Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα παντόφλες με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Το χειμώνα οι χουχουλιάρικες παντόφλες είναι το ιδανικότερο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα παντόφλες με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Όπως έχω πει ξανά, οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας σφιχτά. Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να αγοράζαμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα τους ήταν χρήσιμα, πράγματα που θα θέλανε. Τι πιο γλυκό και χουχουλιάρικο να τους χαρίσουμε όμορφες παντόφλες να ζεσταίνουν τα πόδια και να φτιάχνουν τη διάθεση!

Μπορείτε λοιπόν να ενισχύσετε το δώρο αυτό και να το απογειώσετε! Γεμίζοντας τις παντόφλες με μικρά δωράκια όπως αφρόλουτρα, κρεμούλες χεριών ή σώματος, μανό νυχιών, γλυκίσματα και κάρτες ευχών! Ουσιαστικά οτιδήποτε σας αρέσει και ταιριάζει με το ζευγάρι παντοφλίτσες που θα επιλέξετε!

xariste-sta-agaphmena-sas-proswpa-pantofles-me-enan-ptwtotypo-tropo-mommyjammi2

xariste-sta-agaphmena-sas-proswpa-pantofles-me-enan-ptwtotypo-tropo-mommyjammi3

Όταν το δώρο προορίζεται για γυναίκα ή κορίτσι οι επιλογές είναι πολλές! Ακόμα όμως και σε αντρική παντόφλα ή και παιδική μπορείτε να βάλετε μέσα τα κατάλληλα προϊόντα. Για παράδειγμα για τον καλό σας καινούργια ακουστικά, ένα after shave ή ακόμα και εσώρουχα. Για το μικρούλι μπορεί να προσθέσετε αγαπημένες φιγούρες, γλυκίσματα, αυτοκόλλητα και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις μια καρτούλα με εγκάρδιες ευχές!

xariste-sta-agaphmena-sas-proswpa-pantofles-me-enan-ptwtotypo-tropo-mommyjammi4 xariste-sta-agaphmena-sas-proswpa-pantofles-me-enan-ptwtotypo-tropo-mommyjammi5

Μη ξεχάσεις λοιπόν έχοντας αυτή τη φοβερή ιδέα στο μυαλό σου να ρίξεις μια ματιά στην υπέροχη συλλογή από παντόφλες για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί στο KokorikoShoes!

Το Κοκορίκο Shoes είναι μια μικρή Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει να προσφέρει λύσεις σε παπούτσια για όλους, σε προσιτές τιμές.

slippers

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

photos source prettyprovidence

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλεια ιδέα και αγαπάω να φτιάχνω τα δώρα μου με προσωπική φροντίδα. Συνηθίζω να φτιάχνω τέτοια δώρα, αλλά τις παντόφλες ως βάση δεν τις είχα σκεφτεί. Πολύ χουχουλιάρικο το βρίσκω!!

  2. τι ωραία ιδέα!! Κάναμε θυμάμαι στις γιαγιάδες, παππούδες, θείους, δώρα παντόφλες αλλά τότε δεν ξέραμε να τις γεμίσουμε με αυτά που πράγματα που άρεσαν στο καθένα!! Θα την εφαρμόσω την επόμενη φορά γιατί το κάνει πιο ξεχωριστό το δωράκι και πιο προσωπικό, αν γνωρίζεις τον άλλον καλά και ξέρεις τι να βάλεις!
    Καλή εβδομάδα!!

  3. Ακριβώς θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες! Ένα δωράκι μπορεί να πάρει μια εντελώς άλλη διάσταση, πιο παιχνιδιάρικη και γιορτινή! Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ