Μα τι έκανα όλη τη μέρα; Γιατί δεν προλαβαίνω; – Φάε το βάτραχό σου

Μήπως τυχαίνει να τρέχετε πανικόβλητοι από το πρωί ως το βράδυ και στο τέλος να αναρωτιέστε, Μα τι έκανα όλη τη μέρα; Γιατί δεν προλαβαίνω; – Φάε το βάτραχό σου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μήπως τυχαίνει να τρέχετε πανικόβλητοι από το πρωί ως το βράδυ και στο τέλος να αναρωτιέστε “Μα τι έκανα όλη μέρα”; Μήπως είστε τόσο απασχολημένοι που δεν έχετε ποτέ λίγο χρόνο για την οικογένειά σας κι ούτε ένα λεπτό για τον εαυτό σας; Μήπως ενώ εργάζεσθε νυχθημερόν και σκληρά τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα των προσπαθειών σας;

Ο Μπράιαν Τρέισι έρχεται να σας βοηθήσει. Με τίτλο βασισμένο στη ρήση του Μαρκ Τουέιν ότι αν το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί είναι να φας ένα βάτραχο ζωντανό, τότε έχεις ξεμπερδέψει με τη χειρότερη ασχολία της ημέρας, το βιβλίο του Μπράιαν Τρέισι “Φάε το βάτραχό σου” υπόσχεται να σας δώσει τη λύση στο πρόβλημα διαχείρισης του χρόνου και των επιδιώξεών σας ώστε να επιτύχετε καλύτερα και γρηγορότερα τους στόχους σας.

ma-ti-ekana-olh-th-mera-giati-den-prolabainw-fae-to-vatraxo-sou-mommyjammi2

Σας προτείνει 21 τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να οργανωθείτε, να θέσετε προτεραιότητες, να βελτιώσετε την απόδοσή σας αλλά και την ποιότητα της ζωής σας. Αν και απευθύνεται κυρίως σε στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων οι συμβουλές του θα μπορούσαν να εφαρμοστούν από όλους και σε πολλούς τομείς. Επαγγελματικό τομέα, οικογενειακό προγραμματισμό, προσωπικό επίπεδο.

ma-ti-ekana-olh-th-mera-giati-den-prolabainw-fae-to-vatraxo-sou-mommyjammi3

Ένας χρήσιμος και πρακτικός οδηγός επιτυχίας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ από τις εκδόσεις διόπτρα.

“Φάε τον βάτραχό σου”

ISBN: 978-960-605-163-0
Μεταφραστής: Βαγγέλης Γιαννίσης
Επιμελητής: Μενίνα Φουρτούνη
Έκδοση: 1η
Ημερομηνία έκδοσης: 23/11/2016
Αριθμός σελίδων: 136
Format: Paperback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ