Halloween party το δικό μας!

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που κάναμε αρκετές κατασκευές με την κόρη μου για το Halloween και τελικά, σχεδόν τελευταία στιγμή, αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα θεματικό party! Halloween party το δικό μας! Ελάτε παρέα να δείτε το φωτογραφικό μας υλικό / ενθύμιο του Halloween party μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Αρχικά στολίσαμε λίγο το σπίτι με το Halloween Decor που σας είχα παρουσιάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.

halloween-decor-protaseis-diakosmisis-mommyjammi1

DIY Halloween wreath!

diy-halloween-wreath-mommyjammi1

Στείλαμε ηλεκτρονικά την πρόσκληση: halloweeninvite1

Στην συνέχεια χρησιμοποίησα τα δωρεάν εκτυπώσιμα από ΕΔΩ (pretty party ideas). Αρχικά κρεμάσαμε ένα banner με σπάγκο και ξύλινα μανταλάκια.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi2

Κρεμάσαμε σχήματα με φαντασματάκι, κολοκύθα κλπ στα φώτα. Υποτίθεται θα τα ζωγραφίζαμε αλλά τελικά δεν προλάβαμε…

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi4

Σε ένα απόγευμα φτιάξαμε και δύο βαζάκια στο ένα βάλαμε ρεσώ και στο άλλο φωτάκια. Στο ένα βάλαμε κορδέλα και αράχνη και έγραψα με ανεξίτηλο λευκό μαρκαδόρο και στο άλλο λευκή γάζα και ματάκια.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi3

Μετά σειρά είχε το τραπέζι μας και τα δωράκια για τα πιτσιρίκια. Είχα ψωνίσει τα διάφορα μου…

Preparations… ♥ ???? #mommyjammi #mombloggergr #momblogger #halloween #halloween2016???? #halloweendecor #halloween_party #preparations #party @craftbox_gr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Maria Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Με τα εκτυπώσιμα “έντυσα” τα ποτήρια και τα καλαμάκια, έστω μερικά από αυτά.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi5

Το βαζάκι που φιλοξενούσε τα καλαμάκια είναι χειροποίητο με decoupage βεβαίως βεβαίως! ΕΔΩ

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi6

Ο μπουφές μας είχε τα εξής: scary cupcakes με μαστίχα, butter cookies, pumpkins, broomsticks, τυροπιτάκια, chips, πιροσκάκια και στην συνέχεια… ήρθαν και οι πίτσες μας… Για party 13 ατόμων τα φαγητά τελικά ήταν πολλά!

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi7

Οι κολοκύθες μας με μανταρίνια και σέλινο.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi9

Τα broomsticks με αλμυρό stick, τυρί και σέλινο για το “δέσιμο”.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi10

Τα scary cupcakes με μαστίχα και χρώμα ζαχαροπλαστικής και στο εσωτερικό καθώς και στην ζαχαρόπαστα.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi11

My blue cupcake! ???? #mommyjammi #moodoftheday #cooking #cupcakes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Maria Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Τα τυροπιτάκια με χειροποίητη ζύμη και σκέτη φέτα στο εσωτερικό. Θα επανέλθω να σας πω για την συνταγή που είναι πανεύκολη και τα τυροπιτάκια, πεντανόστιμα!

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi15

Η καλή μου φίλη ήρθε στο party με ένα κουτί έκπληξη… ενέσεις με κόκκινο κρασί για τους μεγάλους και χυμό για τους μικρούς!!! Γελάσαμε πολύ και φυσικά δεν έμεινε τίποτα!

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi12

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi16

Τα δωράκια για τα πέντε παιδάκια της παρέας μας! Φωτάκια σε σακουλάκι Happy Halloween, smarties και μια αραχνούλα! Το κουτάκι προέρχεται από τα δωρεάν εκτυπώσιμα που σας είπα παραπάνω.

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi13

Μεγάλοι και μικροί περάσαμε τέλεια και σίγουρα προστέθηκε ανάμνηση στο μαγικό κουτί των αναμνήσεων μας! Η μαμά ντύθηκε μάγισσα και η μικρή Κωνσταντίνα νυχτερίδα, βοηθός της μαμάς! Ο μπαμπάς μας αρκέστηκε στο να φορέσει μια μπλούζα με τον Jack από το Nightmare Before Christmas! Να είμαστε καλά και του χρόνου να κάνουμε πάλι όμορφα πράγματα και να περάσουμε τέλεια!

Ευτυχία είναι οι στιγμές μας… Είμαστε εμείς μαζί…

halloween-party-to-diko-mas-mommyjammi14
Σας γλυκοφιλώ!

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο βρε Μαρια πολυ χαιρομαι που προλαβαινεις και κανεις τετοια παρτυ και τοσο τελειες ετοιμασιες. Αντε και του χρονου!

  2. H φωτογραφία με την μικρη είναι καταπληκτική!!! Κάδρο!!
    Πολύ όμορφες ετοιμασίες έκανες και πρόσεξες κάθε λεπτομέρεια. Μπράβο σου!! 😉 Δεν εχω κάνει ποτέ Halloween παρτυ. Οι ενέσεις τέλεια ιδέα 😀 😀 !!!!

  3. Σε ευχαριστούμε πολύ Αθανασία μου! Χρόνος δεν υπάρχει ποτέ… όλα αυτά έγιναν στο πόδι και μπορώ να πω ότι κουράστηκα πολύ. Όμως θέλω να βάζω σε αυτή τη διαδικασία τον εαυτό μου, για να φτιάχνουμε τη διάθεσή μας! Σε φιλώ!

  4. Καλή μου Ελεάνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια…τώρα που το λες βλέπω να την τυπώνω τη φωτογραφία, μου αρέσει και εμένα τόσο πολύ… Σε φιλώ!!! ΥΓ: η φίλη μου έφερε τις ενέσεις και ρίξαμε απίστευτο γέλιο!!!

  5. Ενθουσιάστηκα!!!!!! Τέλειο το πάρτι σας!!! Και του χρόνου να είστε καλά!!!!!
    Και το παράπονο της φίλης….. τόσα φαγητά περίσσεψαν (όπως είπες) ούτε ένα πακετάκι;;;; ούτε ένα;;;;;;;;;; ντροπή και αίσχος!!!!!!!!!

  6. Αχ αγαπημένη δίκιο έχεις… όταν όμως έρθεις σπίτι να σε φιλέψω καφεδάκι, τα καλύτερα θα σου έχω, ναι;! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ! Υγεία να έχουμε να κάνουμε πραγματάκια με τα παιδάκια μας!

  7. Για να σου πω την αλήθεια μου δεν μου πολυαρέσει το hallowen! Xixi! Αλλά εσύ εδώ έχεις κάνει καταπληκτικά πράγματα! Ξεχώρισα τα μανταρίνια, τις σκούπες με κασέρι και κυρίως τις ενέσεις χυμού! Εκπληκτικές ιδέες! Κατι του χρόνου! Kathy

  8. Υπέροχα όλα Μαρία μου. Κάθε λεπτομέρεια έδωσε την δική της πινελιά. Και εσύ και η μικρή, απίθανες. Και του χρόνου!!!!! 🙂
    Happy Halloween και καλή μας εβδομάδα 🙂

  9. Εντάξει απλά Respect!!! Τι ετοιμασία, τι οργάνωση, τι υπερπαραγωγή ειναι αυτή? Και του χρόνου να είστε γεροί Μαράκι μου!!! Η φώτο σας με την Κωνσταντινούλα μου έκλεψε την καρδιά!!! Σε φιλώ!

  10. Μαράκι μου ούτε εγώ έχω γιορτάσει ποτέ το halloween, για να είμαι ειλικρινής μεχρι πριν λιγα χρονια δεν ήξερα το είναι…οκ θα σκεφτει κανεις, είχες και στο χωριό σου…τεσπα
    Μου άρεσαν όλα όσα ετοίμασες κ θα συμφωνησω με τη Κατερίνα του Ανθομέλι, ξεχώρισα επισης τις σκουπες, τις κολοκυθες μανταρινιού αλλά κ τη φωτο με την Κωνσταντινούλα σου!!! Να ειστε γετοί κ να κάνετε παντα πάρτι κ γιορτές!!! Φιλάκια πολλά

  11. Μαρία μου, τί έχεις κάνει φέτος!!!! Θαύμασα και μου άρεσες πολύ ντυμένη μαγισσούλα 🙂
    Ούτε εγώ συμπαθώ το halloween, αλλά εσύ το έκανες να δείχνει χαριτωμένο αντί για φρικιαστικό κ τρομαχτικό. Φιλιά πολλά!

  12. Η φωτογραφία με την κορούλα σου είναι εξωπραγματικά όμορφη!!! Στο είπα κι από κοντά χαρά στο κουράγιο σου να στήσεις ένα τέτοιο πάρτι!!! Πραγματικά είναι όλα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Και του χρόνου Μαρία μου να είστε καλά να το ξανακάνετε!!

  13. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Φέτος πρώτη χρονιά το γλεντήσαμε στο Halloween, δεν λέω το γιορτάσαμε διότι εμείς απλώς το βλέπουμε ως μια ευκαιρία για διασκέδαση. Σε φιλώ!

  14. Γλυκιά μου Μαριάννα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Ναι χαριτωμένο με μία νότα τρομακτικού ήθελα γιατί έχουμε και μικρά παιδάκια χεχε! Σε φιλώ!!!

  15. Καλή μου Χριστίνα σε ευχαρίστησα από κοντά θα σε ευχαριστήσω και γραπτώς για τα καλά σου λόγια!!! Ευκαιρία για γλέντι ψάχναμε και για υπερπαραγωγή η μανούλα! Καλά να είμαστε να κάνουμε τέτοια! Σε φιλώ!

  16. Τέλεια τέλεια τέλεια! Κι εμείς το τιμήσαμε φέτος, με το βαφτιστήρι ακόμη μικρό βέβαια, αλλά το κόβω να το σέρνω με το δικό μου παιδί treack or treating! Μαζεύω εθελοντές πόρτες χαχα
    Και του χρόνου!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ