Έχετε άδεια γυάλινα μπουκάλια; Δείτε ιδέες για να τα διακοσμήσετε!

Τα γυάλινα μπουκάλια είναι το πιο εύκολο υλικό για διακόσμηση αλλά φυσικά και που διαθέτει κάθε σπίτι! Έχετε άδεια γυάλινα μπουκάλια; Δείτε ιδέες για να τα διακοσμήσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Φυσικά θα σας δείξω αρχικά τη δική μου κατασκευή που είναι αρκετά απλή και ταιριάζει με το δικό μου ντεκόρ. Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν ένα μπουκάλι κρασιού που έβαζα σε μαύρο χρώμα με ένα σπρέι σε χρώμα ματ. Στην συνέχεια λίγη λινάτσα λωρίδα και σπάγκος σε φυσικό χρώμα.

exete-adeia-gyalina-mpoykalia-deite-idees-gia-na-ta-diakosmisete-mommyjammi2

Στο χείλος του μπουκαλιού με ασημί μαρκαδόρο έκανα τελίτσες για λεπτομέρεια. Μια πολύ απλή κατασκευή που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι με υλικά που σε ενδιαφέρουν και χρώματα που ταιριάζουν στον χώρο σου. Στον δικό μου χώρο τα χρώματα είναι μαύρο, λευκό και καφέ. Ένα μπουκαλάκι που με τη λινάτσα και τον σπάγκο σε φυσικό χρώμα μπορώ να διατηρήσω στον χώρο μου και το καλοκαίρι προσθέτοντας ενδεχομένως και κοχύλια.

exete-adeia-gyalina-mpoykalia-deite-idees-gia-na-ta-diakosmisete-mommyjammi3

exete-adeia-gyalina-mpoykalia-deite-idees-gia-na-ta-diakosmisete-mommyjammi4

Τα μαύρα μπουκάλια που βλέπεις στην φωτογραφία με τα στρας είναι μια άλλη κατασκευή που είχα κάνει στο παρελθόν και μπορείς να δεις παρακάτω:

πάτησε εδώ➡️Βάφουμε μπουκάλια κρασιού!

mpoukalia 5 mommyjammi

πάτησε εδώ➡️

homedecor και ασημί φύλλα ξύλου

asimi fylla mommyjammi 1

Τώρα πάμε να δούμε κάποιες άλλες προτάσεις που ταιριάζουν υπέροχα για άνοιξη καλοκαίρι!

Kρεμάστε μια μικρή συλλογή μπουκαλιών με σπάγκο σε ασύμμετρα μήκη, σε ένα σχοινί ή λεπτό συρματόσχοινο που θα στερεώσετε στον πιο μεγάλο τοίχο του μπαλκονιού σας. Αρκούν λίγα λουλούδια για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Δημιουργήστε ένα ασυνήθιστο διακοσμητικό το οποίο μπορεί να πλαισιώσει ένα «άχαρο» φωτιστικό  εξωτερικού χώρου ή ακόμα και μια απλή λάμπα. Δημιουργήστε μια στρογγυλή βάση από σύρμα και συνδέστε την με την οροφή με 3ή 4 κομμάτια σύρμα που ενώνονται για να την συγκρατούν. Στη βάση που δημιουργήσατε, απλά κρεμάστε διάφορα γυάλινα μπουκάλια τα οποία θα στολίσετε με λουλούδια…

Διακοσμώντας ένα έπιπλο εξωτερικού πχ ένα τραπεζάκι ή ένα σκαμπό, ή ακόμα και ένα πρεβάζι παραθύρου, μια εσοχή του τοίχου, ένα ράφι κτλ με απολύτως όμοια μπουκάλια που θα συνδυάσετε με όμοια χρωματικά λουλούδια. Μια ιδέα που ταιριάζει τόσο σε country-rustic διακόσμηση, όσο και σε minimal αισθητικής σπίτια ή εξοχικά.

Χρησιμοποιήστε ξύλινα κλαδιά σαν βάση για να στερεώσετε με σπάγκο ή δερμάτινο κορδόνι, στο κάθε ένα από αυτά, ένα γυάλινο μπουκάλι με αγριολούλουδα. Είναι μια τέλεια ιδέα αν το μπαλκόνι σας διαθέτει γλάστρες με  φυτά που δεν έχουν προλάβει να αναπτυχθούν πολύ να φαίνεται  λιγότερο άδειο, και περισσότερο «πλούσιο» και πράσινο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτές τις μικροκατασκευες , Μαίρη μου τις κυνηγάω,γιατί είναι εύκολες και γρήγορες στην κατασκευή τους και το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιακό όπως τα δικά σου μπουκάλια…Καλό σ/κο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ