Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Στην επιφάνεια θα βγουν ένταση και καταπιεσμένα συναισθήματα που πρέπει να εκφράσουμε για να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια μας. Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Στο σύνολό του ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μας προσφέρει ευκαιρίες για κάθαρση και ανανέωση, αρκεί κι εμείς να λειτουργήσουμε με εντιμότητα, απλότητα, ταπεινότητα και καλοσύνη.

Κριός

Τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα υπάρχει μεγάλη έμφαση στα θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα αυτό, θα θελήσετε να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας επαφές, να επικοινωνήσετε με τους άλλους με τρόπο περισσότερο βαθύ και ουσιαστικό και να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες ή να ανανεώσετε τις υπάρχουσες. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στον Ζυγό στις 14 του μήνα, θα μπορούσε να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στις σημαντικές σχέσεις σας, με την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε πίσω ότι δε σας εκφράζει πια και να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες προοπτικές που θα σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια σας. Προς τα μέσα του μήνα, ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό και θα ευνοήσει οικονομικές συνεργασίες ενώ μπορεί να τονώσει και την ερωτική σας ζωή. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο κοντά στις 23 του μήνα, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με θέματα περισσότερο εσωτερικά και να απελευθερωθείτε από φοβίες και τραύματα του παρελθόντος που πιθανώς λειτουργούν ανασταλτικά στις σχέσεις σας. Από την άλλη, οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτες πηγές, όπως τράπεζες, ασφάλειες, αποζημιώσεις, επιδόματα ή κληρονομιές μπορεί να σας αγχώσουν αυτή την περίοδο ή να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί για να εξασφαλίσετε μια συμφέρουσα συμφωνία.

Η πανσέληνος στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το αίσθημα ασφάλειας που νιώθετε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, την αυτοεκτίμηση αλλά και τα ταλέντα σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το χρήμα και να βρείτε νέους τρόπους για να προσελκύσετε έσοδα χάρη στα ταλέντα σας, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία γύρω στις 20 του μήνα. Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου η καθημερινότητα θα γίνει λίγο πιο εύκολη για εσάς, το εργασιακό περιβάλλον θα είναι πιο ευχάριστο ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από τη σωματική άσκηση και τη διατροφή.

Ταύρος

Στις αρχές του μήνα, η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση μέσα από κάποιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή να βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε. Από την άλλη, είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί κι αυτό να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 9 του μήνα, θα θελήσετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με κάποιο δημιουργικό σχέδιο. Οι θετικές όψεις που δέχεται η Αφροδίτη, αρχικά από τον Δία και στη συνέχεια από τον Ουρανό που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο κοινωνικοί και δημιουργικοί και θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα με ό,τι κι αν επιλέξετε να ασχοληθείτε. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 του μηνά στο ζώδιο του Ζυγού η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο έντονη ή θα αλλάξει με κάποιο τρόπο επειδή πρέπει να αποχωριστείτε από κάποιες συνήθειες ή πρακτικές που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν το εργασιακό περιβάλλον, τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από την άσκηση και τη διατροφή, τον τρόπο που οργανώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα ή την ενασχόληση με τα ζωάκια σας.

Από τα μέσα του μήνα, το ενδιαφέρον σας κερδίζουν οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον Σκορπιό κι ευνοούν τις αλλαγές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικότερα ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή να σας δώσει το κίνητρο που έλειπε το προηγούμενο διάστημα για να επιδιώξετε ένα νέο σύντροφο ή συνεργάτη. Οι σχέσεις με τον εαυτό σας και τους άλλους θα τονιστούν ακόμα περισσότερο με τη σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 28 του μήνα. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι ιδανικές για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε τον εαυτό σας και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους και τα πράγματα που σας ευχαριστούν και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας αλλά και την αναγνώριση από τον περίγυρό σας.

Δίδυμοι

Στις 5 του μήνα, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον Ζυγό και στον τομέα που αφορά για εσάς τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας σχέδια, θέματα τα οποία θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανό να θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στους τομείς αυτούς αλλά είναι σημαντικό να κάνετε πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα. Στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει αρμονία και ισορροπία σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί στην οικογένειά σας ένα νέο μέλος. Από την άλλη, ίσως θελήσετε να ομορφύνετε το χώρο σας με μια ανακαίνιση ή να περάσετε όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους στο σπίτι σας. Όταν ο Άρης περάσει στον Σκορπιό στις 12 του μήνα, θα νιώσετε μεγαλύτερη ενέργεια για να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις, να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και να γίνεται περισσότερο αποδοτικοί, δυναμικοί και διεκδικητικοί στο χώρο της δουλειάς. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και κάποιες εντάσεις με συναδέλφους ή υπαλλήλους, οπότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να δουλεύετε μόνοι σας, όσο αυτό είναι δυνατό.

Η ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα θα ενεργοποιήσει τον τομέα που αφορά για εσάς τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Μια ερωτική σχέση μπορεί να τελειώσει ή να αλλάξει η δυναμική της και να ανανεωθεί ενώ, αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση. Από την άλλη, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο ή να προκύψει κάποια σημαντική αλλαγή που αφορά τα παιδιά σας. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει την ανάγκη σας για μεγαλύτερη πνευματικότητα κι εσωτερική αναζήτηση και είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε διαλογισμό ή κάποια άλλη πνευματική διεργασία, καθώς το υποσυνείδητό σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργό. Κάποια μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν κι ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σας θα κλείσει για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Καρκίνος

Από τις 5 του μήνα, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και θα ενεργοποιήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πιθανό να θελήσετε να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού με μια ανακαίνιση ή να δείτε εξελίξεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που είχαν μείνει στάσιμα. Λίγες μέρες αργότερα, στις 9 του Οκτώβρη, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα διαπιστώσετε ότι οι επαφές που έχετε με τους γύρω σας είναι πιο ευχάριστες και ότι είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε πληροφορίες και γνώσεις. Επιπλέον, είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή ένα κύκλο μαθημάτων, να κάνετε κάποια κοντινά ταξίδια και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 12 του μήνα θα ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματική δράση αλλά και την ανάγκη σας να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Είναι μια καλή περίοδος για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας ή να τα στηρίξετε και να τα ενθαρρύνετε σε κάποια προσπάθειά τους. Αν το θέμα “παιδιά” δε σας αφορά, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία ή φλερτ, ειδικά μετά τις 24 που θα βρίσκονται στον Σκορπιό και ο Ήλιος με τον Ερμή. Η νέα σελήνη κι έκλειψη που γίνεται στις 14 του μήνα είναι πιθανό να φέρει κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού με μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή με μια αλλαγή στη δομή της οικογένειάς σας. Επίσης, είναι σημαντικό να μπορέσετε να βρείτε τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να βάλετε κάποια υγιή όρια. Η πανσέληνος στις 28 του Οκτώβρη θα φωτίσει τον τομέα των κοινωνικών σας επαφών, των ομάδων στις οποίες ανήκετε και των μακροπρόθεσμων στόχων που έχετε και είναι πιθανό να φέρει κάποια κορύφωση ή ολοκλήρωση στα θέματα αυτά. Καθώς η πανσέληνος είναι ταυτόχρονα κι έκλειψη, ίσως να έχει έρθει ο καιρός για να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς που θα σας ανανεώσουν και θα βελτιώσουν την ενέργεια γύρω σας.

Λέων

Από τις 5 του μήνα, ο Άρης, ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και θα ενεργοποιήσουν τα θέματα που αφορούν τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια αλλά και τις σχέσεις με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 9 του μήνα και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας σχέδια και θα σας ενθαρρύνει να προβάλετε τα ταλέντα σας, ενώ θα τονώσει και την αυτοεκτίμησή σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα πολλά έξοδα κι εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε χρήματα. Μετά τις 12 του μήνα που ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο, ενώ μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε την οικογενειακή σας γαλήνη με κάποιο τρόπο.

Με τη νέα σελήνη και έκλειψη στις 14 του Οκτώβρη θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές και κάποια νέα αρχή σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και μετακινήσεων. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να δραστηριοποιηθείτε νοητικά, να συλλάβετε καινούργιες ιδέες και να τις θέσετε σε εφαρμογή με τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων. Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 28 θα φωτίσει θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνα αλλά και τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας ή με κάποιον γονιό. Είναι καλή περίοδος για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα φέρουν βαθύτερο νόημα στη ζωή σας και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, ειδικά αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την παρούσα κατάσταση.

Παρθένος

Η συνάντηση του Άρη, του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μετά τις 5 του μήνα θα ενεργοποιήσει θέματα που αφορούν την οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια και τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα βελτιώσει την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς θα γίνετε περισσότερο ελκυστικοί και αγαπητοί. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας ή να ομορφύνετε με κάποιο τρόπο το άμεσο περιβάλλον σας. Μετά τις 12 του μήνα που ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες ενώ είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε κάποια κοντινά ταξίδια, να μάθετε κάτι καινούργιο ή να ασχοληθείτε με τη συγγραφή και τη διδασκαλία, ειδικά όταν περάσουν στο Σκορπιό ο Ήλιος κι ο Ερμής μετά τις 24. Από την άλλη, ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς ή γείτονες αλλά θα μπορέσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση αφού θα υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 14 του Οκτώβρη θα τονίσει θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας και θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές που πιθανώς αφορούν και το σύντροφο ή τον συνεργάτη σας, οι οποίες θα βελτιώσουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και αξιολογείτε το χρήμα και ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28, θα φωτίσει θέματα που αφορούν ανώτερη μόρφωση, επαφές με ανθρώπους από ξένες χώρες ή ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πνευματικές αναζητήσεις. Καθώς η πανσέληνος αυτή είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες και πρακτικές που σας κρατούσαν πίσω και σας περιόριζαν με κάποιο τρόπο.

Αιγόκερως

Πολλή δουλειά για εσάς και ο Οκτώβριος, με πολλά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και αφορούν τη δουλειά, εξίσου και την οικογένεια,  άμεσα  και έμμεσα. Στην περίπτωση της δεδομένης στιγμής και συνθήκης συνδέονται με τρία σημαντικά στοιχεία. Πρώτον της δικαιοσύνης, του να έρθουν τα πράγματα σε μια ισορροπία,  δεύτερον της αλλαγής, και  τρίτον της ενσωμάτωσης και της προσεταιριστικότητας άλλων στην κοινωνική σας ζωή. Ιδέες και ενεργοποίηση στη δουλειά, εκεί που αισθάνεστε ισχυροί και… στα νερά σας.   Οικονομικά και κοινά οικονομικά μπαίνουν και αυτά σε πιο πρακτική βάση μετά τις 9 του μήνα και κατά κάποιο τρόπο το απολαμβάνετε. Μεθοδικοί και πραγματιστές όπως είστε, έχετε ήδη βάλει τον επόμενο στόχο προς επίτευξη να τρέχει, και σε πρακτική βάση. Ωστόσο, δημιουργικότητα και απόλαυση πάνε μαζί. Ισχυρό ταρακούνημα  η έκλειψη στις 14 του Οκτωβρίου σε βαθύτερο επίπεδο αλλά και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι. Επάγγελμα, καριέρα, πιστότητα, φήμη. Φυσικά δεν περιμένετε να το κάνουν οι άλλοι, σας έχετε ήδη περάσει από “κόσκινο” και είστε προετοιμασμένοι να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η έκλειψη αυτή έχει σκοπό να σας εξισορροπήσει με την ψυχολογία σας και τις επιθυμίες, όχι μόνο πρέπει και μη.

Και σιγά-σιγά, με την ερχόμενη έκλειψη στις 28,  ο προβολέας πέφτει σε ό,τι έχετε έρθει να βιώσετε σε αυτή τη ζωή και μπαίνουν και πιο μη-μετρήσιμοι στόχοι, όνειρα για τον εαυτό σας, για σύνδεση με φίλους και ομάδες, κοινότητες, για έναν έρωτα, για παιδιά, για ανεμελιά και αγάπη. Οτιδήποτε συνδέεται με το δικό σας προσωπικό φως. Έχετε μάθει από τη ζωή ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα με πρόγραμμα και μέθοδο. Κι έτσι είναι. Και σε όλα σας βοηθά η στοχοπροσήλωση και η δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας. Εξαιρετική μέρα για να βγείτε εκτός πλαισίου και να περάσετε καλά και να πάρετε εμπειρία τελείως διαφορετική, είτε σε επίπεδο προσωπικό, είτε φιλικό, είτε ερωτικό η τελευταία μέρα του μήνα. Τολμήστε και ρισκάρετε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε!

Υδροχόος

Εξαιρετικά σημαντικός ο Οκτώβριος και για εσάς λατρεμένοι Υδροχόοι! Ο δρόμος στρώνεται από την αρχή του μήνα και είναι διάχυτος ο ηλεκτρισμός και η ένταση σε εσωτερικό, ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο βγαίνει μέσω μιας οικονομικής διαχείρισης. Έχετε την εύνοια να αναζητήσετε πηγές εσόδων στήριξης ή να στηρίξετε εσείς τους άλλους με μια διάθεση να πάρετε το πάνω χέρι. Σίγουρα έλκετε χρήματα μέσω υπογείων δυνάμεων, συνειδητά ή υποσυνείδητα. Γύρω στις 9 του μήνα, ωστόσο, προσοχή, διότι αυτός ο χειρισμός μπορεί να σας φέρει απέναντι σε αισθήματα ανοχής και αυτό-λύπησης. Ήδη υπάρχει  μυαλό, ιδέες, όλο το νοητικό κομμάτι στην διεύρυνση, στην επέκταση, στην επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση, τη γνώση. Εσείς αποφασίζετε, φυσικά, πως θα… παίξετε μπάλα. Μέσω των σπουδών, των ταξιδιών  ή  αποφασίζοντας να πάρετε εμπειρία από διαφορετικά πεδία -νομικών, φιλοσοφίας, θεωρητικής γνώσης. Και φτάνουμε στις 12 Οκτώβρη με ένα πολύ δυνατό εγώ να θέλει να εκφραστεί με κάθε τρόπο.

Μια νέα επαγγελματική ιδέα, ένα πρότζεκτ, η προσωπική σας φλόγα και φιλοδοξία και ανάγκη για διάκριση βγαίνει μπροστά και σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Όχι αμαχητί και όχι χωρίς προκλήσεις. Όλο αυτό για να συνοδέψει την έκλειψη στο δικό σας κομμάτι που αφορά στο νόημα της ζωής και ένα νέο φεγγάρι εκεί. Όλος ο μήνας και όσο προχωράει μιλάει για αντιμετώπιση, αναμέτρηση. Τομή για να πάτε παρακάτω. Υπάρχει μια κλιμάκωση με την πανσέληνο στις 28, την οποία θα αισθάνεστε σαν τα νερά του ποταμού που φουσκώνουν, να μαζεύει και να μαζεύει, κυρίως από τις 22 και έπειτα. Και έπειτα κάθαρση, χείμαρρος, λάσπη, τι; Οικογένεια, ρίζες, γονείς, ακίνητη περιουσία, ο βασικός σας κορμός βάλλεται και εσείς σαν τραγικός ήρωας επιζητάτε τη λύση. Απαντήσεις σε διλήμματα τα οποία θέτετε στον εαυτό σας. Όχι εσείς τα επιλέγετε και δε σας τα βάζει… η ζωή. Έχετε στηρίγματα για να τα καταφέρετε. Έχετε δύναμη και θα τα καταφέρετε! 31 του μήνα διαφαίνεται μια γείωση με τρόπο εκτός πλαισίου, ξαφνικό και ανατρεπτικό. Είναι και ο Οκτώβρης προτεινόμενος να είναι ο μήνας σας!

Ζυγός

Χρόνια πολλά όμορφοι Ζυγοί! Ο μήνας των γενεθλίων είναι πάντα εξαιρετικά σημαντικός και σηματοδοτεί για όλους μια… νέα τάξη πραγμάτων. Περισσότερο για εσάς με όλα τα φώτα, κυριολεκτικά και την έκλειψη επάνω σας. Κάθε σας  σκέψη σας μπαίνει δυναμικά στη διαπραγμάτευση με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών, την αλλαγή των συνθηκών. Είναι που το σύμπαν συνωμοτεί για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.  Αφήνετε ανασφάλειες και αναποφασιστικότητα στην άκρη και μέχρι τα μέσα του μήνα μεταμορφώνεστε σε ένα διεκδικητικό πλάσμα. Διεκδικείτε με θάρρος οικονομικές και ηθικές αξίες, αγωνίζεστε για αυτές και βρίσκεστε απέναντι σε όποιον σας τις στερεί. Εντωμεταξύ εσείς συνεχίζετε την… ενδοσκόπηση, τι αξίζω,  αν αξίζω, πόσο αξίζω, αξίζω για τους άλλους,  μια υπερανάλυση, προσοχή μη σας παραλήσει. Φλερτάρετε με την ανεπάρκεια και τη στέρηση συναισθήματος. Επιθυμείτε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

Παράλληλα, και μέχρι αυτή την τόσο σημαντική για εσάς νέα Σελήνη, βλέπετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Κάτι καλείστε να αλλάξετε. Βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας και ιδανικά καλό θα ήταν να το κάνετε συνειδητά, και όχι αναγκαστικά. Αποκτάτε τη δική σας φωνή, το δικό σας λόγο, την ισορροπία μέσα σας, όχι έπειδή σας το λένε ή το υποδεικνύουν οι άλλοι. Θυσιάστε αυτή την τάση σας να παίρνετε, να ζητάτε επιβεβαίωση από τους άλλους και θα διευκολύνετε τη ζωή σας κατά πολύ. Σκεφτείτε ότι οι άλλοι γνωρίζουν ό,τι κι εσείς. Δεν είναι κανείς πιο κατάλληλος να σας δώσει συμβουλές από εσάς τους ίδιους. Αποκλιμάκωση ή κορύφωση του μήνα για εσάς η πανσέληνος; Εσείς θα κρίνετε! Έχετε την ευκαιρία να βγείτε λάδι ή να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό. Το κομμάτι αυτό αφορά και σε πρακτικά, οικονομικά θέματα, οπότε χρειάζεστε δυναμική και πρωτοβουλία -υπάρχει σα συνθήκη, χρησιμοποιείστε τη! Επίσης, υπάρχει εύνοια σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διαχείριση καταστάσεων. Ωστόσο, ενέχει το φόβο να χάσετε τα ψιλά γράμματα και να φανείτε υπερόπτες, ξερόλες, να πάτε στο άλλο άκρο. Ακόμα κι αν είστε 100% σίγουροι για αυτά που λέτε, χαμηλώστε λίγο τους τόνους. Όλα αυτά που γίνονται τώρα έχουν και συνέχεια!

Ιχθύες

Ο Οκτώβριος είναι αρκετά προκλητικός και για εσάς, Ψαράκια! Δοκιμασία νεύρων, τεστ αντοχής, για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας και τους γύρω. Είτε αποφασίσετε να πάτε κορυφή, είτε η στάση σας σημαίνει παραίτηση γενικότερα. Καλό σφίξιμο στα δόντια και γερό στομάχι. Τι θα θυσιάσετε και τι θα αλλάξετε το γνωρίζετε. Ο Οκτώβρης αυτός θα σας δείξει τη διαχείριση που οφείλετε να κάνετε,  σημαντική εκκίνηση για την υπόλοιπη ζωή σας! Άσσος στο μανίκι μετά τις 9 του μήνα η εύνοια της Αφροδίτης στις σχέσεις σας με τους άλλους,  ωστόσο, κρατείστε μικρό καλάθι. Και εκείνη μιλάει για στέρηση και πάγωμα του συναισθήματος, για κριτική και ανάλυση, πολλά πρέπει και μη, τα οποία είναι καλό να βάλετε για να προστατεύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες.  Και προετοιμασία για το νέο φεγγάρι και έχετε κι άλλο στήριγμα, εξαιρετικά δυνατός ο Άρης στο Σκορπιό. Ασπίδα προστασίας και επίδειξη ισχύος σε όποιον… “φτηνά σας αγοράζει!”

Με τόσο σημαντικές αλλαγές να συμβαίνουν μέσα σας, ρύθμιση φόρων και κοινών οικονομικών, θέματα του παρελθόντος, κληρονομικά, τα χρήματα του συντρόφου. Κλείσιμο καταστάσεων, χωρίς αναβλητικότητα.  Όλα αυτά τώρα τα βγάζετε από το συρτάρι και τα αντιμετωπίσετε. Ένα-ένα και όλα μαζί. Οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε μια υπέρβαση. Να κάνετε το φόβο ασπίδα. Να πειθαρχήσετε και να οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε αποφασισμένοι τα εμπόδια προς την τελική επίτευξη. Μετά τις 22 υπάρχει βελτίωση και παρακολουθείτε άλλο έργο. Νιώθετε ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί από μόνο του, αν εσείς δεν επιστρατεύσετε όλη τη προσοχή και τη σοβαρότητα σας στο πως σκέπτεσθαι και στο πως αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις Γενικότερα είναι ένας μήνας όπου η οργάνωση και τα κουτάκια θα σας βοηθήσουν πολύ στο να τα βγάλετε πέρα. Το να πείτε λιγότερα λέει περισσότερα σε αυτή την περίπτωση. Και όλα αυτά με γνώμονα το άνοιγμα του δικού σας ορίζοντα και την εξέλιξή σας. “Αυτός ο κόσμος που αλλάζει, πως σου μοιάζει, πως σου μοιάζει”!

Από τη Ναταλία Σερδάρη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ