DIY Halloween wreath!

Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι έχω να σας δώσω μια ιδέα σχετικά με το πως να φτιάξετε ένα στεφάνι για την εξώπορτα του σπιτιού σας για το Halloween! DIY Halloween wreath! Μου αρέσει το όλο στυλ της συγκεκριμένης γιορτής άσχετα αν δεν τη γιορτάζουμε επίσημα στη χώρα μας. Είπα λοιπόν ότι ήρθε η στιγμή να στολίσουμε και την εξώπορτα του σπιτιού μας με ένα θεματικό στεφάνι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Είχα στο πλάι μου φυσικά και την μικρή μου μάστορα και βοηθό, την Κωνσταντίνα μου! Δίνοντας μου συνεχώς οδηγίες για το τι να κολλήσω που… βρε παιδί μου, άφησε με να το φτιάξω όπως θέλω! Οοοοχι “μαμά εγώ θα σου πω”. Συνεπώς το στεφάνι για την εξώπορτα έχει διακοσμηθεί με βάση στο σκεπτικό δύο ανθρώπων…

Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν ένα στεφάνι λευκό με αραιό πλέξιμο, τούλι λευκό και πορτοκαλί, γάζα, πλαστικές κολοκύθες, πορτοκαλί πούπουλα, πιστόλι σιλικόνης και μπόλικες κορδέλες σε μαύρο βελούδο, γκρο κορδέλα και ασπρόμαυρο καρώ και πουά. Το πίσω μέρος που βλέπετε με την φωτογραφία είναι από ένα προϊόν που είχαμε αγοράσει. Συγκεκριμένα στέκα και φουστίτσα για την κόρη μου. Δεν το πέταξα αυτό το χαρτονάκι διότι αμέσως βρήκα τρόπο να το χρησιμοποιήσω. Για background στο στεφάνι. Το έκοψα στο πάνω μέρος και το κόλλησα με σιλικόνη στο στεφάνι.

diy-halloween-wreath-mommyjammi2

Μάλιστα στο επάνω μέρος η εσοχή/τρύπα στο χαρτόνι ήταν κατάλληλη για να κρεμάσω εύκολα και το στεφάνι μου. Μου έλυσε το πρόβλημα και έδωσε κάτι το spooky στο στεφάνι μου!

diy-halloween-wreath-mommyjammi3

Στην συνέχεια πολλές κορδέλες και τούλια που τα έκοβα με το ψαλίδι και τα έδενα ή κολλούσα στο στεφάνι. Δεν είχα κάποια συγκεκριμένη λογική. Σκοπός μου ήταν να γεμίσω όσο το δυνατόν περισσότερο το στεφάνι μου. Συνεπώς έβαζα κορδέλες, τούλια, πούπουλα και τη κολοκύθα με το μάτι. Όπως μου άρεσε. Αααα μη ξεχάσω… όπως άρεσε και στην Κωνσταντίνα αφού όπως σας είπα την είχα διαρκώς δίπλα μου…

diy-halloween-wreath-mommyjammi4

Αφού το τελειώσαμε αποφασίσαμε να το κρεμάσουμε στην εξώπορτα του σπιτιού μας και να το θαυμάσουμε!!! DIY Halloween wreath! Με spooky αποτέλεσμα! Happy Halloween!!!

diy-halloween-wreath-mommyjammi5

diy-halloween-wreath-mommyjammi6

Η αρχική μου ιδέα και έμπνευση είναι αυτή: il_570xn-1090088261_fgen

Θα μου απαντήσεις…Καμία Σχέση! Ναι όντως… Τελικά ότι και αν δω στο internet σχετικά με κατασκευές κλπ ποτέ δεν μπορώ να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα. Ξεκινώ έχοντας στο νου έναν άξονα αλλά στην πορεία καταλήγω να κάνω τη δική μου εκδοχή. Τελικά όμως όπως το σκέφτομαι αυτό είναι και το καλύτερο… Halloween spooky wreath by MommyJammi!

Σας γλυκοφιλώ και… αν θέλετε και άλλες ιδέες για το Halloween δεν έχετε παρά να δείτε τα παρακάτω Links!

Halloween decor προτάσεις διακόσμησης

halloween-decor-protaseis-diakosmisis-mommyjammi1

Φτιάχνουμε νυχτερίδες από ανακυκλώσιμα υλικά

ftiaxnoume-nyxterides-apo-anakyklwsima-ylika-mommyjammi1

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις μπει για τα καλά στο πνεύμα νομίζω!! Πολύ ωραίο το στεφάνι και ο συνδυασμός χρωμάτων φθινοπωρινός, αν αφαιρέσεις το background μπορείς να το κρατήσεις και μετά!!

  2. Σε ευχαριστώ Μαράκι μου για τα καλά σου λόγια! Λίγο πιο παιδικό θα το χαρακτήριζα αλλά αφού ετοιμάζω και το παιδικό party μάλλον μας ταιριάζει! Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ