Νέο DIY καλοκαιρινή επιγραφή που θα μας θυμίζει τα αυτονόητα! Relax… Take your time… Take a break… Take a breath. DIY καλοκαιρινή επιγραφή VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Αγαπάμε ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές κατασκευές και προσωπικά δεν χάνω την ευκαιρία κάθε φορά να δημιουργώ κατασκευές που μου φτιάχνουν τη διάθεση. Η δημιουργία είναι χαρά και η έμπνευση είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία μας!

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι όλα στην παρακάτω εικόνα και ο χρόνος δεν ξεπέρασε την μισή ώρα. Χρησιμοποίησα και χαρτοταινία ώστε να φτιάξω στρώματα και νερά των δύο χρωμάτων επάνω στο ξύλο για πιο 3d εφέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌴🇷 🇪 🇱 🇦 🇽🌴 . .Νέο DIY καλοκαιρινή επιγραφή που θα μας θυμίζει τα αυτονόητα… Relax… Take your time… Take a break… Take a breath… κλπ κλπ… Δείτε το βίντεο δίπλα με όλη τη διαδικασία! Τα υλικά θα τα βρείτε όλα στα καταστήματα @barkas.gr . . #mommyjammi #diy #barkasgr #Imaginecreategr #creation #handmade #diyvideo #video #craftvideo #craft #craftmom #momblogger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MommyJammi.gr® ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ (@mommyjammi.gr) στις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.