Το θέλω ΤΩΡΑ! -ΕΛΗΞΕ-

Αγαπητοί μου φίλοι σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα βιβλίο που διαβάσαμε και μας κέρδισε αρχικά με το εξώφυλλο του και μόνο. Το θέλω ΤΩΡΑ! Ένα θέμα, μια συμπεριφορά που σαφώς και είναι εφιάλτης κάθε γονιού! Μέχρι που φτάνουν η λατρεία και τα χατίρια για τα μικρά μας αγγελούδια;!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είναι η μικρή Μαρία, ένα μοναχοπαίδι αδυναμία των γονιών της. Η μικρή Μαρία έχει μάθει να ζει με τα χατίρια που της κάνουν οι γονείς της και η ίδια διαρκώς απαιτεί και απαιτεί ακόμα περισσότερα… Κλάματα και γκρίνια και υστερίες για να της δώσουν αυτά που ζητά. Η κυρία Ευγενία η μαμά της Μαρίας έχει καταλάβει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, όσο και αν λατρεύουν την κόρη τους. Η δοτικότητα και η ανεκτικότητα τελικά κάνουν τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Αποφασίζει να αλλάξει στρατηγική κάτι που όλοι οι γονείς έχουμε αποφασίσει κατά καιρούς αλλά νομίζω πως όλοι μας αντιμετωπίζαμε προβλήματα στην εφαρμογή! Η κυρία Ευγενία όμως το πήρε απόφαση και την έθεσε σε εφαρμογή την αλλαγή στάση της μετά ειδικά από ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ. Ένα περιστατικό που θα μείνει αξέχαστο στη κυρία Ευγενία αλλά κυρίως στη μικρή Μαρία! ένα περιστατικό που η μικρή Μαρία βρίσκεται στο πάτωμα, κλαίει, χτυπιέται, τσιρίζει, ο κόσμος κοιτάζει σαστισμένος ένα ολόκληρο σταντ με σοκολάτες να γκρεμίζεται, στην προσπάθεια της κυρίας Ευγενίας να… συμμαζέψει την κατάσταση!

to-thelw-twra-mommyjammi2

Μα ποιος γονιός δεν έχει ζήσει παρόμοιο περιστατικό;! Αν όχι σε τόσο μεγάλη έκταση, σίγουρα το έχει ζήσει ίσως και να το ζει ακόμα! Το υπέροχο κατά την άποψή μου σύγχρονο παραμύθι “Το θέλω ΤΩΡΑ” είναι μια ευρηματική καλογραμμένη ιστορία, βγαλμένη από την καθημερινότητα! Με απόλυτα κατανοητό τρόπο καταφέρνει να περάσει τα μηνύματα που πρέπει στα μικρά παιδιά. Ειδικά δε ο τίτλος αντικατροπτίζει την βασική αιτία που πολλές φορές τα νεύρα μας γίνονται “κρόσια”… στο άκουσμα και μόνο! Ένα υπέροχο βιβλίο από τον Βασίλη Κουτσιάρη που εμένα αλλά τελικά και τη μικρή μου Κωνσταντίνα μας κέρδισε!

to-thelw-twra-mommyjammi3

Προσιτό κείμενο, να προσθέσω και ζωηρή εικονογράφιση ώστε ταυτόχρονα με την ιστορία να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών. Περνά το μήνυμα εύκολα και απλά χωρίς να χανόμαστε στις μεταφράσεις και ειδικά στο τέλος η επιβράβευση για την καλή συμπεριφορά νομίζω πως είναι και το κερασάκι στη τούρτα… Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ ΕΔΩ!

 

Φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ! Σας έχω και Διαγωνισμό με τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου!

to-thelw-twra-mommyjammi4

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook!

  1. Like σε Mommyjammi και Εκδόσεις Μίνωας
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τετάρτη 16/11

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με ελτά που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Ακολουθήστε μας και στο Instagram !!!

 

Καλή σας επιτυχία!

Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εικονογράφος: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΛΙΝΑ

Κατηγορία: Παιδικό – Εικονογραφημένο

Ημ/νία πρώτης έκδοσης: 04/2016

Σελίδες: 32
ISBN: 978-618-02-0666-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ