Το πρώτο Πάσχα το νέο βιβλίο της Κατερίνας Δανδουλάκη

Χρωμάτισε, κόψε και κόλλησε τους πρωταγωνιστές της ιστορίας στις εικόνες του βιβλίου και αναπαράστησε ξανά και ξανά κάθε στιγμή της! Το πρώτο Πάσχα το νέο βιβλίο της Κατερίνας Δανδουλάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα θα δούμε ένα παιδικό βιβλίο από την αγαπητή και γλυκύτατη συγγραφέα και blogger Κατερίνα Δανδουλάκη από το Μαμά για σπίτι!

Είναι νέο βιβλίο στις νέες κυκλοφορίες των Εκδόσεων Σταμούλη (Άθως Παιδικά). Το πρώτο Πάσχα είναι ένα ιδανικό παιδικό βιβλίο για να μάθει στα παιδιά την ιστορία και τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας. Μέσα από τα μάτια του μικρού Βενιαμίν τα παιδιά ζουν από κοντά «Τo πρώτο Πάσχα»! Από τη θριαμβευτική είσοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα, μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του.

Παράλληλα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κόψουν τις φιγούρες που υπάρχουν στο βιβλίο, να τις χρωματίσουν αλλά και να τις κολλήσουν σε ειδικές βάσεις. Με αυτό το τρόπο αναπαριστούν ξανά και ξανά τς γεγονότα και μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν για αυτά. Ίσως ο πιο ιδανικός τρόπος να έρθουν τα παιδιά κοντά σε αυτά τα θαυμαστά θρησκευτικά γεγονότα, με όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο.

to-prwto-pasxa-to-neo-vivlio-ths-katerinas-dandoulaki (2)

to-prwto-pasxa-to-neo-vivlio-ths-katerinas-dandoulaki (3)

to-prwto-pasxa-to-neo-vivlio-ths-katerinas-dandoulaki (4)

«Η χαρά, που έχω πια στην καρδιά μου, δεν περιγράφεται με λόγια! Ο Ιησούς, Αυτός που με τίμησε διαλέγοντας το γαϊδουράκι μου, Αυτός που με τα λόγια του με δίδαξε τόσα πολλά κι ας είμαι μόνο ένα μικρό παιδί, Αυτός που είδα να Τον χτυπούν, να Τον κοροϊδεύουν και να Τον σταυρώνουν σαν τον χειρότερο ληστή, Αυτός που συγχώρησε όλους τους εχθρούς Του πάνω από τον σταυρό, Αυτός που Τον είδα νεκρό στον τάφο, είχε αναστηθεί. Εγώ ο ίδιος Τον είδα και Τον άκουσα και είμαι μάρτυρας πως όλα όσα σας διηγήθηκα είναι η αλήθεια. Ο Ιησούς είναι στ’ αλήθεια ο Υιός του Θεού, που ήρθε στον κόσμο και έγινε άνθρωπος για να μας σώσει. Όχι από τους εχθρούς εδώ, αλλά από την κακία και την αμαρτία. Και είναι και πάλι και για πάντα ζωντανός».

Οι εκδόσεις Σταμούλη (Άθως παιδικά) σε συνεργασία με το MommyJammi.gr θα χαρίσουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου “Το πρώτο Πάσχα”!

to-prwto-pasxa-to-neo-vivlio-ths-katerinas-dandoulaki (1)

Βήματα:

  1. Like στις σελίδες στο Facebook στο MommyJammi.gr και στις Εκδόσεις Σταμούλη – Stamoulis Publications
  2. Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Πέμπτη 06/04 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο Διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος. Ο νικητής που κατοικεί Αττική το παραλαμβάνει από τα κεντρικά των εκδόσεων Σταμούλης (Αβέρωφ 2 Αθήνα, απέναντι από το Πολυτεχνείο) και ο νικητής εκτός Αττικής παραλαμβάνει με αποστολή που πραγματοποιεί ο εκδοτικός οίκος. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το πρώτο Πάσχα

Χρονολογία έκδοσης: 02 2017
ISBN: 9789604952199
Σχήμα: 21×29
Σελίδες: 55
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΑΘΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Κωδικός βιβλίου: 39311
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ