MommyJammi και οι δημιουργίες από 3D times gr

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί σήμερα παρέλαβα τα πράγματα που είχα ζητήσει να δημιουργήσουν για εμένα στο 3D Times gr. MommyJammi και οι δημιουργίες από 3D times gr Πάμε παρέα να της δούμε καθώς και την διαδικασία…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Σουπλά με το λογότυπο MommyJammi γιατί θέλω να τα απολαμβάνω όταν πίνω το καφεδάκι μου αλλά και οι φίλοι μου στο σπίτι μας! Ξέρετε την αγάπη μου με το ασπρόμαυρο και φυσικά ταιριάζουν τέλεια και στο γραφείο μου.

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr2

Ταιριάζουν τέλεια και στο σαλόνι μας με το υπόλοιπο ντεκορ! Με καφεδάκι μαζί σε λίγο βεβαίως βεβαίως!

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr3

Δες τη λεπτομέρεια στην δημιουργία! Όλο αυτό έγινε δίνοντας σε ένα αρχείο το λογότυπό μου. Plexilglass το υλικό για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr4

Η επόμενη δημιουργία που ζήτησα ήταν ένα ρολόι τοίχου για το οποίο επίσης έστειλα μια φωτογραφία. Ήθελα τον Jack από το Nightmare Before Christmas. Φυσικά σε ασπρόμαυρο… Τα υλικά για την συγκεκριμένη δημιουργία είναι: ένας δίσκος βινυλίου (τον οποίο έβαψαν με σπρέι σε λευκό χρώμα), plexiglass και ο μηχανισμός του ρολογιού. Θαυμάσιο αποτέλεσμα!

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr5

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr6

Αυτές ήταν οι δημιουργίες που έλαβα σήμερα και ήταν αρκετές για να μου φτιάξουν την ημέρα!

Εσύ μπορείς να βρεις ότι επιθυμείς στο 3D times gr δίνεις ένα αρχείο ή φωτογραφία και οι ιδέες σου παίρνουν υλική υπόσταση! Facebook 3D times

Ας δούμε και τις φωτογραφίες που μου έστελνε η ομάδα κατά τη δημιουργία!

mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr7 mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr8 mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr9 mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr10 mommyjammi-kai-oi-dhmioyrgies-apo-3dtimesgr12

3D times gr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Maria Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις


Ευχαριστώ τα παιδιά και εύχομαι καλές δουλείες!

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά εντυπωσιακά και πανέμορφα! Έχω βγάλει το λογότυπο του blog μου σε αρκετά μπλουζάκια (τα οποία φοράω με υπερηφάνεια) αλλά δεν βρήκα ποτέ κάποιο κατάστημα στην πόλη μου που να φτιάχνει τέτοιων ειδών προγραμμάτων. Θέλω οπωσδήποτε μια κούπα για τον ζεστό καφέ μου, είμαι πως σίγουρος πως αν βλέπω κάθε πρωί στην κούπα του καφέ μου το λογότυπο του blog μου θα ανεβαίνει και η παραγωγικότητα μου..

    Thank you & keep blogging! 🙂

  2. Μαρία έχω ενθουσιαστεί, είναι πανέμορφα και εντυπωσιακά! Ειδικά το ρολόι, τα σπάει! φιλάκια

  3. Y-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α!!! Και τα δύο πανέμορφα. Το plexiglass από μόνο του είναι ένα αγαπημένο υλικό σε μαύρο δε χρώμα είναι τόσο σικάτο! Με γεια Μαράκι, τέλειες οι επιλογές σου …

  4. Τα σουβερ είναι απίθανα με το λόγοτυπο σου και το ρολόι τόσο πρωτότυπο!! :)) Είναι φοβερό υλικό το plexiglass, το είχα δει σε φιλικό σπίτι σε ρόλο φωτιστικού και είχα ξετρελαθεί!!! Πολύ όμορφη ιδέα!!

  5. Παναγιώτη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Θα συμφωνήσω πως η κούπα με το λογότυπο είναι ωραία ιδέα. Προσπάθησα να τη ζωγραφίσω αλλά δεν μου πέτυχε και το άφησα, για την ώρα… Επίσης μπλουζάκι!!!! Το καλοκαίρι θα τυπώσω κοντομανικάκι! Καλή συνέχεια!!

  6. Σε ευχαριστώ Ελεάνα μου, επίσης εκτιμώ και εμπιστεύομαι την άποψη και το γούστο σου! Υπέροχο υλικό πράγματι και σε μαύρο με λευκό ήταν γάντι για το σπιτικό μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ