Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και σούπερ Διαγωνισμός -ΕΛΗΞΕ-

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και σούπερ Διαγωνισμός! Για βραδιές με τα παιδάκια σας, κάτω από το δέντρο με μαγικά παραμυθένια ταξίδια! Υπέροχες προτάσεις από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αγαπητοί μου φίλοι έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω δύο υπέροχα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ που εμείς τα λατρέψαμε και σας τα προτείνουμε! Όλοι αγαπάμε τα Χριστούγεννα, μικροί μεγάλοι και δεν υπάρχει πιο τέλειο σκηνικό… να διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες κάτω από το δέντρο! Θα δούμε την Χιονομπαλού και τον Καρυοθραύστη!

xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi2

Ο Καρυοθραύστης είναι ένα αγαπημένο κλασικό παραμύθι όλων των εποχών, που μεγαλώσαμε με αυτό! Ποιος δεν γνωρίζει τις περιπέτειες της Κλάρας σε έναν κόσμο παραμυθένιο, εκείνη και ο πρίγκιπας της Καρυοθραύστης! Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση που κρατά εύκολα το ενδιαφέρον σε μικρούς αλλά και μεγάλους! Πως μπορείς να αντισταθείς σε μια τόσο αγαπημένη ιστορία με τόσο ζωντανή εικονογράφηση!

xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi3

xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi4

Η Χιονομπαλού είναι μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία που πραγματικά με άφησε έκπληκτη. Περίμενα πως θα διαβάσουμε ένα χαριτωμένο παιδικό βιβλίο αλλά προς έκπληξή μου είδα τα πλούσια μηνύματα που περνάει τόσο εύκολα μέσα από την ιστορία! Το μαγικό ταξίδι της μεταμόρφωσης μιας χιονονιφάδας σε μια αφράτη χιονόμπαλα που δεν μπορεί να αποδεχτεί την διαφορετικότητά της καθώς και αυτή την αλλαγή της. Προσπαθεί να βρει τον σκοπό και το νόημα. Μια ιστορία ύμνος στην διαφορετικότητα / αυθεντικότητα και στο πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας ώστε να βρούμε το πραγματικό νόημα και την ευτυχία…

xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi5

xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi6

Αυτά τα δύο υπέροχα παραμύθια μπορούν να γίνουν δικά σας! Διαγωνισμός – Τρείς (3) τυχεροί θα αποκτήσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου που επιθυμούν!
xristoygenniatika-paramythia-kai-super-diagwnismos-mommyjammi7

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

  1. Like σε Mommyjammi και Εκδόσεις Μίνωας
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, ποιο βιβλίο θέλεις να κερδίσεις, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τρίτη 13/12/2016 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με ελτά που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας επιτυχία!