Έκλειψη Ηλίου στις 26 Φλεβάρη που φέρνει προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια!

Στο χέρι μας είναι πως θα τις αξιοποιήσουμε! Έκλειψη Ηλίου στις 26 Φλεβάρη που φέρνει προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια! Γράφει ο Δημήτρης Καμίλλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

pandorastrology – Δημήτρης Καμίλλος.

Στις 26 Φλεβάρη πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς, ζώδιο που σχετίζεται με τον ιδεαλισμό, τη φαντασία, την ιδεολογία αλλά και τον φανατισμό (για τις ιδέες έχουν σκοτωθεί εκατομμύρια άνθρωποι απ’ αρχής του είδους). Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο όπου χειρίζεται μεγάλη δύναμη και μπορεί είτε να μας πετάξει στον ουρανό είτε στα τάρτατα. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας, πλανήτης που σχετίζεται με το ονειρικό και το ιδανικό. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τις ιδεολογίες παντώς είδους από τον Χριστιανισμό μέχρι τον Κομουνισμό και οτιδήποτε ξεπερνά το όρια και φτάνει στον κόσμο της φαντασίας άρα ακόμα και τα ναρκωτικά. Συνεπώς αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει φανατισμό και ακραίες αντιδράσεις αλλά κρύβει μέσα της και μια δυναμική για να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω στην εξέλιξή μας μέσα από την εμβάθυνση στα συναισθήματά μας (μην ξεχνάτε ότι είναι ζώδιο του Νερού). Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις μέρες πριν και μετά την έκλειψη για να καθαριστείτε συναισθηματικά.

Πάμε τώρα να δούμε συνοπτικά τι θα φέρει για κάθε ζώδιο!

Κριός

Η έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο οίκο σας που σας επηρεάζει βαθιά και κυρίως στο επίπεδο του υποσυνειδήτου. Τις μέρες λοιπόν της έκλειψης μπορεί να νιώσετε ανεξήγητη αδιαθεσία ή στεναχώρια. Η πόρτα του υποσυνειδήτου ανοίγει και βγαίνει στην επιφάνεια ό,τι έχετε κρύψει επιμελώς. Μπορείτε όμως να αδράξετε την ευκαιρία και να…βάλετε φασίνα! “Ξεσκονίστε” το μυαλό και πετάξτε ό,τι είναι άχρηστο.

Ταύρος

Το κοινωνικό σας περιβάλλον και οι φιλικές επαφές είναι εκείνες που επηρεάζονται περισσότερο σε αυτή την έκλειψη. Δείξτε διπλωματία και ελιχθείτε αναλόγως. Εξετάστε ξανά ό,τι σας πουν για να δείτε αν είναι αλήθεια και μείνετε μακριά από τσακωμούς.

Δίδυμοι

Εξελίξεις αλλά και αντιπαραθέσεις ίσως έχετε στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτή η έκλειψη θα σας κάνει επίσης να επανεξετάσετε τους στόχους σας στη ζωή για να δείτε αν σας ικανοποιούν. Ακόμα κι αν δε θέλετε μπορεί να συμβεί κάτι που να σας αναγκάσει να το κάνετε. Προσέξτε επίσης να ισορροπήσετε σωστά μεταξύ εργασίας και οικογένειας.

Καρκίνος

Η έκλειψη Ηλίου σας κάνει να επανεξετάσετε τις ιδέες σας και την οπτική σας για τον κόσμο. Αναρωτηθείτε αν σας εξυπηρετεί το μοντέλο που έχετε για τα πράγματα στη ζωή. Επίσης κατά τη διάρκεια της έκλειψης δεν ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές. Προσέξτε επίσης γιατί θα έχετε την τάση να στηρίζετε με πάθος τα πιστεύω σας.

Λέων

Η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον όγδοο οίκο σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, τη σεξουαλική ζωή αλλά και το θάνατο ως μεταμορφωτική δύναμη. Στενότητα λοιπόν οικονομική για αυτό προσέχετε για να έχετε! Είναι επίσης πιθανό να συμβεί ένα γεγονός που θα σας μεταμορφώσει φέρνοντας στο τέλος της μια ανεπιθύμητη κατάσταση που κρατά για καιρό.

Παρθένος

Οι σχέσεις παντώς είδους είναι αυτές που επηρεάζονται κυρίως από την έκλειψη. Προσέξτε τις κόντρες και τις αψιμαχίες. Αν υπάρξουν μεγάλες προστριβές αναρωτηθείτε μήπως υπάρχει βαθύτερη αιτία που με αφορμή την έκλειψη βγαίνει στην επιφάνεια. Είναι μια δύσκολη περίοδος συναισθηματικά αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά κάνοντας στον εαυτό σας την απλή ερώτηση “Με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/νη;”

Ζυγός

Η έκλειψη θα επιταχύνει λίγο τους ρυθμούς σας και ταυτόχρονα θα βάλει διάφορα εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Θα τρέχετε λοιπόν και δε θα φτάνετε! Επίσης αυτή η έκλειψη μπορεί να σας επηρεάσει ελαφρά στην υγεία σας για αυτό προσέξτε τη. Αυτό το διάστημα ίσως πάρετε πάνω σας περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως. Εξετάστε μήπως δε σας αναλογούν…

Σκορπιός

Η έκλειψη φέρνει κινητικότητα στα ερωτικά σας! Αυτό μπορεί να σημαίνει τη γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, τη δημιουργία εντάσεων σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή την απλή συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείτε να ζείτε άλλο πια μόνοι. Αυτό το διάστημα επίσης θα δυσκολευτείτε να είστε δημιουργικοί. Από το να επιχειρήσετε κάποια νέα ιδέα καλύτερα εξετάστε άλλες που έχετε στο συρτάρι.

Τοξότης

Ο τομέας της οικογένειας είναι αυτός που επηρεάζεται περισσότερο από την έκλειψη και δεν αποκλείονται οι εντάσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως θελήσουν να αλλάξουν περιβάλλον για λίγο και αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή σπιτιού ή ακόμα και μια μικρή αλλαγή στο χώρο που ζουν. Ισορροπήστε μεταξύ υποχρεώσεων και δικαιωμάτων.

Αιγόκερως

Εσείς είστε από αυτούς που θα βιώσουν την κλασική ταλαιπωρία των εκλείψεων δηλαδή έλλειψη συνεννόησης και καθυστερήσεις. Τα πράγματα δε θα είναι ξεκάθαρα για αυτό και το μυαλό δε θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις. Καλύτερα να εμπιστευθείτε την καρδιά και τη διαίσθησή σας.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν από αυτή την έκλειψη και καλά θα κάνετε να προσέχετε τα έξοδά σας. Αν πάτε ένα βήμα βαθύτερα θα δείτε πως αυτό το οποίο ουσιαστικά επηρεάζεται είναι το αίσθημα της ασφάλειάς σας. Προσπαθήστε να μην “κρατιέστε” συναισθηματικά από αντικείμενα ή ανθρώπους.

Ιχθύες

Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και φυσικά έχετε την τιμητική σας… Η αρνητική πλευρά είναι ότι θα νιώσετε μπερδεμένοι και χωρίς κατεύθυνση. Ίσως νιώθετε άσχημα χωρίς να ξέρετε το λόγο ή ίσως δείτε διάφορα ελαττώματα και πάθη να παίρνουν τα πάνω τους. Η θετική πλευρά είναι πως έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε με αυτά. Μη τα φοβάστε, είναι μέσα από αυτά που θα γίνετε καλύτεροι. Παίξτε με τα ελαττώματά σας και δείτε πότε μπορείτε να τα νικήσετε και πότε σας νικούν αυτά. Όλα μέσα στη ζωή είναι άλλωστε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ