Black Friday – Οι πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις

Κάθε γυναίκα που αγαπά τις έξυπνες αγορές περιμένει και θέλει να βρίσκει τα πάντα σε σούπερ τιμές! Black Friday – Οι πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις

Είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς. Τι καλύτερο από το να ψωνίζεις με ηρεμία και ευκαιρίες στο Black Friday όπου έχεις τη δυνατότητα να βρεις χιλιάδες προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, που αλλού; Στο Black Friday!

Οι εκπτώσεις ξεκινάνε την άλλη βδομάδα (από Δευτέρα 13/11) και για δυο βδομάδες θα βρίσκεις πολλές προσφορές και εκπτώσεις οι οποίες ανά εβδομάδα θα αλλάζουν! Επιπλέον θα μπορείς να τις παρακολουθήσεις αλλά και να κάνεις και τις αγορές σου μέσω της εφαρμογής Notino app!

Πριν ετοιμάσεις το shopping list σου, δες παρακάτω τα shopping tips που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα!

  • Θέσε ένα συγκεκριμένο budget

Αν δεν θέλεις να δεις τον λογαριασμό σου να αδειάζει απότομα, θέσε προτεραιότητες. Δες ακριβώς τι σου λείπει, τι χρειάζεσαι και σημείωσε τα πριν τις αγορές σου. Το Black Friday σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις προϊόντα όπου στις κανονικές τιμές θα σου ήταν απαγορευτικά. Θα ήταν καλή ευκαιρία να επενδύσεις σε καλά κομμάτια προϊόντα μακιγιάζ. Οι γιορτές είναι μπροστά μας και θέλεις προϊόντα μακιγιάζ μεγάλων οίκων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που θα σου προσφέρουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα και φυσικά θα τα έχεις για όλο το χρόνο. Clinique και CK με έκπτωση 20%, Davidoff, Jill Sander, Escada με εκπτώσεις στα 30%!

  • Αγόρασε δώρα για τα Χριστούγεννα

Είναι μια έξυπνη κίνηση στο Black Friday να αγοράσεις δώρα για τους αγαπημένους σου αφού οι τιμές είναι χαμηλές και η ποικιλία τεράστια. Μια ωραία ιδέα είναι Advent Calendars με καλλυντικά. Είναι Χριστουγεννιάτικά ημερολόγια με κρυμμένες εκπλήξεις καλλυντικών που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Μη ξεχνάς μπορείς να βρεις και τα αντίστοιχα παιδικά που θα τα λατρέψουν αφού ταυτόχρονα θα μετρούν αντίστροφα και για τα Χριστούγεννα!

  • Ανακάλυψε τα ΔΩΡΑ που δίνουν οι αγορές μεγάλων brands

Θα ήθελες μαζί με τις αγορές σου να σου κάνουν ΔΩΡΑ; Ποιος δεν το θέλει αυτό; Για παράδειγμα με αγορά Foreo αξίας 129€ να παίρνεις τη Luna play δώρο αξίας 99€!!! Τέλειο; Άρα, όπως ψάχνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ρίξε μια ματιά και στα ΔΩΡΑ που θα λάβεις με τις αγορές σου.

Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις την προετοιμασία της λίστας σου. Ανακάλυψε τις καλύτερες προσφορές και κάνε τις ηλεκτρονικές σου αγορές με ασφάλεια!

Καλές αγορές λοιπόν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ