Athens Fashion Trade Show 2015

Δεν είμαι fashion blogger και το δηλώνω υπεύθυνα αλλά σήμερα δεν θα μπορούσα να χάσω την Athens Fashion Trade Show που αποτελεί εμπορικό γεγονός για την μόδα όπου πάντα προσελκύει χιλιάδες καταστήματα και επαγγελματίες.

Η ένδυση, η υπόδηση, τα μπιζού, τα αξεσουάρ παρουσιάζονται με την κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic shoe fair και της Δωροέκθεσης στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan expo. Μία έκθεση αποκλειστικά για εμπόρους.

Πολλοί νέοι σχεδιαστές και σχεδιάστριες σε ένδυση και κόσμημα όπου βρίσκουν μία εξαιρετική ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους καθώς η προβολή όπως ξέρουμε είναι το Α και το Ω. Δημιουργήθηκε το τμήμα “fresh” το οποίο βοηθάει νέους και νέες δημιουργούς να έρθουν σε επαφή με το εμπορικό κομμάτι της μόδας. Μία πολύ σημαντική κίνηση και προσπάθεια για τους νέους ανθρώπους αλλά και για την ίδια αγορά που πάντα έχει ανάγκη από το φρέσκο! Επίσης μεγάλη ζήτηση παρατηρείται προς τα made in Greece προϊόντα. Μία θέλεις με τα capital controls που οι εισαγωγές πλέον δεν διεξάγονται ομαλά (έως καθόλου!); Μία θέλεις που οι ίδιοι επιχειρηματίες δεν έχουν πλέον την οικονομική άνεση να επισκεφτούν εκθέσεις στο εξωτερικό;

Εγώ θα έλεγα επίσης μία και η στροφή του ίδιου του Έλληνα στα δικά του προϊόντα(θέλω να πιστεύω). Είναι ωραίο να επιλέγουμε κομμάτια ιδιαίτερα και μοναδικά όχι απαραίτητα εμπορικά και μάρκες! Εγώ προσωπικά πάντα λάτρευα τα χειροποίητα προϊόντα!

Αν και για την υπόδηση επισκέφτηκα σήμερα την έκθεση εγώ κατέληξα μετά να χαζεύω και σε ρούχα, μπιζού, αξεσουάρ…. Κυρίως όμως αυτό που με μάγεψε, όπως κάθε φορά άλλωστε, είναι η διακόσμηση! Το τμήμα της Δωροέκθεσης πάντοτε με κάνει να “κολλάω”. Αυτή τη φορά η θεματολογία που επικράτησε ήταν τι άλλο; Τα Χριστούγεννα!!!!

Μετά από αυτές τις όμορφες εικόνες οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω έτοιμη να έρθει ο Χειμώνας! Αναμένω με χαρά τα Χριστούγεννα!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ