Ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ

Απίθανη ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ που φτιάξαμε στο σπίτι και ξετρελάθηκαν όλοι! Μια συνταγή του Παρλιάρου που γίνεται στα γρήγορα και με λίγα υλικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Υλικά:

1 λίτρο γάλα φρέσκο πλήρες, 2 κ.γ. καφές στιγμιαίος (σε σκόνη), 40 γρ. κακάο, 30 γρ. κορν φλάουρ, 120 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου τα 900 γρ. από το γάλα και τον καφέ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το υπόλοιπο γάλα με έναν αυγοδάρτη. Βλέπετε έχω και τον μικρό μου βοηθό μαζί για να επιβλέπει τις εργασίες…

zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi2 zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi3

Πριν βράσει το γάλα με τον καφέ προσθέτουμε το μείγμα του κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα μας.

zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi4

Αφού δέσει η κρέμα αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε μπολάκια ή ποτηράκια της αρεσκείας μας. Εγώ προτίμησα να βάλω μικρότερες ποσότητες και αφού άφησα κάπως να κρυώσει η κρέμα (χλιαρή) πρόσθεσα σαντιγί! Την κατάλληλη διακόσμηση και έτοιμη η ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ!

zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi5

zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi6

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Ελαφριά, γευστική χωρίς αυγά και βούτυρο!

zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi7 zesth-krema-sokolatas-me-kafe-mommyjammi8

Αν τη δοκιμάσετε…Καλή σας απόλαυση!!!

Διάβασε και την υπέροχη τούρτα που είχα φτιάξει στη γιορτή μου πανεύκολα και γρήγορα και έκαψε καρδιές!!!

Δεκαπενταύγουστος η γιορτή της Παναγίας και εγώ γιορτάζω!

giortazw-1-mommyjammi

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μου κάνεις πρωί πρωί!! Νομίζω πως αν είχα μία τώρα δε θα την άφηνα να πάει χαμένη.. :)) Θα τη δοκιμάσω αυτή τη συνταγή, ο Παρλιάρος είναι εγγύηση!! Καλημέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ