Υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας!

Ελάτε να σας δείξω ιδέες διακόσμηση για το σπιτικό μας που ξεκίνησα εφαρμόζοντας αρχικά στο δικό μου! Θέλουμε να δώσουμε έναν άλλο αέρα στο σπιτικό μας, πιο ανοιξιάτικο αλλά και πασχαλινό! Υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αρχικά ξεκίνησα να διακοσμώ κεριά χρησιμοποιώντας κορδέλες και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία ώστε να μεταμορφώσω τα σκέτα λευκά κεριά μου.

Στην φωτογραφία βλέπεις τα κεριά που έχω φτιάξει; Εύκολα και γρήγορα με ρυζόχαρτο, πάτησε παρακάτω για να δεις!

Φτιάξε διακοσμητικό κερί με ρυζόχαρτο

ftiaxe-diakosmhtiko-keri-me-ryzoxarto1

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στο άρθρο: 15 υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ξεκινάμε την αλλαγή της διακόσμησης στο σπιτικό μας με το σκεπτικό ότι πρέπει να βάλουμε χρώμα! Η Άνοιξη θέλει φωτεινά χαρούμενα χρώματα! Διώχνουμε μακριά το γκρίζο και την μουντάδα του χειμώνα!

Αφού μάζεψα τα βαριά ριχτάρια και τα τραπεζομάντηλα τα χειμωνιάτικα, έστρωσα τα πασχαλινά μου και ξεκίνησα να αλλάζω αρχικά τα απλά κεριά που είχα, βάζοντας επάνω τους διακοσμητικά στοιχεία και κορδέλες ώστε να γεμίσουν χρώμα! Φυσικά στην διαδικασία συμμετείχε και η μικρή μου Κωνσταντίνα η οποία αφού είδε τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, θέλησε να ξεκινήσει να τα ζωγραφίσει. Έφτιαξε αρκετά και η ιδέα μου είναι να χρησιμοποιήσω κάποια από αυτά και σε χειροποίητες λαμπάδες που θα φτιάξουμε αργότερα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Να σας πω επίσης πως όλα τα υλικά που θα δείτε παρακάτω είναι από www.karamanolis.gr όπου μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ποικιλία σε υλικά DIY και Διακόσμησης, επίσης διακόσμηση για γάμο και βάφτιση! Στο Facebook μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ.

Όμορφες πιατέλες και συνθέσεις με πασχαλινά στοιχεία και λουλούδια πάντα κάνουν τη διαφορά στην τραπεζαρία μας και στο τραπεζάκι του σαλονιού. Κοτοπουλάκια, λουλούδια, διακοσμημένα κεριά, σουπλά σε παστέλ χρώματα, καφασάκια σε φυσικό χρώμα του ξύλου είναι ότι πρέπει για την πασχαλινή διακόσμηση!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συνθετικά λουλούδια κόβοντας το επάνω μέρος και να γεμίσετε γυάλες μικρές τις οποίες ή θα κρεμάσετε ή θα τοποθετήσετε επάνω σε μια επιφάνεια. Στη δική μου περίπτωση επέλεξα ένα αφρώδες λευκό λουλούδι και στο εσωτερικό έβαλα και πράσινο ανοικτό χαρτί σε λωρίδες. Σε κάθε περίπτωση η διακόσμηση θέλει φαντασία, μεράκι και καλή διάθεση!

Απλώστε τα υλικά που διαθέτετε και κάντε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς μέχρι να πετύχετε αυτόν που σας αρέσει και ταιριάζει στον χώρο σας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ