεν βοηθούν πια την εξέλιξή σας. Ο Ερμής επηρεάζει εδώ και αρκετό καιρό θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας κι έχει φέρει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές. Από το δεύτερο μισό του μήνα, όμως, που θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του θα μπορέσετε να δείτε εξελίξεις σε αυτά που προετοιμάζατε το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα, κοντά στις 6 του μήνα που θα συναντηθεί με τον Ήλιο, είναι πιθανό να σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία ή να συλλάβετε μια λαμπρή ιδέα που θα μπορούσε να ωφελήσει με κάποιο τρόπο την καριέρα ή τη δημόσια εικόνα σας.

Η νέα σελήνη που γίνεται στα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να δώσει μια ώθηση στην καριέρα σας ή να σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο, να βελτιώσετε την εικόνα σας και να ενισχύσετε τη φήμη σας. Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και φωτίζει τον τομέα που αφορά τα παιδιά σας, τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τις δημιουργικές ενασχολήσεις σας, το φλερτ, τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, γενικότερα. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείτε πρόσωπα και καταστάσεις πιο καθαρά και να συνειδητοποιήσετε τι από αυτά είναι σημαντικό και τι όχι.

Αιγόκερως

Η επιρροή της πανσελήνου που έγινε στο τέλος του προηγούμενου μήνα στους Ιχθύες θα είναι αισθητή τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και θα τονίσει για εσάς θέματα επικοινωνίας, σπουδών, μετακινήσεων και τις σχέσεις σας με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια ολοκλήρωση ή επίλυση σε κάποιο από αυτά τα θέματα ή να έρθουν στο φως κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την ενέργεια και τη δράση σας σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Θα είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά και να αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, αν και είναι πιθανό να ενοχλήσετε με τη συμπεριφορά σας κάποια άτομα εξουσίας. Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη ξεκινά την ορθή της πορεία και κινείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά έσοδα από εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, αποζημιώσεις, επιδόματα κτλ., οικονομικά χρέη αλλά και τα χρήματα που μοιράζεστε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Το επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και να εφαρμόσετε ένα διαφορετικό οικονομικό πλάνο, κατά προτίμηση μετά το τέλος αυτού του μήνα και αφού έχει απομακρυνθεί η Αφροδίτη από τη δύσκολη όψη με τον Ουρανό.

Τις ίδιες μέρες, ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου και θα επηρεάσει τη σχέση με τα παιδιά σας, τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τα χόμπι σας, το φλερτ, τον έρωτα και κάθε μορφή δημιουργίας. Είναι πολύ πιθανό να σας φέρει απρόσμενες ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε αλλά, προκειμένου να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τολμήσετε την αλλαγή και να αφήσετε πίσω σας ιδέες και πρότυπα που πλέον δε λειτουργούν βοηθητικά στην εξέλιξή σας. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και θα αρχίσετε να βλέπετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, ανώτερη μόρφωση, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις. Κοντά στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα συναντήσει με ακρίβεια τον Ήλιο, είναι πιθανό να έχετε μια έμπνευση σε σχέση με κάποιο από αυτά τα θέματα ή να σας δοθεί μια ευκαιρία για να επιτύχετε μια θετική εξέλιξη.

Η νέα σελήνη που γίνεται στα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να ξυπνήσει την περιπετειώδη φύση σας και να θελήσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, να ασχοληθείτε με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία ή κάποια ανώτερη επιστήμη ή να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών. Σε περίπτωση που έχετε εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις τότε είναι μια καλή περίοδος για να δρομολογήσετε την επίλυσή τους. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού φωτίζει για εσάς θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα και τις ρίζες σας. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες συναισθηματικές εντάσεις στον τομέα αυτό άλλα και να επέλθει η ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων, όπως είναι μια ανακαίνιση σπιτιού, μια μετακόμιση και η αγορά ή η πώληση κάποιου οικογενειακού ακινήτου. Επιπλέον, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες στο τέλος του προηγούμενου μήνα τονίζει την ανάγκη σας για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ είναι πιθανό να φέρει λύσεις σε κάποιο οικονομικό θέμα ή να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεγεθύνει βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες οι οποίες ξεφεύγουν από τα πλαίσια της καθημερινότητας. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και η δράση σας θα στραφεί σε νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, ενώ θα τονίσει και τη φιλοσοφική και θρησκευτική σας διάθεση. Η ενέργεια και η ορμητικότητα που θα σας διακρίνει είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις με Δασκάλους ή μέντορες. Αν πιστεύετε ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, θα μπορούσατε να το δημοσιοποιήσετε αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την αναδρομή της στις αρχές του μήνα και θέματα που αφορούν την ικανοποίηση που παίρνετε από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και την εκτίμηση που νιώθετε μέσα σε αυτές θα μπορέσουν να μπουν σε νέες βάσεις και είτε η σχέση θα συνεχιστεί είτε θα τελειώσει. Επιπλέον, προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικά θέματα ή να επαναληφθούν κάποια θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το τέλος της χρονιάς κι αυτό για εσάς σημαίνει ότι σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και πατρίδας θα υπάρχει εύνοια και θα δοθούν ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες σας. Θα πρέπει, όμως, κι εσείς από τη μεριά σας να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές και πρόθυμοι να αφήσετε πίσω σας παγιωμένες αντιλήψεις και πρότυπα που δεν βοηθούν την εξέλιξή σας. Μετά τα μέσα του μήνα, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του και θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ώστε να προκύψουν εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας, κάποια χρέη που πιθανώς να έχετε ή τα έσοδα από εφορίες, ασφάλειες, αποζημιώσεις ή επενδύσεις. Ειδικότερα, κοντά στις 6 του μήνα μπορεί να προκύψει μια σημαντική ευκαιρία ή να έχετε μια εξαιρετική ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα δώσει έμφαση στις βαθύτερες ανάγκες κι επιθυμίες σας και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε με το σύντροφο που έχετε. Από την άλλη, είναι πιθανό ασχοληθείτε με τα χρήματα ή τα περιουσιακά στοιχεία άλλων προσώπων, να αυξήσετε με κάποιο τρόπο τις οικονομικές απολαβές σας από τους άλλους (δάνεια, κληρονομιές, αποζημιώσεις κτλ) ή να κάνετε μια επανεκτίμηση όσων κατέχετε. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο, θέματα γνώσεων και σπουδών, επαφές με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς, και γείτονες, και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Πιθανώς να δημιουργηθεί κάποια συναισθηματική φόρτιση με τα θέματα αυτά ή να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Ιχθύες

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας στο τέλος του προηγούμενου μήνα είναι ακόμα ενεργή και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου θα δώσετε μεγάλη έμφαση στα προσωπικά σας θέματα, θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με πιο ουσιαστικές πτυχές του εαυτού σας και θα θελήσετε να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και η δράση σας θα στραφεί σε θέματα που αφορούν κάποια χρέη που μπορεί να έχετε ή κάποια έσοδα από τρίτες πηγές, όπως επενδύσεις, τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές ή αποζημιώσεις αλλά και τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, με τους οποίους δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, είναι πιθανό να τονωθεί η ερωτική σας ζωή και να νιώσετε εσωτερικά αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Η Αφροδίτη στις αρχές του μήνα βγαίνει από την αναδρομή της και τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία και τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από τη διατροφή και την άσκηση μπαίνουν σε νέες βάσεις. Είναι πιθανό το προηγούμενο διάστημα να ψάχνατε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας ώστε να νιώθετε ηθική και υλική ικανοποίηση και προς το τέλος του μήνα θα αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε ή αν είναι προς όφελός σας να ξεκινήσετε μια νέα διαδρομή.

Ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε σε σχέση με τις σπουδές σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε, το μεταφορικό σας μέσο και τις μετακινήσεις σας ή ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε και τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς ή τους γείτονες. Είναι, όμως, σημαντικό κι εσείς από την πλευρά σας να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε εσωτερικά και να αλλάξετε παγιωμένες αντιλήψεις και πρότυπα που πλέον δεν βοηθούν την εξέλιξή σας. Ο Ερμής μέχρι τα μέσα του μήνα θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον τομέα που αφορά για εσάς τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες κι αυτό θα δυσχεραίνει την επικοινωνία, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και τη δυνατότητα να καταλήξετε σε κάποια συμφωνία. Κοντά στις 6 του μήνα είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία ή ιδέα, ενώ από τα μέσα του μήνα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα δείτε αυτές τις καταστάσεις να βελτιώνονται.

Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο είναι πιθανό να σας φέρει νέες σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες, ίσως, προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε στην αρχή αλλά στην πορεία θα μπορέσετε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα αποφύγετε επιζήμιους χειρισμούς. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα φωτίσει για εσάς τον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας και τα υλικά σας αποκτήματα, την αυτοεκτίμησή σας και όσα έχετε ανάγκη για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες για τους τρόπους με τους οποίους κερδίζετε χρήματα ή αξιοποιείτε τα ταλέντα σας και να χρειαστεί να αλλάξετε τακτική για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

Από τη Ναταλία Σερδάρη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ