Dorothy L ένα φανταστικό σετ μακιγιάζ- review -που μπορεί να γίνει και δικό σου!ΕΛΗΞΕ

Η μανούλα στην καθημερινότητά της θέλει να είναι όμορφη, γρήγορα και εύκολα! Dorothy L ένα φανταστικό σετ μακιγιάζ- review -που μπορεί να γίνει και δικό σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα θα σου παρουσιάσω 6 διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ από την εταιρία καλλυντικών DorothyL. Ένα πλήρες σετ αναγκαίο για την γυναίκα που θέλει να είναι περιποιημένη καθημερινά! Κυρίως όμως την μανούλα που θέλει ένα ολοκληρωμένο καθημερινό ελαφρύ μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα διότι ο χρόνος της είναι υπερβολικά περιορισμένος! Αυτά τα 6 προϊόντα σου λύνουν τα χέρια! Πάμε να τα δούμε παρέα!

dorothy-l-ena-fantastiko-set-makigiaz-review-pou-mporei-na-ginei-kai-diko-sou-mommyjammi2

Make up σε μορφή στικ,κονσίλερ,και πούδρα  μαζί 3 σε 1

Make up σε μορφή stick: Απλά μας «λύνει» τα χέρια! Δεν γίνεται να μην λατρέψεις αυτό το ενυδατικό stick που μπορεί να προσφέρει αφενός κάλυψη σε όλο το πρόσωπο και κυρίως την ευελιξία να «χτίσεις» από ελαφριά έως μέτρια κάλυψη, αφετέρου να γίνει ο απαραίτητος σύμμαχός σου για να ανανεώσεις το make up σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η πούδρα είναι ένα προϊόν που,τουλάχιστον καθημερινά, μπορεί να αντικαταστήσει το foundation. Φυσικά το αποτέλεσμα στην υφή και την όψη της επιδερμίδας δεν είναι το ίδιο. Αν όμως το foundation καθημερινά σας πέφτει βαρύ τότε μία compact πούδρα είναι ιδανική για να έχετε ένα όμορφο πρόσωπο κάθε μέρα.

dorothy-l-ena-fantastiko-set-makigiaz-review-pou-mporei-na-ginei-kai-diko-sou-mommyjammi4

Super Long Lasting Lipstick pencil! Χείλη ζουμερά και χρώμα που διαρκεί για ώρες! Ίσως το πιο σταθερό lipstick κραγιόν που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Μια φυσική απόχρωση που τονίζει υπέροχα τα χείλη σας.

dorothy-l-ena-fantastiko-set-makigiaz-review-pou-mporei-na-ginei-kai-diko-sou-mommyjammi3

Ομορφιά στα άκρα από την Dorothy L με ένα μανό που στεγνώσει μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό και σε χρώμα “σάπιο μήλο” που ταιριάζει με τα πάντα! Ξέρεις πως για Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου είναι στα trends σε ρούχα και μακιγιάζ;

Σκιές ματιών, μια παλέτα με 4 χρώματα σε γήινες αποχρώσεις (η πιο safe επιλογή) και τέλεια υφή που “στέκονται” σούπερ όλη την ημέρα στα μάτια σου.

Μολύβι ματιών που τονίζει και δίνει βάθος στο βλέμμα, μεγαλώνει ή ακόμα μπορεί να διορθώσει το σχήμα των ματιών. Σε καφετί ανοικτή απόχρωση που δένει φυσικά και με τις σκιές δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Φυσικά όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε από την εταιρία Dorothy L και στο Facebook ΕΔΩ.

Ολόκληρο το σετ όπως ακριβώς το βλέπεις με αυτά τα 6 υπέροχα προϊόντα ( Make up – πούδρα – Super Long Lasting Lipstick pencil – μανό – Σκιές ματιών – Μολύβι ματιών) μπορεί να γίνει δικό σου! Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό και ίσως να είσαι εσύ η τυχερή που θα κάνει δικό της αυτό το πλήρες σετ μακιγιάζ!

ΕΛΗΞΕ

dorothy-l-ena-fantastiko-set-makigiaz-review-pou-mporei-na-ginei-kai-diko-sou-mommyjammi5

  1. Like Facebook σε Mommyjammi και DorothyL 
  2. Follow στο Instagram για επιπλέον συμμετοχές MommyJammi.gr και  dorothy_l_cosmetics
  3. Share δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  4. Comment με Tag τουλάχιστον 1 φίλη σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Παρασκευή 24/02/2017 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Η νικήτρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Θα παραλάβει το δώρο της με courier που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας Επιτυχία!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ