Φτιάξτε μπάνερ για το παιδικό δωμάτιο με ξύλινα στολίδια!

Ελάτε μαζί μου στο σεμινάριο Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο παρουσίασα στους γονείς που παρευρέθηκαν στην Keroplast το Σάββατο που μας πέρασε! Φτιάξτε μπάνερ για το παιδικό δωμάτιο με ξύλινα στολίδια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Είναι αρκετές οι φορές που γονείς με έχουν πλησιάσει σε εκδηλώσεις με παιδικές χειροτεχνίες και με έχουν ρωτήσει πως καταφέρνω να κρατήσω το ενδιαφέρον των παιδιών επάνω στις κατασκευές… Η απάντηση μου είναι απλή… “Δεν κάνω τίποτα, τους δίνω τα υλικά, τους δίνω τροφή για την φαντασία τους, τους δημιουργώ ένα χώρο έκφρασης. Εκείνα κάνουν όλη τη δουλειά…”. Πράγματι, θα εκπλαγείτε με το πόσο ζωηρή είναι η φαντασία των παιδιών και πόσο τεράστια λαχτάρα έχουν να την εξωτερικεύσουν μέσα από τις δημιουργίες τους!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους προσφέρετε τα υλικά. Υλικά καθώς και τεχνικές που είναι ασφαλή για τα παιδικά χεράκια. Δημιουργείτε έναν χώρο έκφρασης για εκείνα, τους καλλιεργείτε την συγκέντρωση, την λεπτή κινητικότητα (ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας), τη φαντασία και πάνω από όλα μαζί δημιουργείτε ευτυχισμένες αναμνήσεις!

Το Σάββατο 20/10 είχα τη χαρά να παρευρίσκομαι στην Keroplast σε ένα σεμινάριο, το οποίο εγώ πραγματοποίησα σε γονείς, σχετικά με ιδέες δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι. Στην keroplast θα βρεις όχι μόνο ένα εξαιρετικά διευρυμένο φάσμα στα είδη χειροτεχνίας και διακόσμησης, αλλά και ενημερωμένους ανθρώπους έτοιμους να σε βοηθήσουν και να σε κατευθύνουν σε ότι ανάγκη έχεις, είτε αυτή αφορά γάμο, βάπτιση, πάρτι, εποχιακή διακόσμηση (Χριστούγεννα, Πάσχα), ή και τη δημιουργία του δικού σου καταστήματος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αυτή τη φορά παρουσίασα στους γονείς τρεις διαφορετικούς τρόπους για την κατασκευή μπάνερ για το παιδικό δωμάτιο με ξύλινα διακοσμητικά. Τα μπάνερ τα φτιάξαμε σπίτι παρέα με την Κωνσταντίνα μου καθώς μιλάμε εξολοκλήρου για παιδικές κατασκευές. Κατασκευές τις οποίες μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά πάντα με ασφαλή υλικά!

Στην πρώτη περίπτωση κάναμε ντεκουπαζ με χαρτοπετσέτα αφού την κόψαμε στο σχήμα που θέλαμε. Στην συνέχεια την πέρασε επάνω στην ξύλινη πεταλούδα η Κωνσταντίνα με κόλλα ντεκουπάζ και έχω να σημειώσω ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Μη φοβηθείτε το ντεκουπαζ, μπορούν ακόμα και τα παιδιά να τα καταφέρουν! Η επόμενη λογική ήταν με υλικό από βάτες όπου το κολλήσαμε επάνω στο αστέρι δίνοντας ένα πιο 3D αποτέλεσμα. Τέλος τα αγαπημένα κόκκινα πομ πομ με λίγη washitape και σφραγίδα κραδιάς. Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα τις σφραγίδες και στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία. Φυσικά όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε μπορείτε να τα βρείτε στην Keroplast καθώς και πολλά πολλά ακόμα!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι γονείς συμμετείχαν ενεργά και τα παιδιά έφτιαχναν τις δικές τους δημιουργίες! Ένα διαδραστικό σεμινάριο για γονείς και παιδιά που αγαπήθηκε!

Φυσικά μη ξεχνάτε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μήνα στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στην Keroplast  (Ανθέων 34-36, Αθήνα) με Χριστουγεννιάτικη Διάθεση…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαίρη μου,βλέπω μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές στο ιστολόγιο σου.Είσαι μια πολύ δυναμική μαμά με όρεξη και έμπνευση να κάνεις πολλά ωραία πράγματα.Οι χειροτεχνίες είναι εύκολες και έχουν ωραία σχέδια.Φιλάκια πολλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ