Μεταμόρφωσε ένα κουτί σε φανταστική συσκευασία δώρου!

Σου έχω πρόταση σήμερα και δώρου αλλά και για το πως να φτιάξεις μια όμορφη συσκευασία δώρου! Μεταμόρφωσε ένα κουτί σε φανταστική συσκευασία δώρου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Όπως έχω ξαναπεί η συσκευασία του δώρου είναι αυτή που αρχικά κάνει ένα δώρο ξεχωριστό. Αυτό γιατί το δώρο ως δώρο δεν έχει τόσο σημασία αλλά ο χρόνος που αφιερώσαμε ώστε να το προσφέρουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Προσωπικά λοιπόν λατρεύω τις όμορφες συσκευασίες δώρων που κατά κύριο λόγο είναι και χειροποίητες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το δώρο που ετοίμασα για φίλη αγαπημένη ήταν επί της ουσίας απλό… μια κούπα στην οποία έγραψα και ζωγράφισα, λίγα γλυκίσματα και ροφήματα όπως τσάι και σοκολάτα. Όμως προσπάθησα να φτιάξω ένα όμορφο κουτί το οποίο θα φιλοξενούσε τα πράγματα.

Αρχικά αγόρασα ένα κουτί σε απόχρωση κραφτ χαρτιού το οποίο έβαψα με σπρέι σε άσπρο χρώμα. Στην συνέχεια κόλλησα γύρω γύρω στο καπάκι με κόλα σιλικόνης μια μπεζ ρετρό κορδέλα και στο επάνω μέρος κόλλησα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία καθώς και κόκκους καφέ. Εννοείται πως με το περιεχόμενο ταίριαζε η τσαγερίτσα, το κουταλάκι και οι κόκκοι καφέ… παραπέμπουν σε βροχερά απογεύματα με αρωματικά ροφήματα και λαχταριστές λιχουδιές για συνοδεία. Για να ολοκληρώσω το καπάκι του κουτιού κόλλησα με ειδική κόλα για ντεκουπάζ ένα διχτάκι για εφέ. Κάπου εκεί ολοκλήρωσα την μεταμόρφωση του κουτιού μου! Πολλά από τα δωράκια που έβαλα στο κουτί ήταν από τα Flying Tiger Hellas

Στην συνέχεια σειρά είχε η τοποθέτηση των δώρων μέσα στα οποία φυσικά δεν παρέλειψα να γράψω τις ευχές μου στις δύο όψεις μίας ξύλινης καρδιάς. Λιχουδιές, ξωτικά και… ένα μπουκαλάκι με μαγική νεραιδόσκονη για τις γκρίζες και μουντές ημέρες του χειμώνα…

 

Ξέρεις τι θέλει η ζωή; Χρυσόσκονη… μαγική… να πασπαλίζεις την ημέρα με αυτήν… να της φέρνει αισιοδοξία, δύναμη, χαρά και αγάπη! Ας βάλουμε λίγη χρυσόσκονη στη ζωή μας… Ο ένας στην ημέρα του άλλου… τόσο απλά, όσο ανθρώπινα… Ούτε κόπο, ούτε τρόπο θέλει, μόνο διάθεση… ☆✨☆✨☆✨☆✨☆✨☆✨☆✨☆✨ #mommyjammi #mommyslife #mombloggersgr #mombloger #instagramer #instamoments #bloggergr #blogger #thoughts #glitter #foodforthought #happiness #feedfeed #strength #love #friendship #feelings #life #seizethemoment #seizetheday #gm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Mary Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

Καλό ταξίδι αγαπημένο μου κουτί… εύχομαι να χαρίσεις χαρά στον παραλήπτη σου…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους τελευταίους μήνες έχω συνδυάσει τον καφέ με το MommyJammi, κι αυτό χάρη στις φωτογραφίες σου και στην εμμονή σου με τον καφέ. Οπότε, το δωράκι που έστειλες ολοκληρώθηκε πιστεύω όταν πέρασες τους κόκκους καφέ χαχα Πολύ ωραίο το δωράκι σου πάντως, το ίδιο και το κουτί, το ίδιο και τα λαχταριστά γλυκίσματα που τα κοιτάω τόση ώρα ????????

  2. ωραια ιδεα! Άλλωστε και εγω πάντα το αμπαλαζ κοιταζω…και ας εχει μεσα και καραμελίτσες μόνο! χαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ