Τι είναι το λάδι αργκάν που χρησιμοποιεί και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς;

Ονομαζόμενο και ως χρυσός, το λάδι argan είναι ένας θησαυρός της Μητέρας Φύσης! Τι είναι το λάδι αργκάν που χρησιμοποιεί και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς; – Γράφει η Αντωνία Τσιρικούδη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

12144784_10205369126567635_5211266151891032786_n

Είμαι η Αντωνία Τσιρικούδη λατρεύω να ταξιδεύω και να γράφω, να γράφω και να “ταξιδεύω”. Ιδιοκτήτρια του www.beautybeauty.gr ασχολούμαι εδώ και 10 χρόνια με τα Επαγγελματικά προϊόντα ειδών κομμωτηρίου, αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Στόχος μου να βοηθώ όλες τις γυναίκες να έχουν όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά.
https://www.facebook.com/BeautyBeauty.gr/
https://www.facebook.com/InebryaThessaloniki/

 

Το λάδι Αργκάν συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει την ελαστικότητα και σύσφιξη του δέρματος. Τα οφέλη του αργανέλαιου για το δέρμα περιλαμβάνουν επίσης την ανάπλαση του δέρματος με την αναζωογόνηση των λειτουργιών των κυττάρων που εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος η οποίο οφείλεται στον ήλιο, τη ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα, κλπ.

Το λάδι Αργκάν ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος μειώνοντας την υπερβολική λιπαρότητα. Τα οφέλη για την υγεία της επιδερμίδας περιλαμβάνουν επίσης τη μείωση του ερεθισμού του δέρματος και την φλεγμονή. Εάν πάσχετε από την ακμή ή ουλές ευλογιάς, η εφαρμογή του αργανέλαιου έχει γίνει γνωστό ότι βοηθάει στη μείωση των ουλών αυτών.

8-tips-gia-na-exete-ygih-mallia-to-kalokairi

 

 

8 tips για να έχετε υπέροχα υγιή μαλλιά το καλοκαίρι

 

 

 

 

Οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούν να εφαρμόσουν αργανέλαιο για να αποτρέψουν την εκδήλωση των ραγάδων. Το λάδι Αργκάν είναι επίσης γνωστό για την ενυδάτωση του δέρματος, εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, τη θεραπεία της ακμής, εκζέματος και της ψωρίασης

Ιδανικό και για τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, μεταξένια, ανάλαφρα και λαμπερά. Ιδανικό προϊόν κατά του φριζαρίσματος και της ψαλίδας, με βαθιά αναδομητική δράση και απαραίτητο για την προστασία των μαλλιών από τον ήλιο.

elaia-proswpou-gia-threpsh-kai-antighrantikes-idiothtes

 

Έλαια προσώπου για θρέψη και αντιγηραντικές ιδιότητες!

 

 

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ