Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/10 έως 15/10/2023

Στενότητα οικονομική και συναισθηματική, καταπίεση και ανικανοποίητο. Επικρατεί όμως η λογική και η πρακτικότητα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/10 έως 15/10/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Στο σύνολό του ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μας προσφέρει ευκαιρίες για κάθαρση και ανανέωση, αρκεί κι εμείς να λειτουργήσουμε με εντιμότητα, απλότητα, ταπεινότητα και καλοσύνη.

Κριοί

Ξεκινάμε δυναμικά και οργανωμένα μία εβδομάδα έκρυθμη και έντονη. Ρουτίνα και δουλειά ευνοούνται και οργανώνονται εύκολα. Αυτό που δεν μπορείτε ίσως να αποκρυπτογραφήσετε τόσο εύκολα είναι η Έκλειψη στο απέναντι πολικά ζώδιο από εσάς το Σάββατο. Εκλείπουν οι Άλλοι, οι σχέσεις, οι συνεργασίες ή απλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τί θέλετε και τί δε θέλετε από συμπεριφορές και πάτερν που σας έχουν κουράσει επανειλημμένα. Νιώθω, εάν και η Έκλειψη γίνεται στον Ζυγό ότι αυτή τη φορά εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο Κριοί. Θα τον πείτε όντως; Με τον κυβερνήτη σας, Άρη να περνάει σε θέση ισχύος πλέον, σας εμπιστεύομαι.

Ταύροι

Εσείς δεν έχετε σταματήσει να χορταίνετε έρωτα, φλερτ, διασκέδαση και πολλά σχέδια. Αν δεν ανήκετε στους Ταύρους της αρχής του 3ουδεκαημέρου που είστε φέτος τα παιδιά της ανατροπής, τα σχέδια σας πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήθελα όμως να προσέξετε κάποια εξουθένωση με τόση κίνηση που έχει πάρει η άλλοτε σταθερή ζωή σας. Προσέχετε επίσης και τα ζωάκια σας. Καμία ανησυχία απλά χρειάζεται μία εγρήγορση μυαλού. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις και συνεργασίες. Πολύς θόρυβος κατά το τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Ό,τι καλύτερο για την οικιακή σας ζωή, τις επαφές με την οικογένεια και τη σχέση σας με το παρελθόν σας. Αν νιώθετε ξανά την αξία εαυτού σας να πέφτει στα τάρταρα, σας υπόσχομαι θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα από την Πέμπτη και μετά. Και λέω κάπως, επειδή εκλείψεις περιμένουμε, αν μη τι άλλο ο αναβρασμός είναι αναπόφευκτος. Εσάς οι κρίσεις και η εγρήγορση εστιάζονται στο πεδίο του έρωτα, της διασκέδασης και της προσωπικής δημιουργίας. Κάτι αχρείαστο βρίσκεται εκεί ίσως. Επίσης, πολλοί Δίδυμοι αυτή την περίοδο μπορεί να θυσιάζονται για τα παιδιά τους και να παύουν να είναι οι Δίδυμοι που ήταν, της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Σκεφτείτε το.

Καρκίνοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας κάνει καλό στη σκέψη η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ένα χάος. Καιρός λοιπόν να μπείτε σε μία σειρά και να εκφραστείτε όπως σας αξίζει. Πιθανόν να ακούσετε και γλυκά λόγια, κάτι που έχει τόσο ανάγκη η ανασφάλειά σας. Αυτό το οποίο όμως σείεται στην κυριολεξία το Σάββατο είναι το σπιτικό σας Καρκίνοι. Και φυσικά γνωρίζετε πολύ καλά ότι “homeiswheretheheartis”. Η ψυχή σας και η καρδιάς σας λοιπόν σας φωτίζουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που σας αρμόζουν για να αφήσετε επιτέλους το συμβατότερο αποτύπωμα με εσάς στον κόσμο τούτο. Είναι οι γονείς, ο τόπος κατοικίας ή κάποια παλιά παιδικά τραύματα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε; Σκεφτείτε το.

Λέοντες

Μπαίνουν λίγα χρήματα στο πορτοφόλι σας, τώρα που οι αναμνήσεις από παλιούς έρωτες και ένα ένδοξο ίσως παρελθόν υποχωρούν για το καλό σας μάλλον. Ηρεμείτε για λίγο μέχρι να σας ταρακουνήσει, αλλά όχι δυσάρεστα, μία έκλειψη – έκπληξη το Σάββατο. Υπάρχει ίσως ένας χαρακτήρας αναπόδραστου εδώ και αφορά ίσως σκέψεις, λέξεις και τον τρόπο που εκφράζεστε. Είστε και εκφραστικά παιδιά και εάν εδώ και καιρό δεν είχατε ασχοληθεί με το να επιδείξετε τον εαυτό σας μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή στο γράψιμο ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αλλάξετε πάτερν και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Επίσης: επανασύνδεση με αδερφό ή αδερφή; Το είχατε ποτέ σκεφτεί;

Παρθένοι

Ποιος τη χάρη σας αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο σας και ενισχύει επιτέλους την αυτοπεποίθηση και αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες μας: σεξ απίλ. Ωστόσο η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με ερωτηματικά ως προς το τί αξίζετε και εάν όντως αυτή η έλξη που ασκείτε είναι πραγματική ή τη φαντάζεστε; Μην είστε ακόμη μία φορά αυστηρές με τον εαυτό σας Παρθένοι αλλά να είστε καλύτερα με την τσέπη σας. Περιττά έξοδα χρειάζονται επανεξέταση και με την έκλειψη του Σαββάτου είστε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματική αυτοπεποίθηση αρκεί να διώξετε τα αχρείαστα.

Ζυγοί

Μια ασπίδα προστασίας μπήκε στην υγεία σας και τον ασυνείδητό σας κόσμο αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Η στενοχώρια και η μιζέρια υποχωρούν όσο προχωρά η εβδομάδα και το Σάββατο υποδέχεται τη μεγαλειώδη Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας για την οποία δε θα σας χρυσώσουμε το χάπι. Τα πράγματα είναι κρίσιμα αλλά σίγουρα συναρπαστικά. Πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι, πιθανόν και να το σκοτώσετε, κάτι από το βαθύ παρελθόν για να υποδεχτείτε το βαριά υποσχόμενο μέλλον. Με διπλωματία και εγρήγορση όπως προστάζει το ζώδιό σας με σύμμαχο τον πλανήτη Ερμή της νόησης και της ευελιξίας.

Σκορπιοί

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και αυτό αν θέλετε πιστέψτε το, αν δε θέλετε προσπαθήστε να αντισταθείτε στη ροή των γεγονότων που είναι καταιγιστική και δε σας επιτρέπει να δράσετε. Νιώθετε ενοχές για πράγματα που δεν έχετε κάνει στο παρελθόν και τώρα που οι εξελίξεις σας αφήνουν αμέτοχους θυμάστε ότι είναι ο καιρός να πάρετε τα ηνία; Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα πέρα από το να προσέχετε την υγεία σας, σωματική αλλά ακόμη περισσότερο ψυχική και τα πράγματα θα μπούνε σε μία σειρά με τη διαίσθησή σας η οποία είναι δυνατότερη από ποτέ. Σύμμαχοί σας φίλοι, παρέες, κοινωνικοί και πολιτικοί χώροι. Ο φόβος δεν έχει χώρο στη ζωή σας.

Τοξότες

Τοξότες τα πράγματα ξεκινάνε πολλά υποσχόμενα σε θέματα καριέρας και αυτοπροβολής αυτή την εβδομάδα αλλά απαιτώντας πολλή δουλειά από μέρους σας. Από την Πέμπτη και μετά εκεί που πάτε να χαλαρώσετε, έρχεται ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο το οποίο σας λέει για τις εκκαθαρίσεις που πρέπει να κάνετε σε κοινωνικούς χώρους και φιλικούς κύκλους. Σας αξίζουν οι φίλοι σας και τους αξίζετε; Τι θυσίες της αυτοέκφρασής σας έχετε κάνει για χάρη τους; Το συλλογικό είναι πιο σημαντικό από το ατομικό;

Αιγόκεροι

Αιγόκεροι σας περιμένει μία σημαδιακή εβδομάδα, πρέπει πρώτα όμως να σας πω ότι η σπουδές σας, τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, αρκεί να μην αποκαρδιωθείτε από κάποιους περιορισμούς που μπορεί να έχετε την αρχή της εβδομάδας. Η Έκλειψη στον Ζυγό αφορά το στάτους σας και τις φιλοδοξίες που έχετε για τη ζωή, πράγμα που σας αφορά τρομακτικά πολύ. Κάτι σας λέει όμως αυτή τη φορά ότι κάπως πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που δράτε σε αυτό που ονομάζουμε καριέρα επειδή κάτι σας πιέζει πλέον πάρα μα πάρα πολύ. Τί θα διώξετε και τί θα κρατήσετε είναι δική σας απόφαση, σίγουρα όμως το ξέρετε ήδη μέσα σας.

Υδροχόοι

Μυρίζομαι οικονομικές εύνοιες αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα. Όσο περνάει η εβδομάδα διακρίνεται μία χαλάρωση και σε αυτόν τον τομέα, καθώς μπορεί και να υπάρξουν και μικρά δώρα. Η τεράστια όμως δραστηριότητα παρατηρείται το Σαββατοκύριακο και αφορά το μυαλό σας με τρόπο μεταφορικό. Πιθανόν να έχει να κάνει με τις σπουδές και πως κάποιες φορές αυτές έχουν γίνει εμπόδιο στην ευκινησία σας, ή με ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το εξωτερικό, δεν αποκλείεται και κάποιας σχέσης από απόσταση. Ό,τι και να είναι, είναι κάτι που ήδη σας βασάνιζε καιρό και δεν έχει σκάσει από το πουθενά. Το ίδιο αφορά και η δραστηριότητα σε θέματα καριέρας και κοινωνικού φαίνεσθαι. Επιτέλους Υδροχόοι! Επιτέλους!

Ιχθύες

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες γίνονται σύμμαχοι σας, αλλά όχι χωρίς δικό σας κόπο. Δυστυχώς ό,τι και να γίνει νιώθετε ότι δε σας χαρίζεται. Αυτή είναι η επιρροή του Κρόνου. Ωστόσο Τετάρτη με Παρασκευή είναι μέρες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε γλυκές στιγμές με το ταίρι σας. Τα δάνεια, οι πιστωτικές και πιθανόν οποιαδήποτε πηγή εσόδων είναι αποτέλεσμα κάποιου «άλλου», εδώ συγκαταλέγονται συνέταιροι, πρώην σύντροφοι και νυν, ξαφνικά γίνονται αντικείμενο διαπραγματεύσεων και μελέτης για το εάν και εφόσον αξίζουν να τα έχετε στις ζωές σας. Κάποιες φορές ο τόκος δεν είναι μόνο χρηματικός.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ