Θέατρο Αλίκη “Μόνο αν το πιστέψεις…”

Θέατρο Αλίκη “Μόνο αν το πιστέψεις…” μια υπέροχη παράσταση που είχαμε τη χαρά να την παρακολουθήσουμε με το νηπιαγωγείο της κόρης μου. Σχολική εκδρομή στο επιβλητικό θέατρο Αλίκη σε μια θεατρική παιδική παράσταση που μας κέρδισε μικρούς και μεγάλους! Βλέποντας τη φωτογραφία της Αλίκης στην είσοδο της αίθουσας ένιωσα δέος, όλοι μεγαλώσαμε με τις ταινίες τις Αλίκης.

theatro-aliki-mono-an-to-pistepseis-mommyjammi2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Η ιστορία περιγράφει την ήρεμη ζωή στην Χώρα της Υπομονής όπου οι κάτοικοι ζουν ήρεμα μέχρι την εμφάνιση του αρχιστράτηγου Τραμουντάνα. Ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Άπληστος και κακός θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή στη ζωή των κατοίκων και θα ρίξει τους ήρωες της ιστορίας σε μεγάλες περιπέτειες.

theatro-aliki-mono-an-to-pistepseis-mommyjammi3

Τους κυνηγά σε βουνά, σε θάλασσες… αντιμέτωποι με τρικυμίες, φύλακες-δεινόσαυρους και περίπλοκα αινίγματα. Άραγε θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες; Η μάνα ως που μπορεί να φτάσει για να σώσει το παιδί της; Μαγικά φίλτρα και ψέματα;

theatro-aliki-mono-an-to-pistepseis-mommyjammi4

Ένα έργο ύμνος στην οικογένεια, τις αξίες και στην αποδοχή της διαφορετικότητας. Η μητρική αγάπη δεν πρέπει να πνίξει το παιδί, πρέπει να του δώσει ώθηση να ανοίξει τα φτερά και να πετάξει. Αξίες και αρετές και η πίστη στον εαυτό μας!

Μόνο αν το πιστέψεις…μπορείς!

Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς!

Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!

theatro-aliki-mono-an-to-pistepseis-mommyjammi6

Ένα διαδραστικό υπερθέαμα με γρήγορες εναλλαγές των σκηνικών, ακροβατικά, χορευτικά, θεαματικά σκηνικά, εντυπωσιακά κουστούμια! Διατηρούν με ευκολία την προσοχή των παιδιών τα οποία σε κάποια κομμάτια συμμετέχουν και τα ίδια! Ενσυναίσθηση, πίστη στον εαυτό, ψυχική δύναμη, διαφορετικότητα… είναι μόνο μερικά από τα δυνατά μηνύματα που περνά το έργο εύκολα και κατανοητά στο ακροατήριό του! Κωμωδία, δράση και συναίσθημα εναλλάσσονται τόσο αριστουργηματικά!

theatro-aliki-mono-an-to-pistepseis-mommyjammi7

Την εμπνευσμένη μουσική γράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ενορχηστρώνει με μαεστρία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Η Ελένη Καστάνη ανεπανάληπτη στην ερμηνεία του ρόλου της μάνας!

Θέατρο Αλίκη (Παιδική Σκηνή)

Αμερικής 4 – Αθήνα

Κάθε Κυριακή στις 11.30 και 14.30

Τιμές εισιτηρίων:

Παιδικό: 12 ευρώ

Ενηλίκων: 10 ευρώ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Για πληροφορίες – κρατήσεις Σχολείων – Groups:

Θίασος Αβάντι

210 9964691, 210 9961323

press.avanti.arts@gmail.com

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ σε όλα Μαρία!! Την παρακολουθήσαμε κι εμείς αυτή τη παράσταση και είχαμε τις ίδιες εντυπώσεις!! Έχω ετοιμάσει post το οποίο θα ανεβάσω και εγώ σύντομα με τις εντυπώσεις μας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ