Οι κουραμπιέδες του Ακη Πετρετζίκη που θα φτιάξετε σίγουρα! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ φέτος θα φτιάξω τους κουραμπιέδες που μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης! Οι κουραμπιέδες του Ακη Πετρετζίκη που θα φτιάξετε σίγουρα! – ΒΙΝΤΕΟ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Δεν έχω φτιάξει ποτέ κουραμπιέδες και φέτος φλερτάρω έντονα με την ιδέα βλέποντας το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη! Μας παρουσιάζει τα υλικά καθώς και τον τρόπο εκτέλεσης καθώς και μερικά μυστικά ώστε να έχουν οι κουραμπιέδες μας σίγουρη επιτυχία!

Απολαύστε το βίντεο και βάλτε μπρος για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τα δικά σας κουραμπιεδάκια που θα γίνουν φέτος ανάρπαστα! Μη ξεχνάτε πως ένα υπέροχο δώρο είναι μια πιατέλα στολισμένη με χειροποίητα γλυκίσματα από τα χεράκια σας!

Οι κουραμπιέδες χρειάζονται καλό βούτυρο χωρίς δεύτερη σκέψη, πρόβειο ή αγελαδινό ή ακόμη και μια μίξη των δύο. Χρειάζονται ένα σωστά καβουρντισμένο αμύγδαλο και το πικραμύγδαλο είναι αυτό το συστατικό που θα απογειώσει την γεύση!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μη ξεχάσεις να δεις και την “εκτέλεση” της συνταγή από τον Jamie Oliver ο οποίος βέβαια προφανώς από τον ενθουσιασμό του αποκάλεσε τον κουραμπιέ μας, δημοφιλές πασχαλινό μπισκότο! Περί ορέξεως φυσικά και κολοκυθόπιτα καθότι ο κουραμπιές υπάγεται στην κατηγορία του μπισκότου και μπορούμε να τον απολαύσουμε όποτε ακριβώς αγαπάμε!

Ο κουραμπιές παρουσιάστηκε από τον Jamie Oliver ως πασχαλινό γλυκό!

o-koyrampies-paroysiastike-apo-ton-jamie-oliver-ws-pasxalino-glyko

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.