Νέο εκπαιδευτικό υλικό Back to School 2020

Για άλλη μια χρονιά το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ επιχειρεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν γονείς και εκπαιδευτικοί να ενδυναμώσουν τη γνώση των παιδιών για το πώς να πλοηγούνται με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Νέο εκπαιδευτικό υλικό Back to School 2020

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για άλλη μια χρονιά το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ επιχειρεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν γονείς και εκπαιδευτικοί να ενδυναμώσουν τη γνώση των παιδιών για το πώς να πλοηγούνται με ασφάλεια στο διαδίκτυο, πώς να επιλέγουν ποιοτικό και κατάλληλο περιεχόμενο για την ηλικία τους και πώς να απολαμβάνουν τις ευκαιρίες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Νέο εκπαιδευτικό υλικό Back to School 2020.

Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του ψηφιακού κόσμου από ολοένα και μικρότερης ηλικίας χρήστες άλλωστε, επιβάλλει πλέον την αναγκαιότητα επιμόρφωσης και διαμόρφωσης αξιών που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τους αναδυόμενους κινδύνους από τη χρήση της τεχνολογίας.

Και φέτος το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου δημιούργησε και δημοσιεύει μέσα από την ιστοσελίδα www.saferinternet4kids.gr νέο ψηφιακό υλικό για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο» μέσα στην τάξη ή και στο σπίτι. To «Back to School Package» απευθύνεται σε μικρά παιδιά, σε μεγαλύτερα παιδιά Δημοτικού, σε παιδιά Γυμνασίου/Λυκείου αλλά και σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα σε εκπαιδευτικούς και γονείς για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου (MOOC)

Μέσα από μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων που ανέπτυξε και επιμελήθηκε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για αναδυόμενους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της γνώσης των ενηλίκων για να μπορούν με τη σειρά τους να συμβουλεύουν και να καθοδηγούν τους ανήλικους χρήστες για μια ασφαλή και ποιοτική χρήση του διαδικτύου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ