Ιδέες Διακόσμησης για το σπίτι μετά τα Χριστούγεννα!

Έφυγαν τα Χριστούγεννα και θέλεις να διατηρήσεις ένα όμορφο ντεκόρ στο σπίτι σου! Είσαι στο σωστό μέρος. Ιδέες Διακόσμησης για το σπίτι μετά τα Χριστούγεννα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τι και αν έφυγαν τα Χριστούγεννα, εγώ προσωπικά διατηρώ κάποια επιλεγμένα λαμπάκια/αστεράκια! Μπορείς να απλώσεις μονόχρωμα λαμπάκια σε κάποια σημεία που θέλεις να αναδείξεις, ή να τα βάλεις μέσα σε μεγάλες γυάλες δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μη κρύψετε λοιπόν όλα τα λαμπάκια με τα Χριστουγεννιάτικα είδη!

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi2

Σε συνδυασμό με χιονισμένα κουκουνάρια δημιουργείτε ένα όμορφο χειμωνιάτικο ντεκόρ. Λιτό, καθόλου φορτωμένο και έχει το “κάτι” να σας θυμίζει από τα Χριστούγεννα… Εγώ επέλεξα να τοποθετήσω και αρωματικό ποτο πουρί για να δένει με τα κουκουνάρια αλλά και να βγάζει ένα υπέροχο άρωμα στον χώρο.

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi3

Το λευκό παίζει με το μαύρο, το μπέζ και το σκούρο καφέ, οι αποχρώσεις στον δικό μου χώρο. Η σύνθεση με τα κουκουνάρια και τα λευκά κλωνάρια καθώς και τα μαύρα μπουκάλια δεσπόζουν στην τραπεζαρία μου. Το μαύρο μπουκάλι στο κέντρο ακόμα δεν το έχω αξιοποιήσει… δεν έχω κάποια ιδέα… λογικά στην πορεία!

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi4

Φυσικά η κατασκευή με το Χιονισμένο Χωριό παρέμεινε στον χώρο καθώς δίνει μια ζεστή νότα, μια νοσταλγική ανάμνηση των Χριστουγέννων! Το πως το φτιάξαμε δες ΕΔΩ.

ftiaxe-ena-paramythenio-xristougenniatiko-xwrio-me-fwtismo-mommyjammi18

Κάνοντας μια βόλτα στο pinterest είδα ένα σωρό ιδέες Διακόσμησης για το σπίτι μετά τα Χριστούγεννα. Η μία καλύτερη από την άλλη και δεν σου κρύβω πως θα κοιτάξω κάποια πράγματα να τα φτιάξω και εγώ στον δικό μου χώρο το επόμενο διάστημα. Να μας συντροφεύουν για τους υπόλοιπους κρύους μήνες του χειμώνα!

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό που σίγουρα θα σε πείσει ότι μπορούμε να διακοσμήσουμε όμορφα το σπιτικό μας ακόμα και μετά τα Χριστούγεννα! Οπότε μη σε “παίρνει από κάτω”!

Ένα υπέροχο στεφάνι για την εξώπορτα με βάση τους δίσκους από ξύλο!

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi5

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi6

Ένα παραμυθένιο καθιστικό στον εξωτερικό χώρο… στην εξοχή βεβαίως βεβαίως…

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi7

Τόνοι λευκού, χρυσού, μπέζ και καφέ κυριαρχούν στην χειμωνιάτικη διακόσμηση. Οι φυσικοί τόνοι του καφέ με λίγο πράσινο για φρεσκάδα αλλά ταυτόχρονα και ζεστασιά στον χώρο μας.

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi8

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi9

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi10

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi11

Υπέροχες κατασκευές που μπορείτε να κάνετε με μπουκάλια ή βαζάκια!

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi12

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi13

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi14

idees-diakosmhshs-gia-to-spiti-meta-ta-xristoygenna-mommyjammi15

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χειμερινή διακόσμηση με κουκουνάρια!

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria1

photo source 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε ναι! Τι κι αν μαζεύουμε το γκλίτερ και τις μπάλες μην πέσουμε κατ ευθείαν στην καθημερινότητα… λίγη λάμψη ακόμη δεν βλάπτει ίσα-ίσα που μας φωτίζει ακόμη κι αν οι μέρες μας δεν είναι τόσο φωτεινές. Οπότε έπραξες λαμπρά με την σύνθεση που έφτιαξες Μαρία μου αλλά και το χιονισμένο σου χωριό. Στο είπα πως είναι τέλειο χειμωνιάτικο ντεκόρ. Πολύ όμορφες και οι ιδέες που μας παρουσιάζεις αχχχχχ να μην είναι κοντά το σπίτι του χωριου! Φιλιά και καλή συνέχεια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.