Γίνε ξεφτέρι στην αλφαβήτα και τα μαθηματικά!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και μέσα από το παιχνίδι είναι η τέλεια ευκαιρία τα παιδιά μας να εξασκηθούν στα μαθηματικά και στη γραφή με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Γίνε ξεφτέρι στην αλφαβήτα και τα μαθηματικά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οι εκδόσεις Μίνωας μας παρουσιάζουν τέσσερα εξαιρετικά βιβλία δραστηριοτήτων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας! Δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, με διασκεδαστικό τρόπο, επάνω στη γραφή και τα μαθηματικά προετοιμάζοντάς τα αντίστοιχα για το δημοτικό. Μπορεί η Κωνσταντίνα μου να ξεπέρασε αυτή την ηλικία αφού βλέπεις εμείς φέτος τελειώσαμε την 1η δημοτικού… παρόλαυτα αγαπάει ιδιαίτερα αυτού του είδους τα βιβλία και τα πήρε αμέσως στο γραφείο της!

Γίνε αστέρι στα μαθηματικά, Για παιδιά 4+

Ξεκίνα με χαρά να γνωρίσεις τα μαθηματικά μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου!
Εδώ θα βρεις χαρούμενες και κατανοητές δραστηριότητες, φτιαγμένες ειδικά για την ηλικία σου, που θα σε βοηθήσουν να μπεις στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών.
Το βιβλίο Γίνε αστέρι στα μαθηματικά, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα παιδιά:
– Να κάνουν συγκρίσεις και εκτιμήσεις μεγεθών.
– Να προσανατολιστούν στον χώρο.
– Να εξοικειωθούν με ομαδοποιήσεις, ταξινομήσεις και αντιστοιχίες.
– Να γνωρίσουν τα γεωμετρικά σχήματα και τους αριθμούς έως το 10.

Γίνε αστέρι στη γραφή, Για παιδιά 4+

Γίνε αστέρι στη γραφή

Ξεκίνα με χαρά να γνωρίσεις τη γραφή μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου!
Εδώ θα βρεις χαρούμενες και κατανοητές δραστηριότητες, φτιαγμένες ειδικά για την ηλικία σου, που θα σε βοηθήσουν να μπεις στον θαυμαστό κόσμο του γραπτού λόγου.
Το βιβλίο Γίνε αστέρι στη γραφή, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα παιδιά:
– Να εξασκήσουν τον συντονισμό ματιού-χεριού.
– Να βελτιώσουν τη λεπτή κινητικότητά τους με τις προγραφικές ασκήσεις.
– Να γνωρίσουν τα γράμματα και τη θέση τους στον λόγο ώστε να περάσουν ομαλά στη γραφή.

Γίνε ξεφτέρι στα μαθηματικά, Για παιδιά 5+

Τα μαθηματικά δεν είναι δύσκολα! Βρες μέσα σε αυτό το βιβλίο ασκήσεις, προβλήματα και πρωτότυπες δραστηριότητες για τα σχήματα, τους αριθμούς, τις πρώτες πράξεις και γνώρισε με διασκεδαστικό τρόπο τον κόσμο των μαθηματικών.
Το βιβλίο Γίνε ξεφτέρι στα μαθηματικά, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, εισάγει τα παιδιά στα μαθηματικά αβίαστα και δημιουργικά.
Βασισμένο στα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών, απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου αλλά και σε παιδιά που ετοιμάζονται για το ξεκίνημά τους στο Δημοτικό.

Γίνε ξεφτέρι στην αλφαβήτα, Για παιδιά 5+

Γίνε ξεφτέρι στην αλφαβήτα

24 γράμματα, 24 μικρές αυτοτελείς ιστορίες θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις τα γράμματα της αλφαβήτας και τον υπέροχο τρόπο που αυτά συνδέονται μεταξύ τους για να φτιάξουμε λέξεις, προτάσεις, νοήματα.
Το βιβλίο Γίνε ξεφτέρι στην αλφαβήτα, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, εισάγει τα παιδιά στον γραπτό λόγο αβίαστα και διασκεδαστικά.
Βασισμένο στα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών, απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου αλλά και σε παιδιά που ετοιμάζονται για το ξεκίνημά τους στο Δημοτικό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ