Decoupage σε μπουκάλια από την Μαρία Διακαντώνη

Φίλοι μου αγαπημένοι.

Σήμερα δεν θα μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες βιβλίων αλλά τις πρώτες μου προσπάθειες με τη μέθοδο ντεκουπάζ σε μπουκάλια σε συνδυασμό με ακρυλικά χρώματα.

Καιρό ήθελα να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη τεχνική και αφού το αποφάσισα είπα να μοιραστώ μαζί σας και τα πρώτα αποτελέσματα! Το MommyJammi με μεγάλη μου χαρά φιλοξενεί τις δημιουργίες μου!

decoupage-5-mommyjammi

decoupage-4-mommyjammi

decoupage-3-mommyjammi

decoupage-2-mommyjammi

Μια προσπάθεια με τη μέθοδο του decoupage/decopatch είχε κάνει και η Μαρία Λιόντου. Οι αναρτήσεις που μπορείτε να διαβάσετε σχετικά είναι το decopatch & chocolate powder καθώς και με την νεραϊδένια ταμπέλα δωματίου.

Καλή μου αρχή στον κόσμο του decoupage και … Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοίταξε…εμένα εύκολο δεν μου φάνηκε. Μου περιέγραψε την διαδικασία η Μαρία και δεν μου φάνηκε και πανεύκολο…Είχα δοκιμάσει και εγώ, δεν ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα βέβαια θεωρώ θέλει πρακτική. Δεν έχεις να χάσεις κάτι! Αρχικά χαρτοπετσέτες μια κόλλα ειδική και ξεκίνα πρακτική!

  2. ΥΠΕΡΟΧΑ! Βέβαια είναι τέλειες και οι φωτογραφίες 🙂 (γκρίνια: τα γράμματα δεν τα μεγάλωσε.. ;( ) Πολλά φιλιά!

  3. Εγώ λοιπόν αγαπημένη μου Πέτρα έβαλα τη φωτογραφία και η Μαρία την τεχνική! Ευχαριστούμε!!! Μεγαλώσαμε τα γράμματα στα σχόλια και λίγο πιο σκούρα τα κάναμε… στο κεντρικό κείμενο μείνανε ως είχαν… σνιφ

  4. Εμένα πάλι το ντεκουπαζ μου φάνηκε εξ αρχής εύκολο για αυτό και βαριέμαι να ασχολούμαι μόνο με αυτό. 🙂 Στην αρχή έχεις ένα φόβο αλλά μόλις πάρεις το κολάι γίνεται παιχνιδάκι. Βέβαια εγώ ξεκίνησα σε επίπεδες επιφάνειες και δε με δυσκόλεψε σε στρογγυλά αντικείμενα είναι λίγο πιο ζόρικο γιατί πρέπει να προσέχεις να μη σου τσακίσει σε πολλά σημεία η χαρτοπετσέτα, θέλει τρόπο. Πάντως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ρομαντικό!!! Καλή συνέχεια!!

  5. Εμένα πάλι το decoupage δεν με πολύ θέλει…θα κοιτάξω να του αφιερώσω χρόνο κάποια στιγμή… Σε ευχαριστούμε θερμά Ελεάνα μου που πέρασες καθώς και για το σχόλιό σου! Σε φιλώ!

  6. οκ..θαυμαζω τις δημιουργίες σου γιατι το δοκιμασα και απλά δεν το χω!!!!! υπεροχα έγιαννα Μαρακι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ