Φτιάξε πασχαλινά καλάθια με σχοινί που το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει!

Με ελάχιστα υλικά και με μία σούπερ πρωτότυπη τεχνική Φτιάξε πασχαλινά καλάθια με σχοινί που το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Την συγκεκριμένη κατασκευή δεν την έκανα εγώ αλλά μου την προσέφερε δώρο η αγαπημένη μου ξαδέρφη! Ευχαριστούμε Λαμπινούλα!!! Με το που την είδα φυσικά είπα θα την φιλοξενήσω στο blog!

Ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξετε να έχουν είναι κατάλληλα και για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού αλλά και για να προσφερθούν ως γιορτινά καλάθια γεμισμένα με σοκολατένια, αυγά, κουλουράκια κλπ. ή γενικά ως συσκευασία για κάθε είδους δώρο.

Πάμε να δούμε μέσα από της φωτογραφίες της αγαπημένης Λαμπρινής πως ακριβώς έκανε την κατασκευή!

θα χρειαστείτε μόνο μπαλόνια, σπάγκο ή κλωστή και κόλλα χειροτεχνίας (ατλακόλ ελαφρά αραιωμένη με νερό, αν χρειάζεται ανάλογα με την ποιότητά της). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδος λεπτού σπάγκου ή και χοντρής κλωστής, όπως νήμα για πλέξιμο, κλωστές για κέντημα κλπ. για να φτιάξετε τέτοια χρωματιστά αυγά-καλάθια. Μέχρι και χρώμα σε σπρέι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τελικό στάδιο της κατασκευής.

Γεμίζετε με την κόλλα ένα βαζάκι ανοίγοντας μία μικρή τρύπα στο καπάκι ώστε να ξετυλίγετε την κλωστή και να μη γεμίζετε κόλες παντού! Πολύ έξυπνη κίνηση διότι δύσκολα μπορείς να περιορίσεις τις διαρροές της κόλλας.

Δέστε γερά την άκρη του σπάγκου σε κόμπο γύρω από το δέσιμο του μπαλονιού και ξεκινήστε να τον τυλίγετε γύρω γύρω από το μπαλόνι, αρχικά κάθετα και στην συνέχεια οριζόντια, διαγώνια, κρατώντας τον σπάγκο όσο γίνεται πιο τεντωμένο και απλώς στερεώνοντας που και που περνώντας τον γύρω από το δέσιμο του μπαλονιού.

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi2

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi3

Αφού καλυφθεί η επιφάνεια του μπαλονιού, στερεώστε και την άλλη άκρη του νήματος στο δέσιμο του μπαλονιού και αφήστε να στεγνώσει εντελώς για μια 1-2 ημέρες ή και παραπάνω αν έχετε χρησιμοποιήσει μεγαλύτερη ποσότητα κόλλας απ΄όσο χρειάζεται. Στην συνέχεια ή σπάτε το μπαλόνι ή καλύτερα ξεκολλάτε το μπαλόνι από το νήμα με ένα μεγάλο κουτάλι προσεκτικά. Στην συνέχεια με ένα ψαλίδι κόβετε την πρόσοψη, το άνοιγμα!

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi4

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi5

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi6

Είναι πολύ εντυπωσιακά, πρωτότυπη ιδέα για δώρα αντί για ένα κανονικό πλεχτό καλαθάκι και ανάλογα με το πως θα τα διακοσμήσετε και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε κλπ. αποκτούν και εντελώς διαφορετική όψη.

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi7

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi8

Και φυσικά με την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείτε να φτιάξετε τέτοια αυγά-καλαθάκια από σπάγκο ή κλωστή. Δεν είναι υπέροχα;!

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi9

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi10

ftiakse-pasxalina-kalathia-me-sxoini-pou-to-apotelesma-tha-etnypwsiasei-mommyjammi11

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ